KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 9 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie, Piet

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Hallo KeeKers! In deze korte KeeK: het was weer tijd voor de griepprik, een lekker Indonesisch soepje, een tip voor een hilarische Franse film en natuurlijk Marie en Piet! Veel lees- en kijkplezier!

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 11 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Griepprik

Mijn jaarlijkse griepprik weer gehaald. Ik kon mijn uitnodiging maar niet vinden dus flink in paniek want ik las dat dit jaar de griep vrij heftig gaat worden… maar hoe weten ze dat eigenlijk? Ik snap nooit hoe ze dat kunnen voorspellen. Snap jij het?

Netflix film- Stuck Together

Parijs gaat tijdens de pandemie op slot. Stille straten, niemand mag de straat op. Wij leven mee met een aantal flatbewoners die er het beste van proberen te maken en elkaar eigenlijk dan pas leren kennen. Iedereen reageert anders op de pandemie, een persoon maakt live work-out video’s, de ander is compleet in de stress en bang dat het virus bij hen binnenkomt. En er woont een gekke wetenschapper die een vaccin probeert te maken. Chaos all over the place!

Een van de meest grappige films die ik sinds tijden gezien heb. Een divers zooitje aan persoonlijkheden die allemaal moeten wennen aan het “nieuwe normaal”. Het liedje “pandemie, pandemie” blijft nog lang in je hoofd zitten en die scène met die cavia is hilarisch! Maar ook wel een gevoelig slotakkoordje, die had ze van mij niet erin gehoeven.

Gegeten

Soto ajam soep (made by Jeroen)

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 13 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Omelet rolletjes met ui van Tom

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 15 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

s’ Middags verwen ik mijzelf met koffie… met een dot slagroom! Deze had Jeroen voor mij gemaakt.

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 17 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Blep?

Hebben jullie wel eens van Blep gehoord? Nou, hieronder zie je het!

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 19 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 21 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Ziet er grappig uit vinden jullie ook niet? Jackson Galaxy legt het uit.

Beetje vage foto maar dat snoetje van Marie! Te lief.

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 23 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Piet

Piet is een enorme knuffelkont aan het worden, hij kan zich zo zalig tegen je aanvlijen en dan gaat zijn purrende motor geheid op 10~!

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 25 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Maar soms.. dan moet ie weer door mijn verf lopen, grrrr… ach, hij moet natuurlijk alles nog onderzoeken…

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 27 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

Tot de volgende week!

KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet! 29 pandemie KeeK op de WeeK 43- Indonesisch Soepje, Pandemie Perikelen en Marie & Piet!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
26 dagen geleden

Wat een leuke foto’s alweer!! Die verfpootjes zijn te schattig!

bychristiana
1 maand geleden

Ah haha die Piet die door de verf loopt, arm schatje, arme Babs;-)

Deb
1 maand geleden

Haha, geweldig van die ‘blep’ , ik heb vandaar weer wat geleerd ;-). De Soto ajam soep en omeletrolletjes zien er heerlijk uit. Denk dat die bij elkaar hoorden.. De film ga ik onthouden, klinkt erg leuk. Wat een deugniet die Piet, maar wel een lieverd.. net als Marie. Fijne zondag!

Annette
1 maand geleden

Ik hoop dat je geen last hebt gehad van je vaccinatie. Ik blijf het allemaal best spannend vinden. Ook heel benieuwd wat de persconferentie weer gaat brengen. Echt balen dat we weer maatregelen moeten nemen…. Het wordt er allemaal niet leuker op. Skoet had hier van de week even een dipje dus was bang dat het nu toch echt klaar was. Ze was wankel, moest spugen en kroop steeds weg. Volgende dag weer kippetje fit haha nou ja, we blijven het aankijken met de grande dame.

Rory
1 maand geleden

Ai, met de poezenpootjes door de verf 🎨 Piet moet het ook allemaal ontdekken. Heerlijk de soto! Gisteren aten we lekkers van de beste Surinamer uit Amsterdam en vandaag maak ik mama’s bami… Fijne zondag nog Babs!

Ilona
Ilona
1 maand geleden

Restaurant IJkelenstam Tiel 🙂 Ziet er allemaal weer heerlijk uit. Hier staat het uitgelegd hoe ze de samenstelling van een vaccin bepalen: https://www.rivm.nl/elk-jaar-nieuw-griepvaccin-hoe-wordt-samenstelling-ervan-bepaald#:~:text=(1%2C2)%20Tijdens%20de,hoe%20de%20epidemie%20zich%20ontwikkelt. Maar omdat er in de winter 20/21 bijna geen griep was door alle maatregelen schijnen ze er flink naast te zitten met het vaccin. Ik neem ‘m woensdag en betaal de prik dan zelf. Wat een lieve foto’s van Marie en wat is Piet toch fotogeniek en wat wordt ze alweer groot. Ha, ha en die verf als je het zou willen om een afdruk van haar poot te maken zou het niet lukken en nu heb… Lees verder »

chucky1012
1 maand geleden

Leuke foto’s.
Yummie heerlijk soep.
De cappuccino ook.
Ja, de bekende man van TLC die katten lief laat worden…..

Xoxo