keek op de week 30 2017
Artikelen, Keek op de Week, Make-up

KeeK op de WeeK 30- Make-up Walhalla, Accountant en een gewonde Marie…

Hallo lieve KeeKer vrienden!

Een afwisselende week, met weer een bezoekje aan Amsterdam. Nu naar een Boutique waar zij alleen make-up verkopen. (Heaven!) Jammer dat het weer niet echt heel zonnig was, anders waren we wat langer in onze hoofdstad gebleven, maar aan de andere kant willen wij ook weer niet een uur in de file staan op de terugreis. En Marie kwam bloedend thuis, grote schrik natuurlijk en deze week een goede filmtip!

make up forever

Een bezoek aan de MAKE UP FOREVER

boutique make up forever

Ik was uitgenodigd om een kijkje te nemen bij MAKE UP FOREVER . Ik mocht aangeven wat ik het meest interessant en leuk vond op het gebied van make-up. Direct wist ik welke producten voor mij het meest interessant waren. Heerlijk om op je gemak rond te kijken en vragen te kunnen stellen. Ik werd opgemaakt en wauw, wat een fijne make-up verkopen zij daar! Ik had er nog geen ervaring mee, maar zeker blij dat ik weer een mooi merk heb ontdekt!

Hoe het was en waar ik precies over praat lezen en zien jullie later.

Wij hebben nog wat foto’s in Amsterdam gemaakt

geveltjes Amsterdam

Mooie gevels

Amsterdam gracht

De gracht

delfts blauwe garagedeuren

Creatieve garagedeuren

 

Deze week geen serie, maar een filmtip: The accountant

Christian Wolff is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt, neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar ook hier blijkt niet alles pluis.

Bron: Moviemeter

Ik vond het een goede film, het eind zagen wij wel aankomen op een bepaald moment, maar toch zeker het bekijken waard!

 

Marie over de schutting

Marie had een manier gevonden om over de schutting te springen. Wij hadden de tuinmeubels expres zo neergezet dat zij eigenlijk niet via deze op de schutting kon springen. Want ons plan was, zij moest zelf die hoge sprong kunnen maken (Toulouse kan het wel) voordat zij “naar buiten” mag.

marie over de schutting

Op een bepaald moment zagen wij  haar nieuwsgierig rondlopen in de tuin van de buurman! En daar kan zij weer onder de poortdeur/schutting door kruipen, op weg naar de Grote Vrijheid…

Marie is op sommige gebieden nog een naïeve kat, die kan achter een vlindertje aan rennen en haar omgeving gewoon vergeten, lijkt wel. Eigenlijk is zij nogal klunzig. Springt vaak mis als zij op iets springt, aaahhhh!

marie schutting

En ja hoor, plots kwamen zij samen naar binnen gerend en allemaal bloed aan Marie’s pootje. Wij zagen dat zij met haar nagel achter iets is blijven haken… Muts dat het ook is.

Gelukkig niet heel ernstig maar toch. Marie, Marie toch…

Nog  wat lieve fotootjes van mijn schattepetatten…

Lekker knus onder het dekbed…

marie onder het dekbed

Dat koppie!

marie

Dat was het weer voor deze week, tot de volgende ….!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anja
4 jaren geleden

Awww…such a sweetie! :))…Hope you are fine again!? I read some posts of you, which I really liked!;) Thank you for this nice stuff and best wishes from our urlaub in den alpen österreich 😉 yours, Anja ;)<3

Deb
4 jaren geleden

Ohh die laatste foto is zo snoezig. Wat zielig dat Marie gewond was.. maar gelukkig niet heel ernstig. Net kids hé die cats .. komen af en toe ook met een bloedende knie thuis omdat ze van een step zijn gedonderd (zoals die van mij laatst). Die film lijkt me goed, die ga ik ook opzoeken, scoort ook hoog op IMDB zo te zien. Bedankt voor de tip! Ik ben benieuwd naar je verslag van je bezoekje aan MUFE. Leuk dat je er was uitgenodigd.

Irene
4 jaren geleden

Goh, snap best dat je strikt als je kat zomaar gewond thuiskomt. Gelukkig viel het mee. Het zijn wel weer hele knusse foto’s van je katten!

Kayla
4 jaren geleden

Mooie winkel van Make Up Forever, daar wil ik ook naar toe!

Annette
4 jaren geleden

Leuk als iemand anders je opmaakt doe je vaak toch weer nieuwe ideeën op.

Jolanda
4 jaren geleden

Arme Marie! Tof dat je was uitgenodigd, lijkt me ook echt geweldig. En die filmtip ga ik onthouden!

chucky1012
4 jaren geleden

Ah gossie dat ze maar snel beter wordt Xx

Hennie
4 jaren geleden

Aaaaaw, wat zielig, je gewonde poezekind. Gelukkig hebben ze negen levens. Mooie winkel heb je bezocht, ben benieuwd naar je aanwinsten!

Sylvia
4 jaren geleden

Lijkt mij ook wel een keer leuk om opgemaakt te worden.. meestal doe ik namelijk maar wat (totaal geen restant van make-up). De accountant heb ik ook gezien. Inderdaad een aanrader! Achgossie dat zal wel heel zeer hebben gedaan dat nageltje. Zo zielig als je poezen vriendjes pijn hebben. Fijne week weer!