Paula's Choice Sunscreen Spray SFP43
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Paula's Choice, Zonbescherming

Veilig overwinteren voor je huid met de nieuwe Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43

Het wintersportseizoen is weer in aantocht! Wist je dat de UV-straling in de bergen tien keer sterker is dan in ons land? Deze wordt bovendien sterk weerkaatst door het wit van de sneeuw en stelt je dus overmatig bloot aan schadelijke straling. Bescherm je huid op de pistes daarom goed met de nieuwe Sunscreen Spray SPF 43 van Paula’s Choice.

Paula's Choice Sunscreen Spray SFP43

In het hooggebergte is de zon extra fel en daardoor extra schadelijk omdat je je daar hoger in de dampkring bevindt en de UV-stralen er minder worden gefilterd. Naast een weerkaatsing van UV-straling door de sneeuw, wordt deze ook weerkaatst door laag hangende wolken en mist.

Gevoeligere huid voor UV-stralen tijdens de wintermaanden

Ook de winterzonbestemmingen worden steeds populairder. Tijdens de wintermaanden is je huid lichter en dus gevoeliger voor UV-straling. De parelwitte stranden en het (zee)water weerkaatsen de UV-stralen waardoor het risico wordt vergroot om zonneschade aan je huid op te lopen. Het gebruik van een zonnebrandproduct met een hoge SPF is dan van groot belang om de huid optimaal te beschermen tegen verbranding.

NIEUW: Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43

Paula's Choice Sunscreen Spray SFP43De formule van de nieuwe Sunscreen Spray SPF 43 van Paula’s Choice is ultralicht, alcoholvrij en droogt snel na het aanbrengen. Deze milde anti-zonnebrandspray beschermt je huid en geeft haar een jeugdige en gezonde uitstraling. De samenstelling bevat hiervoor, naast breedspectrum zonnefilters, tevens de antioxidant vitamines C en E. De mogelijkheid om vanuit alle hoeken te sprayen met behulp van de handige sprayflacon zorgt voor een goed dekkende applicatie op het hele lichaam.

Hoe te gebruiken?

Breng Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43 minimaal 20 minuten voordat je de zon in gaat ruim aan. Spray gelijkmatig van de hals naar beneden over het gehele lichaam en masseer de spray zachtjes in de huid. Niet direct op het gezicht sprayen; spray voor het gezicht wat van het product op de handpalm en breng het met de vingers van de andere hand op het gezicht aan. Na zwemmen of transpireren opnieuw aanbrengen en wanneer de huid is blootgesteld aan de zon minimaal elke twee uur.

 

Distributie & verkoopprijs:

De producten van Paula’s Choice worden in de Europese Unie op de markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43             €  29,90/112 ml.

Verkrijgbaar vanaf heden.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl, via de winkel van Cosmania in Amsterdam, alsmede diverse professionele schoonheidssalons en huidtherapeuten.

Gaat iemand nog naar de wintersport? En dan voor het land, de sneeuw, de sport of voor de après-ski?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
6 jaren geleden

Volgens mij kan je dit ook gebruiken als de zon hier flink schijnt.
Want de afgelopen weken scheen die uitbundig.

Annette
6 jaren geleden

Ik ben nog nooit op wintersport geweest, ook niet van plan. Ik ben geen fan van de winter 🙂 brrr doe mij maar lekker voorjaar