KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 9 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...
Artikelen, Fashion, Keek op de Week, Lifestyle, Lingerie, Marie en Toulouse, recepten zoet

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH’s…

Hallo KeeKers! En toen was het plots lente! Een verschil van 30 graden…? What’s happening? In deze KeeK ook veel warmte uit de oven want ik heb ze eindelijk gemaakt: Eclairs! Maar ook heel lekkere Cream Puffs (ben ik een zoetekauw of niet?). En ik laat jullie ook het cadeau zien wat ik van Jeroen nog kreeg voor mijn verjaardag!

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 11 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

Click & Collect

Ik zag zaterdag veel mensen op straat en in de stad, zelfs een jonge knul die lekker in zijn T-shirt op de fiets zat. Wat een raar weer, maar mij hoor je verder niet klagen natuurlijk. In de stad haalde ik mijn bestelling op volgens het click & collect principe. Ik vind het ideaal! Zo had ik laatst ook een bestelling bij Action geplaatst en opgehaald. Geen rij met mensen, ik kon het direct aannemen.

p.s Deze pastels heb ik niet hier in de stad gekocht, volgende week laat ik die aankopen zien.

Ow, al die prachtige kleuren!

Eerlijk gezegd mag dit van mij wel blijven, zeker bij Action waar het soms enorm druk binnen is. (Nu helemaal met corona houd ik graag afstand van iedereen). Het enige nadeel is dat niet alles op de website staat en soms wil je een product goed bekijken, even aan voelen of ruiken. Maar voor spullen die je al eerder gekocht hebt maakt het niet uit. Zo heb ik weer canvassen voor mijn schilderijen, afwasborstels, sponsjes en dat soort dingen gekocht.

Cadeau van Jeroen

Ik kreeg deze prachtige van Gogh koffer met olieverf, mediums, kwasten en een schattig doekje (die ik niet ga gebruiken, zonde!)

van gogh olieverf

Ik ga eerst verder met waar ik mee bezig ben (met Cobra in water oplosbare olieverf) en als die af zijn dan ga ik mijn nieuwe spullen pas gebruiken.

Ik kan mij nu uitleven met pastelkrijt, aquarel, acryl of olieverf en daarnaast ben ik ‘s avonds tijdens een serie aan het naaldvilten. (Wel lastig bij een Zweedse serie, dan moet ik wel steeds kijken wat er gezegd wordt haha!

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 18 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...
in de deksel zit ook nog een palet!

Wat een luxe keuzestress, iedere dag wil ik het liefst alles tegelijk doen en dat lukt natuurlijk niet. Vaak baal ik dat ik pas rond 17.00 uur “mijn laptop sluit” en dan wil ik nog een paar uur schilderen. Vaak is het dan maar 1- 2 uurtjes dat ik tijd heb voor een schilderij.

Cream Puffs/ Choux Au Craquelin

Nino’s Home volg ik al een tijdje en zijn video’s zijn altijd zo relaxed en grappig! Hij heeft 2 katten en die zie je ook altijd in zijn filmpjes. Ik heb de Choux Au Craquelin ofwel Cream Puffs gemaakt en man, wat zijn die lekker! De bovenkant is knapperig en de vulling is hemels. Best bewerkelijk om te maken maar o zo lekker!

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 20 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 22 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

Ik ga ze zeker nog een keertje maken!

Eclairs

Toen ik deze video zag wilde ik ook eens proberen om eclairs te maken. Ik vond het een behoorlijke klus (en wat voel ik mijn rug als ik zo lang in de keuken bezig ben!) maar ze zijn wel redelijk gelukt.

Ik had niet de juiste spuitmondjes voor de (slagroom)zakken dus toen ik het deeg er op spoot waren het eerst rare wormen qua vorm. Ook het vullen was lastig, daar heb je weer een andere spuitmond voor nodig.

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 24 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 26 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

Maar lekker waren ze zeker! En zo weer op…

Budget! BH’s van Alie

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 28 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

Bij AlieXpress heb ik 2 bh’s gekocht. De zalmkleurige/roze variant kost €2,99 en de blauwe €3,58. Ik vind dit soort bh’s veel lekkerder zitten dan normale bh’s. Lekker stretchy, geen knellende bandjes.

