KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 9 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?
Artikelen, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Hallo KeeKers! De vorige KeeK was natuurlijk een verdrietige KeeK. Mijn schoonvader is overleden en hoewel onvermijdelijk, het is het natuurlijk een groot gemis. De uitvaart was in besloten kring en gelukkig konden overige familieleden/vrienden via een live verbinding toch “aanwezig” zijn bij de plechtigheid. Mooi dat dit mogelijk is! Eigenlijk besef je nu hoeveel dingen via dit soort technische methoden mogelijk zijn.

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 11 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Tijdens dit schrijven zijn Jeroen en Tom het huis van opa aan het uitruimen, wat natuurlijk ook een beladen bezigheid is. Je komt van alles tegen waar je  herinneringen aan hebt. Maar het is niet anders, zo is het leven.

Deze prachtige roos zat in het rouwboeket van opa. Ik moest gewoon een foto ervan maken.

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 13 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

UFO?

Toen wij na de uitvaartdienst bijna thuis waren zagen wij deze “raket.” Het is natuurlijk geen raket of UFO maar het zag er wel bizar uit. Eerst in een spiraalvorm de lucht in en daarna recht omhoog? Spooky!

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 15 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Zon!

Het was deze week, behalve gisteren regende het hier, prachtig weer. Ik ben ook een stukje gaan wandelen in de buurt en dan besef je des te meer hoe mooi deze omgeving eigenlijk is.

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 17 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 19 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Mijn “overzetbril” er ook weer bij gepakt. Ideaal, je kan hem over je normale bril op sterkte zetten.

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 21 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Varkens

In de buurt van Ede lopen deze schattige varkens. Toen wij uitstapten kwamen zij allemaal op ons af… Aaahhh… Ik denk dat ze dachten dat wij eten bij ons hadden.

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 23 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 25 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Broooood!

Deze week is er nog veel brood gebakken, smaakte heerlijk. Bij de LIDL is het broodmeel nu steeds uitverkocht… Zouden de mensen in Tiel ook mijn blog lezen?

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 27 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 29 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Schilderen

Dit meisje met hond is niet perfect gelukt, maar leuk om te doen. (En dat is het belangrijkste)

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 31 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Marie en Toulouse

Je ziet dat Toulouse altijd heel voorzichtig bij Marie gaat liggen, ze is altijd bang dat Marie boos wordt.

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 33 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Hoe kleiner het bakje, hoe lekkerder het ligt.

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 35 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Hé! Kan ik er ook bij?

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 37 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

Dat was het weer voor deze KeeK. Hebben jullie nog iets leuks gedaan deze week? Gewandeld, brood gebakken, een leuke hobby opgepakt? Ik hoor het graag!

KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO? 39 varkens KeeK op de WeeK 15- Varkens, Brood, Bloem, Bakje en UFO?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Cindy
Cindy
1 jaar geleden

Wat een mooie katten heb je toch!

Astrid
Astrid
1 jaar geleden

Wat een schattige varkens!

Mariska
1 jaar geleden

Ja katten in bakjes he? Ik heb laatst een mandje gekocht en op de bank gezet, nee hoor, meneer gaat ernaast liggen haha. En eigenlijk is een uitvaart op die manier wel echt onmenselijk vind ik.

chucky1012
chucky1012
1 jaar geleden

Daar ben ik het helemaal mee eens….
Het is een prachtig schilderij 👌🏽
De natuur in ons land is zo mooi.
Daar staan mensen vaak niet bij stil dat met de techniek zoveel kan,….

Xoxo

Annette
1 jaar geleden

haha die kat van jou in dat kleine bakje, te leuk! Dat heeft Skoet niet, mijn vorige kat wel die ging ook altijd in dozen, tassen etc liggen.

Deb
1 jaar geleden

Ik vind dat je weer een prachtig schilderij hebt gemaakt. Voor mij is ie in ieder geval wel perfect. Hoelang ben je nu bezig aan zo’n projectje? Wat irritant dat het broodmeel steeds op is, wellicht lezen de mensen in Tiel jouw artikelen, maar ze zouden ook nog steeds aan het hamsteren kunnen zijn 🤣. Deze week heb ik zelf niet veel gedaan. Ik loop 3 x in de week een half uur (joggen afgewisseld met stevig wandelen) en ben blij dat ik dat nog steeds volhoud 💪🏻. Ik moet echt wat doen anders groei ik dicht nu ik veel… Lees verder »

bychristiana
1 jaar geleden

Ik vind het meisje met de hond juist prachtig! Heel knap gedaan door, hoe die toefjes rood van het doek af knallen. Mooi die roos uit het trouwboeket, misschien kun je je hem drogen? Wij zijn druk geweest met de tuin, die wordt volgend weekend opnieuw betegeld door Andre’s broer die toevallig stratenmaker is en nu zijn we dus de oude tegels er uit aan het halen. WAT.EEN.WERK! Ik kan niet wachten om straks heerlijk in de nieuwe tuin te zitten (alhoewel dat nog wel even gaat duren, want er moet ook nog gras en beplanting in, en een overkapping,… Lees verder »