keek op de week 16
Artikelen, Fashion, Huidverzorging, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 16- Cosmetisch koken, Fillers en Fashion….

Wat een geweldig weertje, eindelijk! Zo lekker om snel even de deur uit te lopen om een boodschapje te doen zonder je eerst in je jas, das en laarzen te wurmen. Deze week heb ik cosmetisch gekookt, lag ik met “fillers” op de behandelstoel en zie je een nachtdier op ons tuinhuisje zitten…

keek op de week 16

Foto: Shutterstock

En ik, zei de gek, zit verder meestal binnen. Achter mijn laptop. Ik wil het liefst lekker buiten werken, maar die zon reflecteert dan enorm in het scherm, dus heb ik maar bij AlieXpress alvast anti-reflectie folie besteld. Online kosten die dingen een eurootje of €60, ik hoop dat die van Alie ook werkt, en die kost maar €5! Ik laat het jullie nog weten.

Dinsdag: Beauty Kitchen

Dinsdag had ik een heel apart event, namelijk cosmetisch koken met Jo-Anne Chidley van Beauty Kitchen. Op een enige locatie, namelijk de kookboekenwinkel van Mevrouw Hamersma. De naam is al leuk! Je kan daar kookboeken kopen (hé… natuurlijk Babs), maar er wordt daar ook regelmatig gekokkereld.

Met nog 3 andere bloggers (exclusief!) waaronder Deb van Beautygoddes hebben wij allemaal lekkere huidverzorgingsproducten gemaakt. Op zich ook best een eye-opener als je ziet dat de basis van veel producten eigenlijk heel simpel is. De meeste ingrediënten liggen gewoon in je keuken!

jo-anne chidley beauty kitchen
Jo- Anne Chidley

Woensdag: Perfect Age Beauty Center

Woensdag had ik een afspraak bij IIknur van Perfect Age Beauty Centrum Tiel. Deze week lezen jullie hoe de behandeling met Quanis Dermafillers was en je ziet echt een significant verschil. En ik heb een mooie aanbieding voor jullie!

perfect age beauty center tiel (8)

Tijd, tijd, tijd….

Ik moet nog zoveel reviewen, soms wordt het wel eens teveel in mijn hoofdje…. Beauty Kitchen, Dr. Organic, de goodiebag van de beurs, een overhemd en ik heb weer een geweldig canvas aan de muur hangen. Onze muur wordt steeds leuker! Ik ga binnenkort ook stapel reviews doen, dus meer producten in één artikel samengevat.

moroccan argan oil

Fashion bij beautybybabs

Deze week ook een leuk artikel over fashion. Nou ja, over fashion is misschien te bout uitgedrukt. Ik ga jullie allemaal outfits laten zien en jullie mogen zeggen welke je het leukst vind!

fashion

Serie: Shetland

Inmiddels zijn we bij het vierde seizoen beland. Shetland blijft een leuke serie, vrij relaxed lost Detective Inspector Jimmy Perez weer gruwelijke moorden op.

Het verhaal:

Na een gevangenisstraf van 23 jaar keert Thomas Malone terug naar de Shetland-eilanden. Hij werd ooit veroordeeld voor de moord op de tiener Lizzie Kimuir, al ontkent hij nog altijd dat hij de dader is. De meeste bewoners denken dat Malone die moord toen wél gepleegd heeft en dan wordt een plaatselijke journaliste, Sally McColl, vermoord aangetroffen. Zit Malone hier achter of is er wat anders aan de hand?

Geloof mij, tot op het laatste moment blijf je onzeker wie de dader is. Leuke serie!

Toulouse en de maan

Toulouse zat zo mooi op ons tuinhuisje te poseren, dus ik moest wat foto’s maken!

toulouse maan

 

Vanavond een leuke, maar ook best spannend uitje… Volgende keer vertel ik meer. Fijne zondag!

 

Tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Druk, druk druk, maar wel een leuk weekje 😉 !! Ik vond het zo leuk om je te ontmoeten Babs al hadden we maar weinig gelegenheid om bij te kletsen. Ben benieuwd waar je gisterenavond was en hoe je het had, zag er – aan de foto op Insta- wel uit als een leuk feestje. Ik ben benieuwd naar het resultaat van de fillers! En goed om een verzamelreview te doen; zo sla je meerdere vliegen in 1 klap en ik vind dit soort ‘stapelreviews’ altijd leuk om te lezen.

Annette
3 jaren geleden

Wat mooie die poes/maan foto’s. Ik heb lekker niets gedaan het weekend, o ja, een boek uitgelezen (de nieuwste Nicci French) en vooral lekker buiten in de tuin gezeten. Morgen is het weer klaar met het mooie weer dus ik heb het er maar even van genomen 🙂

chucky1012
3 jaren geleden

Leuk foto’s van een gezellige week!
Die van Toulouse zijn prachtig 👌

Xoxo

chucky1012
3 jaren geleden

Leuke week had je!
Prachtige foto’s van de kat.

Xoco

Rory
3 jaren geleden

Hahaha, zo herkenbaar. Ik zit alleen maar binnen. Juist, achter de laptop. Of vooruit, van het ene event naar het andere lopend in de warmte. Dat met die laptop en de tuin is zo’n niet handige combinatie. Vorig jaar deed ik het namelijk wel. Totdat ik een heel vreemd geloei hoorde. Overal zoeken, totdat ik erachter kwam dat mijn laptop het toch niet zo fijn vond vol in het zonnetje. De ventilator draaide overuren om dat ding weer koel te krijgen. En aangezien het best een duur verjaardagscadeau van de husband was, zit ik nu meestal binnen met de laptop…… Lees verder »

Natasja
3 jaren geleden

Wat een super leuk event had je van Beauty Kitchen, wat is Jo-Anne toch een lief mens he?

bychristiana
3 jaren geleden

Die foto van Toulouse! Die kan gewoon ZO op een Sinterklaas kaart, hoe tof?! Wat een leuke dingen zitten er allemaal bij je aan te komen; stapelreviews (heel verstandig, want soms is het gewoon allemaal te veel om alles apart te reviewen) outfitfoto’s en ik ben natuurlijk super benieuwd naar je canvas. Altijd leuk om bij mensen in hun interieur te gluren;-)