Serena Verbon
Artikelen

Grazia Beautybloggers Masterclass

Grazia Masterclass

Grazia Beautybloggers Masterclass

Gisteren ben ik afgereisd naar het mooie Hilton Hotel in Amsterdam voor een Masterclass voor Beautybloggers, georganiseerd door de Grazia.

Ik had daar afgesproken met Céline, van Ceetje.nl, gezellig!

Leuk om haar eens offline te ontmoeten en in Real life is zij ook plezant gezelschap ;)!

Op de foto hierboven zie je de schaduw van Hilmar Mulder van Grazia NL; ik had geen scherpe foto van haar kunnen maken, dus heb ik er maar wat creatiefs van gemaakt.

Omdat ik nog heel veel (praktische) informatie kon gebruiken, en alles als een spons wil opzuigen, ging ik gewapend met een opschrijfboekje, een paar extra (platte!) schoenen en een goed humeur op pad.

Er waren meisjes bij die net zoals ik sinds kort waren begonnen met bloggen en een paar die nog moesten opstarten. Had ik alle info maar eerder gehad, dan had ik nu niet als een gek alle plugins etc. zitten aanpassen.

Er waren diverse sprekers: Kirsten Jassies van Sanoma (zij weet alles over social media) , Negin Mirsalehi van http://www.neginmirsalehi.com/… all about fashion, erg mooi!

ICI Paris beautycoach Thijs Willekes,  Beautybloggers Mascha (Beautygloss) en Serena Verbon. (Beautylab)

Er was ook een workshop van BE Creative make-up; wij werden in groepjes ingedeeld en er volgde een soort speeddating tussen diverse tafels, van basis make-up tot nagellak.

Ik was erg onder de indruk van de eyeliner! Ik had een lijntje op mijn hand gezet en de volgende dag zag je nog een stip zitten… Whoeha…Waterproof!

Wat heb ik veel geleerd. Ik weet dat je je lipstick ook als Blusher kan gebruiken, maar alle tips zijn welkom 🙂

Wat is mij het meest bijgebleven?

Serena vertelde over ‘creatief’ zijn. Ik ben dol op creatieve oplossingen en heb dat al vaak toegepast. soms uit pure noodzaak, maar ik ben zo iemand die gigantisch veel ‘Aha’-momenten heb. Dan heb ik weer zo een lampje boven mijn hoofd, en heb ik weer een nieuw idee.

Maar wat zij vertelde vond ik zo leuk… verdorie, waarom heb ik dat niet bedacht. als ik dat zou toepassen, zou het dan mijn eigen creatieve idee zijn?  Mmmmoeilijk..niet dus..

Ik heb ook met wat andere bloggers gesproken en sommige lezen wel 20 blogs op één dag. Ik doe dat niet, want ik heb er gewoon geen tijd voor. Het is dus geen desinteresse; aan de andere kant wil ik voorkomen dat ik dingen van anderen bewust of onbewust ga overnemen, en dat wil ik juist niet…

Terug naar de dag zelf:

Heerlijke lunch gehad, teveel om op te noemen en de borrel op de 11de verdieping, absoluut geweldig! Wat een mooi uitzicht over Amsterdam.

Lunch

Hilton amsterdam

Tof van de  beroemde Beauty Bloggers dat ze ons een kijkje gaven in hun beauty-keuken, ook leuk om te zien hoe ze zijn begonnen… en herkenbaar, ik zit ook ‘s nachts nog achter de laptop..

Ook konden er vragen gesteld worden, leuke tips werden gegeven, kortom: de sfeer was enorm goed.

Het was een geslaagde dag, en ik zit weer vol inspiratie, ben weer de hele dag aan het typen, foto’s te maken en te filmen.

Er komt nog een unboxing video online, en hoe ik dit gedaan heb, is een verrassing… zoals ik al zei.. het woord creativiteit is mij het meest bijgebleven..  hoop dat jullie hem allemaal gaan bekijken!

Mascha

Thanks Grazia! xxx

Liefs

Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Maaike
8 jaren geleden

Leuk verslag en leuk zo met die tekening erbij!
Het was echt een leuk dagje, ik heb ook super veel geleerd 🙂
X

Ceetje
8 jaren geleden

Leuk om te zien Babs! En ook leuk om je tekening te zien:) Ik zal je morgen de foto’s mailen. Vond het echt leuk om elkaar in t echie te zien:) X Cé Ben heel benieuwd naar jouw unboxing!