beste bloggers op 5.
Artikelen, Over mij

Tag: The Bloggerslife- alles over mijn blog!

Tags zijn altijd leuk. Ik kwam deze tegen bij Bianca van BeBeautylish en ingevuld; dus bij deze een kijkje in mijn “bloggerslife”.

beste bloggers op 5.

 

1. Hoe lang blog je al?

Ik blog vanaf juni 2013 jaar voor mijzelf, daarvoor schreef ik ongeveer 4 jaar voor een ander beauty platform.

2. Wat vind je het leukst aan bloggen?

Op de “publiceer knop” drukken.  Zoefff… bericht verzonden. Maar vooral alle leuke dingen die het bloggen mij gebracht heeft!

3. Wat vind je het minst leuk aan bloggen?

Het hoort erbij, maar het delen op social media. Daar gaat best veel tijd in zitten. (zie ook vraag 10)

4. Hoeveel reacties krijg je gemiddeld op artikelen?

Dat verschilt nogal. Niet heel veel, maar ik heb genoeg trouwe lezers en als zij een berichtje achterlaten ben ik al helemaal happy.

5. Wat voor camera gebruik je?

Ik heb het heel lang gedaan met mijn smartphone, maar nu heb ik een compacte camera. Fujifilm, klein maar heel dapper!

Fuji XF1 camera

 

6. Heb je je layout zelf gemaakt?

Het is gewoon een gratis Thema. Het inrichten heb ik wel zelf gedaan en vind dat heel leuk om te doen. Net zoals ik een kamer weer opnieuw kan herinrichten.  Dan zeg ik altijd: “Zo staat het goed, niets meer aan doen!”… een paar maanden later gooi ik de boel zo weer om 😉

7. Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?

Op events een stuk of 100 bloggers? Maar echt mee gepraat… ik denk 10 mensen.

8. Naar hoeveel events ben je geweest?

Toch wel zeker een stuk of 10 events. Nee, meer. Ik heb geen idee. Ook veel kleinschalige events en beurzen. Een event met niet te veel mensen vind ik persoonlijk leuker. Gezelliger en overzichtelijker.

9. Hoeveel artikelen staan er online?

925! Toch best veel in twee-en-een-half jaar… En dan heb ik laatst nog wat artikelen verwijderd.

10. Waar word je vrolijk van? (aanvulling op de 9 vaste vragen)

Het is superleuk als je wat eer van je inspanningen krijgt. Ik sta weer op nummer 5 in de top 100 van de Beste Bloggers. Ik kwam binnen op nummer 11, daarna 5….. toen was ik ziek en vloog naar de vijftigste plaats en nu weer terug op honk.

Ik kreeg een keer een vervelende opmerking van een (collega) blogger dat dat niets voorstelde, want er waren leukere blogs, vond zij. Dit zou ik ook bij de “het minst leuke van het bloggen” kunnen zetten.

Steek je hoofd vooral niet boven het maaiveld… zeggen ze wel eens. Ach, ik weet dat steeds meer bloggers zich ook zullen aanmelden. en dan zak ik heus wel naar plek honderd of verder. En ik weet het, er wordt wat geroddeld onder de dames. Afgunst, jaloezie… vrouwen onder elkaar, hè 😉

Ik denk dat je daar toch niets aan veranderd.

 

beste bloggers op 5.

Ik zou jokken als ik zou zeggen dat ik daar niet blij mee ben, toch?

Je mag deze tag natuurlijk overnemen!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
6 jaren geleden

Ook weer erg leuk om te lezen. Dat is aardig zeg 925 artikelen. Nu begrijp ik de Op de “publiceer knop” drukken ook veel beter ! 😉 Liefs Diana

Anne-Marie
6 jaren geleden

Van die semi-sarcastische opmerkingen, vooral van een collega-blogger, zijn altijd vervelend! Moet wel zeggen dat ik het algoritme van bestebloggers.nl nooit helemaal begrepen heb. Ik stuiter iedere week vrolijk door de lijst en heb zelfs een aantal keer op 1 gestaan en nu weer ergens in de 50. En dat terwijl mijn bezoekersaantallen alleen maar stijgen?

YuSt
6 jaren geleden

Leuk!
Het is ook echt pittig dat bloggen. En hoop je ooit eens ergens te zien!

Annette
6 jaren geleden

Ja, top! Ik zag het van de week. Gewoon lekker van genieten en die afgunst van je af laten glijden. Ik heb van de week voor het eerst wat PR bureaus gemaild of ik op de perslijst mocht. Vond ik heel eng, maar gelukkig 3x positief gereageerd en 2x dat ik te (nog) te weinig bezoekers heb. Ik ben blij. We women stick together!

chucky1012
6 jaren geleden

Wat een fijne tag en eerlijke antwoorden.
Je bent en blijft jezelf.
Jeetje wat goed van jou dat jij je eigen blog hebt ingedeeld.
Dat van mij kan ook veel beter maar het lukt me niet.
Ohhhhh jouw blog is héél goed want je schrijft fijne reviews en plaatsd posts over nieuwe beauty producten etc..
Ga gewoon zo door en pluim voor jou 😉

Xoxo