connected watches
Artikelen, Gadgets, Lifestyle, Nieuws

Check je social media gewoon op je horloge (en je kunt hem direct kopen!)

Back to school…

De zomervakantie zit er bijna op – terug naar het klaslokaal. De plek waar je jouw Facebook en e-mail niet kunt checken. Dacht je….
connected watches

Nu is er de Cogito-connected watch, een stijlvol horloge waarmee je in één oogopslag ziet of je nog nieuwe WhatsApp’jes, e-mails of Facebook-berichten hebt. Zonder dat de leraar het ziet. De connected watches van Cogito zijn nu ook nog eens verkrijgbaar met nieuwe metalen en leren banden. Zo ben je niet alleen altijd bij de tijd, maar ‘shine’ je ook nog eens met het stijlvolste horloge van de klas.

Wist je dat mensen gemiddeld 150 keer per dag op hun smartphone kijken?

Logisch, je wilt natuurlijk niets missen van wat er online gebeurt. Wie weet heeft er nog iemand een belangrijk berichtje voor jou. Maar daarvoor wil je niet de les onderbreken. Met de Cogito-connected watch bepaal je met één blik op het horloge of het de moeite waard is om je telefoon te pakken.

De connected watches zijn via Bluetooth verbonden met een app op je iOS- of Android-smartphone. Je horloge geeft vervolgens een melding als je gebeld wordt, er een nieuwe e-mail, sms of social media-bericht is. Ook zie je alle info uit je agenda. Verder is je smartphone op afstand te bedienen; denk aan muziek harder of zachter zetten, of fotograferen. Doordat de Cogito-connected watch waterdicht is, kan dat ook in situaties waaraan je je smartphone eigenlijk niet wilt blootstellen.

Skip dus bijvoorbeeld dat saaie nummer als je onder de douche staat. En weet je niet meer waar je je iPhone gelaten hebt? Zelfs als je smartphone op mute staat, vind je ’m met je horloge zo weer terug. Groot pluspunt: dankzij zijn knoopbatterij werkt de Cogito-connected watch sowieso een jaar zonder tussentijds opladen.

connected watches

De Cogito pop is een goede keus als je een stijlvolle instap connected watch zoekt voor een aantrekkelijke prijs. Hij is verkrijgbaar in zes trendy kleuren.

Deze connected watch is verkrijgbaar voor 99,95 euro.
De Cogito Classic biedt een iets strakker, eleganter design en is verkrijgbaar met een metalen of leren band voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast heeft dit model meer opties. Zo kun je op de Cogito Classic zien wie jou belt.

De Cogito Classic is verkrijgbaar voor 149,95 euro.

Bron : CONNECTEDEVICE Ltd

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments