KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 9 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie
Artikelen, Gezondheid, Keek op de Week, Make-up, Nagels

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie

Hallo KeeKers… Wat een rare week. Griep in huize IJ, veel geslapen en veel gelezen. Een vreemde week die eigenlijk zo omgevlogen was…

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 11 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie

Jeroen was vorig weekend eerst wat rillerig maar het werd steeds erger. Benauwd, hoesten, verkouden, rillerig.. the works. Gelukkig kon hij maandag direct terecht bij de huisarts. Een ontsteking in de longen, laten we het maar een longontsteking noemen, want volgens mij was het dat gewoon. Hij kreeg een antibiotica kuur mee en zo een “puff- apparaatje”. Hij zou de dag erna terug moeten komen als er geen verandering was en anders ieder geval diezelfde week ter controle. Door de antibiotica ging het al snel wat beter dus is hij pas vrijdag terug gegaan. Omdat zijn saturatie (zuurstofgehalte in zijn bloed) nog steeds te laag was kreeg hij Prednison mee. Een paardenmiddel waar je wel heel snel van opknapt, ik ken het.

Als hij mij maar niet aansteekt…

Ik had vorige KeeK verteld dat ik spit kreeg na het “werken” in de moestuin en vlak daarna kreeg ik enorme kramp in mijn been toen ik mij omdraaide in bed. Ik voelde al dat dat niet oké was, toch niet weer jicht erbij? Dan moet ik echt gaan oppassen want dat is nog pijnlijker.

Op Facebook krijg je soms van die herinneringen aan een bepaald jaartal. Soms bekijk ik ze, soms niet. Goed dat ik keek want in 2014 op exact dezelfde datum had ik dus ook spit. Zal het liggen aan de maand, aan het feit dat de zomer voorbij is? Dat is ook een van de redenen waarom ik meer van de zomer hou dan van de herfst. Mijn gezondheid gaat altijd bergafwaarts als de seizoenen wisselen… Regen, wind, kou… waardeloos.

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 13 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie
Zo lief dat Marie zo bij mij kwam liggen (wel met haar kontje tegen mijn kin…hihi)

Ik voelde mij ook grieperig worden. Net zoals bij Jeroen eerst keelpijn, hoesten en algehele malaise. Lang verhaal kort: Ik voelde mij belabberd maar gelukkig is het niet erger geworden. Niet erg genoeg om naar de huisarts te gaan en ik voel wel wat meer pijn in mijn been en bil, maar niet zoals de jicht die ik eerst had.

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 15 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie

Stalker? Tankdop!

Nadat wij van de huisarts kwamen moesten wij tanken. Jeroen tankte de benzine, ik bestuurde de auto (ik rij nooit, maar dan moet je wel) en ik ging afrekenen. Op weg naar huis merkte ik dat een busje mij steeds volgde. Tot bij ons huis waar ik parkeerde…

“Mevrouw! Uw tankdop hangt eruit!” Die beste man wilde ons alleen maar waarschuwen!

Zo zie je maar, Jeroen was er niet helemaal bij met zijn hoofd.

Bloemen

Tom kwam met deze prachtige bloemen thuis. Anders werden ze weggegooid na een event, zo zonde. Ik was er natuurlijk heel blij mee en lekker dat ze ruiken!

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 21 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie

Orly Breathable

Ik had nog een cadeaubon van Bol.com liggen en heb deze prachtige nagellak ervan gekocht. Ik volg elke review van Deb van Beautygoddess.nl en zij had al diverse nagellakjes van Orly getest. De Breathable lijn sprak mij toen direct aan omdat deze lakjes ook vocht en zuurstof doorlaten (denk aan contactlenzen). Hij ruikt ook prettig, namelijk naar niks. Ook een pluspunt!

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 23 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie

Ik hou van essie nagellak maar deze is zeker net zo fijn. Het opbrengen gaat met gemak en de droogtijd is kort.

De kleur is “Beauty Essential.” Ik vind het een vrolijk kleurtje!

Marie

Tot slot ditmaal een foto een van mijn katten-kindje Marie.

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 31 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie

Dat was het weer voor deze week. Ik las dat best veel mensen ook grieperig waren. Iemand van jullie ook in de lappenmand?

Tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie 33 griep KeeK op de WeeK 36- Griep, Orly, Tankdop, Bloemenpracht & Marie

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
3 jaren geleden

Bloggen is niet belangrijk maar gezondheid wel….
Alleen soms kan het niet anders en houd men pijn etc. niet tegen…..
Jeetje wat vervelend dat jullie zo erg ziek waren….
Ook Marie….

Allen van harte beterschap en neem alle rust en tijd…… Xoxo

Deb
3 jaren geleden

Wat vervelend dat jullie allebei in de lappenmand lagen. Wat kan een mens zich dan beroerd voelen met griep.. bah! Ik kon me nooit voorstellen hoe het voelde om griep te hebben tot ik het laatst zelf ook kreeg. Hopelijk zijn jullie inmiddels allebei opgeknapt. Wat lief dat Tom de bloemen mee nam. Een beetje vrolijkheid met de ziekenboeg was meer dan welkom denk ik. Ik ben zo benieuwd wat je van de Breathable vind. Hele mooie kleur heb je ook uitgekozen. Ik zal deze kleur er zelf ook weer eens bij pakken. Was helemaal vergeten dat ik ’em had… Lees verder »

Josine
Josine
3 jaren geleden

Beterschap voor jullie!

Robin
3 jaren geleden

Mijn zoontje heeft ook de griep het heerst zo erg weer he.:(

Rory
3 jaren geleden

Brrr even afkloppen. Net wel in een dun jurkje op het balkon gestaan voor een mini fotoshoot en het was 16 graden. Maar snel erna weer een vestje aangedaan en opgewarmd in het zonnetje in de woonkamer. Wat vervelend van Jeroen. Voelt hij zich nu wel wat beter? En Prednison, ja dat is zeker een paardenmiddel. Mijn moeder heeft het járenlang moeten slikken. Heel heftig want haar fysiek veranderde ook erg ervan. Beterschap voor jullie allebei (met Tom ging het vooralsnog goed toch?). x

bychristiana
3 jaren geleden

He, wat vervelend dat je je grieperig voelt. Dat hoor je inderdaad van veel mensen, dat dat bij de wisseling van seizoenen gebeurt. Nu is het weer natuurlijk opeens ook wel enorm omgeslagen! Veel beterschap, hopelijk knap je gauw wat op!

Mariska
3 jaren geleden

Hopelijk voel je je inmiddels al wat beter, niks aan als je je niet goed voelt.

Tessa
3 jaren geleden

Beterschap voor jullie allemaal!! Ik vrees dat ik ook verkouden aan het worden ben