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 30 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

Deze zalmkleurige bh is volgens mij dezelfde waarmee veel geadverteerd wordt op YouTube. Hij lijkt er enorm op! Daar kosten ze €29,95 en dan krijg je er 2 gratis bij. Nu zou ik voor 3 stuks €9 kwijt zijn bij Alie, scheelt toch weer.

Hij zit wel lekker alleen piept hij af en toe omhoog…. Dan schuift de onderste band naar boven, oeps!  Misschien had ik een kleinere maat moeten nemen, dit is een maat XL.

Op Instagram zal ik een filmpje zetten waarin ik laat zien hoeveel stretch erin zit.

Marie

Met Marie gaat het goed. Zij heeft nu wel zo een periode dat ze ‘s nachts enorm moet miauwen. En ik weer veel slaap tekort kom,  ik word er altijd wakker van. Misschien doet ze dit omdat het weer veranderd, toen de sneeuw weg was zat ze weer langer buiten in de tuin. En wordt ze onrustig…

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 32 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

O, zij heeft ook al mijn dekentje ingepikt, de boef! 😉

Tja, overdag ligt ze uren te pitten, maar ‘s nachts….

Ik vergeet steeds te vragen of jullie naar Wie is de Mol kijken… Ik zit altijd fout maar ik hou het op Charlotte…

Tot de volgende week en een fijne zonnige zondag!

KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's... 34 eclairs KeeK op de WeeK 8- Eclairs, van Gogh, de Mol, Click & Collect en Budget BH's...

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
1 jaar geleden

Ik weet nog niet wat ik van click & collect vind. Ik bestelde van de week wat bij HEMA,dat gewoon op voorraad was. Maar nog niks gehoord wanneer ik het op kan halen. Duurt best lang. Maar gelukkig heb ik het niet direct nodig. Ik moest van tevoren betalen (meestal is dat in de winkel). Maar logisch dat ze dat nu zo doen. Ze willen de handeling bij de winkel zo kort mogelijk laten duren en als mensen hebben betaald komen ze in ieder geval opdagen. Prachtig die Van Gogh koffer. Heel mooi kado. Heb je ook echt iets aan.… Lees verder »

bychristiana
1 jaar geleden

Ik vind het allemaal een beetje zo-zo met het click en collect, maar ik kijk er dan ook vanaf de andere kant naar omdat ik zelf in de winkel sta;-) Waar het op neerkomt: uuuuuuuuren wachten in de winkel, soms voor 1 of 2 klanten, mensen die niet komen opdagen, mensen die veeeel te laat komen, mensen die vragen of ze dat en dat en dat even mogen testen in de deuropening en mensen die gewoon op de deur kloppen en doodleuk willen komen shoppen. De omzet die je haalt is natuurlijk ook al om te huilen, maar goed, sommige… Lees verder »

Rory
1 jaar geleden

Jeetje wat een heerlijks allemaal. Ik wil toch ook richting bakprinses gaan denk ik 😄
Gek hè van dat weer. Ik MOET er straks ook weer even uit. Al is het maar een kort rondje. Ken je dat? Zoveel te doen en geen zin, geen tijd, geen overzicht en dus doe ik maar niets…

chucky1012
1 jaar geleden

De lekkernijen zien er heel goed uit.
Ze lijken me heerlijk.
Prachtig kado waar jij later goed mee kan gaan schilderen.
Och…. lekker warm plekkie heeft Marie gevonden……
Leuk weekverslag…..

Geniet van een prachtige dag Xoxo

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Ah die lieve Marie katten zijn er meesters in een lekker plekje te vinden:-). Heerlijk die puffs en eclairs en jij kon niet bakken???? Denk dat ik de komende week probeer, met de nadruk op probren voor Ed eclairs ga maken. Heerlijk weer inderdaad bizar maar wel lekker het schijnt de gehele week nog zo te blijven. Fijne week! En geniet van je cadeautjes.