Acqua di Parma Colonia Pura u
Artikelen, Heren, Parfum

Acqua di Parma – Colonia Pura

Into the light – off to new horizons

De ‘Colonia Pura’-man heeft stijl, goede manieren en smaak. Als echtgenoot, vader en avonturier is hij klaar om nieuwe horizonten te verkennen, op zoek naar plekken waar plezier wordt gecultiveerd. Hij is buitengewoon trots op zijn afkomst en weet waar zijn wortels liggen. Maar hij bruist ook van jeugdige energie, wat tot uiting komt in zijn nonchalante stijl, zijn spontaniteit en zwierigheid. Al die facetten weerspiegelen zich in zijn parfumkeuzes. Daarom kiest hij voor Colonia Pura. Net als hij roept die geur een sterke viriliteit op, modern en open tegelijk.

Acqua di Parma Colonia Pura 5a

Geïnspireerd door de natuur gemaakt door een kunstenaar

Acqua di Parma Colonia Pura 3Colonia Pura straalt door zijn sensuele mannelijkheid, vermengd met frisse energie en een moderne lichtheid. Levendige en zonnige bergamot, vermengd met sappige sinasnoten en de tere accenten van petitgrain, brengen licht en nieuw leven in de klassieke citrusstructuur van Colonia. Dan opent het hart zich met zijn verleidelijke levensenergie. De zinnelijke bloemennoten van absolu van narcis en jasmijn vermengen zich met de kruidige akkoorden van koriander in een onverwacht evenwicht. Acqua di Parma Colonia Pura 6In de basis ontmoeten de warme, verfijnde accenten van patchoeli en cederhout de tere maar desalniettemin indringende noten van witte muskus. Het resultaat is een heldere dynamiek, een ode aan het leven die inspireert en de deur openzet naar nieuwe expressiewegen.

Meester van de eenvoud

Acqua di Parma Colonia Pura rangeOp het eerste gezicht is het meest opvallende aspect van Colonia Pura zijn koele, bijna ijzige transparantie. Deze weerspiegelt niet alleen de minimalistische elegantie van zijn universum, maar ook het gevoel van lichtheid dat momenten van vreugde met zich meebrengen. Ook de iconische flacon van Acqua di Parma in de charmante art-decostijl kreeg een nieuwe, lichtere uitvoering. De klassieke vorm blij weliswaar ongewijzigd, maar zilvergrijze matte elementen benadrukken nu die zuivere, heldere aanpak van het verfijnd genoegen.

Een verfijnde collectie die het luchtig houdt

Een opmerkelijke collectie laat ons kennismaken met de unieke lichtheid en frisse energie van Colonia Pura. Of hij nu gaat voor een Eau de cologne of zweert bij de Gel Douche Corps et Cheveux of ook nog de Baume Après-Rasage, Colonia Pura opent een nieuwe verzorgingswereld voor de moderne man.

Tijdloosheid en duurzame ontwikkeling

Colonia Pura is gebaseerd op het wonder en de rijkdom van de natuur. De Italiaanse zon en lucht en de pittoreske landschappen maken integraal deel uit van ons erfgoed en zijn een bron van kracht. Daarom wordt Colonia Pura gemaakt en verpakt in een geest van duurzame ontwikkeling. De glazen flacon is recyclebaar, weliswaar zonder de verstuiver, op lokale en internationale schaal. Het getuigt van een verantwoorde aanpak die ook aansluit bij ons voornemen om uit te munten in alles wat wij doen en creëren.

Prijs en verkrijgbaarheid

Acqua di Parma Colonia Pura 50ml – €83
Acqua di Parma Colonia Pura 100ml – €114
Acqua di Parma Colonia Pura 180ml – €143
Acqua di Parma Aftershave balm – €62
Acqua di Parma Hair & Shower Gel – €38

Colonia Pura zal vanaf begin september 2017 beschikbaar zijn in de Bijenkorf.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Lijkt me een heerlijke geur! Ik ben sowieso dol op citrusgeuren, mijn man trouwens ook. Misschien wel iets voor hem.

chucky1012
4 jaren geleden

Het klinkt erg goed!
Maar jet is wel erg duur.

Xoxo