KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 9 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

Hallo KeeKers! Hoe was jullie Koningsdag? Ik ben maar thuisgebleven. Jammer van die regen, maar ik had ook geen puf om iets anders te gaan doen. Natuurlijk wel even gekeken naar de festiviteiten in Amersfoort. Deze week: Lekker ijs van Jumbo, wandelen in Heelsum, bloemen en Marie en Toulouse in zwart en wit!

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 11 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Naar Opa

Op eerste Paasdag zijn wij even naar mijn schoonvader geweest en een stukje gaan wandelen. Het was heerlijk weer en wij zijn richting Hotel de Bilderberg in Oosterbeek gelopen (vergeten om een foto te maken). Ik heb mijn ogen uitgekeken, al die mooie huizen die daar ook staan en ik vraag mij vaak af wat voor mensen daar eigenlijk wonen? Wat voor werk doen ze, zijn ze vaak thuis of juist altijd aan het werk? (niet om in te breken hoor, hahaha!) Al die gigantische villa’s in zo een bosrijke omgeving. Ik zou daar zo naartoe willen verhuizen… En bedenk ik dat ik weer geen staatslot gekocht heb. (zucht)

Oorlogsmonument

Dit oorlogsmonument staat in Heelsum, in de gemeente Renkum. Ontroerend om te zien dat er nog mensen zijn die daar kaarsjes branden. 4 Mei is het weer dodenherdenking…

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 13 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 15 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

Bloemen

Onderweg heb ik wat bloemen gefotografeerd. Mijn Huawei Mate 20 Lite heeft veel instellingen, volgens mij herkent hij ook wat ik fotografeer. Maar of dat nu daadwerkelijk te zien is op de foto’s…Ik weet het niet. Ik zie het niet echt.

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 17 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 19 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

IJsjes!

Deze ijsjes zijn super lekker! Kokos & ananas, te koop bij Jumbo.

Marie & Toulouse

Wat lagen ze weer gebroederlijk bij elkaar, om te smelten zo lief!

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 25 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 27 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

Niet storen a.u.b!

KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse 29 oorlogsmonument KeeK op de WeeK 17- Opa, Oorlogsmonument, Kokos & Ananas, Marie & Toulouse

Dat was het weer voor deze KeeK!

Hoe was jouw week?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Wat een lieve foto’s van Marie en Toulouse. Zo schattig hoe ze samen in dat poppenbedje liggen. Ik vind dat je mooie foto’s maakt met je nieuwe telefoon 👌🏻. Geweldig he dat je met de mobiele telefoons van nu zulke goede foto’s kunt maken. Het scheelt mij een heel gesleep met de spiegelreflex. Al kan ie er natuurlijk niet helemaal aan tippen. Wat een vreselijk vies weer he met Koningsdag. En ik had mijn dochter beloofd dat we op een kleedje zouden gaan zitten dit jaar 😂. De organisatie de vrijmarkt organiseert in ons dorp had geregeld dat we met… Lees verder »

Annette
3 jaren geleden

Ik heb koningsdag ook maar aan me voorbij laten gaan vond het koud en niks an brrrrr.

Irene
3 jaren geleden

Hee eindelijk je Keek! Had er al naar uit “gekeeken” gisteren. Fijn dat jullie je schoonvader mee naar buiten hebben genomen. Ik herken dat wel van die huizen hoor. Ik ben ook altijd veel te nieuwsgierig. En wat zijn je katten lief! Ze zijn ook bijna jarig =)

Robin
3 jaren geleden

Wat een lieve katjes heb je.:)
X Robin

Tessa
3 jaren geleden

mooie bloem foto’s. ik hou er ook van om bloemen te fotograferen. ik had een spannende week met een examen op mijn werk