KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 9 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!
Artikelen, Feestdagen, Food & Drinks, Keek op de Week, Lifestyle, Over mij

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

11 Februari was mijn verjaardag en mocht ik er weer een jaartje bijtellen. 63 jaar, pffff… dan krijg ik echt zo een gevoel dat ik over 2 jaar met pensioen mag. Klinkt zo raar. Ik heb weer genoeg te vertellen, dus toch weer een KeeK voor de liefhebbers en nieuwsgierigen ;)).

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 11 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Wat ben ik verwend qua cadeaus! Ik heb ook veel kaarten en felicitaties gekregen, deze dag voelde ik mij sinds lange tijd weer echt jarig. Ik hoop volgend jaar weer een keer een huis vol visite te krijgen, dat is het enige wat ik wel een beetje mis…

Jarig!

Donderdagavond/ nacht 24.00 uur. “Lang zal ze leven, Lang zal ze leven” zongen de mannen toen het 24.00 uur was. Ik deed een raar dansje (dat mag als je deze leeftijd hebt haha) en riep maar “Gelukkig nieuwjaar” want zo voelde het ook een beetje haha!

FF wachten…. Pizza!

Het was vrijdag dus pizza dag en ik hoefde niet iets anders speciaals te eten, Jeroen zijn zelfgemaakt pizza’s zijn altijd heerlijk!

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 13 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Champagnetaart

Tom en ik hebben samen de taart gemaakt. Grappig dat Tom koos voor een champagnetaart, die had ik ook in gedachten! Wij hadden nog een fles champagne van oud en nieuw liggen en die avond niet opengemaakt. De reden? Ik vind het knallen van een kurk wel passen bij het nieuwe jaar, maar wij houden niet zo van champagne dus krijgen we zo een fles nooit leeg.

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 15 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Deze fles ging dus lekker door de taart. En de hele fles, de inhoud dan welteverstaan, moest erin. Hik!

De taart was lekker, je proefde de champagne ook nog goed. En gek genoeg niet zoet, terwijl er heel wat suiker in zat!

Verjaardagskaartjes

Ook veel kaarten dit jaar, die met die dames vond ik zo grappig. Maar die kunstzinnige kat is ook prachtig!

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 17 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 19 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Geheimzinnig pakketje

Ik kreeg eerder die week een spannend pakje waarop stond dat ik die pas op mijn verjaardag mocht openen. Ik had al een klein vermoeden van wie het was.. En het klopte! Afzender Ilona was notabene op dezelfde dag jarig als ik, en ik had geen cadeautje voor haar, alleen een kaart.  Dan voel ik mij zo schuldig… Maar het komt goed, ik heb wel een leuke verrassing in gedachten voor haar.

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 21 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Mooie ketting, blij mee!

Greetz rozen

Goed dat ik dit pakketje wel uit moest pakken op mijn verjaardag anders waren ze verlept… jullie weten dat ik zo een type ben die dagen naar een pakketje kan kijken zonder het open te maken. Extra lang voorpret heb ik dan. De rozen staan nog en beginnen nu pas te verwelken. Goede kwaliteit dus! Lieve verrassing van mijn schoonzus en zwager, dank.

Jeroen gaf mij…

Ik wilde graag een daglichtlamp die ik aan mijn ezel kon bevestigen en hij heeft er een bij de LIDL shop gekocht. Direct een budget tip voor jullie, die lampen zijn bij andere winkels over de 100 euro. Nu heb ik mooi licht van bovenaf op mijn werk!

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 23 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Needlefelt boek

Dit boek stond ook op mijn wishlist. In een video op YouTube werden allemaal boeken over needlefelt besproken en deze leek mij het leukst. Heel goede tips staan erin, blij mee!

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 25 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

En hij had nog 2 tubes olieverf en een penseelzeep voor mij gekocht. Cadmiumrood en citroengeel had ik nog niet, dus helemaal top.

Cadeaus van Tom

Deze schattige kat was echt een verrassing. Hij is zalig zacht!

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 27 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Ringhouder

Hier kan ik mijn ringen omheen hangen. Is ie niet schattig?

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 29 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

Ik heb een heel leuke verjaardag gehad, blij met al die mooie verrassingen!

 

KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus! 31 verjaardagscadeaus KeeK op de WeeK 7- Mijn verjaardagscadeaus!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
7 maanden geleden

Nou! De knuffelkat hebben wij ook voor Mila gekocht, destijds op Ameland. En het poesje voor de ringen heb ik ook! Alleen dan in het wit. Ik blijf het zeggen. Wij hebben zoveel gemeen 🙂 Hieperdepiep hoera! Als ik dat niet al eerder had gezegd. Dit klinkt als een heel gezellige verjaardag lieve Babs.

Petra
7 maanden geleden

Nog eens een fijne verjaarda! En wat een geweldig leuke cadeautjes!

Deb
7 maanden geleden

Heerlijk dat je je echt jarig voelde! En je bent zo te zien goed verwend. Leuke verrassingen heb je gekregen. Goed idee om de champagne voor taart te gebruiken. Ik houd er normaliter ook niet van, maar in een taart is het dus wel te pruimen. Ziet er heel feestelijk uit.

bychristiana
7 maanden geleden

Ah Babs,ik heb je verjaardag een beetje gemist…alsnog natuurlijk van harte gefeliciteerd, ik ben blij om te lezen dat je een leuke dag gehad hebt. En ik vind een verjaardag eigenlijk ook altijd wel een beetje als nieuwjaar voelen hoor, het is toch een nieuw levensjaar;-) Dat schoteltje voor je ringen is echt leuk!

Annette
7 maanden geleden

Wat een fijne kado’s Babs daar kun je echt wel even mee vooruit! Ik vond het stiekum nog wel fijn geen visite hahaha ben er niet zo van dus wij waren gezellig uit eten.

Ilona
Ilona
7 maanden geleden

Toch niks om je schuldig over te voelen:-) Leuke cadeau’s heb je gehad en die ringhouder grappig net Piet(je) (ha, ha ik zie Pietje overal in). Wat een fantastiche creatie die champagnetaart doe mij denken aan de taarten van de Bijenkorf volgens mij hadden ze ook een champagnetaart. Waar zijn die “schotsen” van gemaakt. Grappig dat jij 63 bent geworden dus toen ik geboren werd ging jij (bijna) naar de kleuterschool zoals dat vroeger heette maar toen moest je volgens mij ook echt wachten op een nieuw schooljaar.
Fijne zondag!

Wendy
Wendy
7 maanden geleden

Wat heb je een leuke verjaardag gehad, geniet maar lekker nog na met de napret.
Wat een mooie en handige lamp.
Ik wens je een fijne komende week toe.