keek op de week
Artikelen, Etos, Keek op de Week, Merken, Nagels, Over mij

Keek op de Week 8- Sint, Stamppot en een Slaperig Schatje

Hebben jullie gisteren een leuke sinterklaasavond gehad? Iedereen nog aanwezig, niemand meegenomen naar het mooie Spanje?

 

Heb ik zo mijn best gedaan dit jaar op super stoutness… Piet kwam mij gisteren niet halen om naar het mooie Madrid mee te gaan. Hé… jammer. Ik ben een weekend in Madrid geweest en vond dat te kort tijd om alles te bezichtigen. Ik zal dit jaar extra ongehoorzaam zijn en hoop dat er volgend jaar nog een reisje te regelen is 🙂

Hoe was jullie sinterklaasavond? Geen buikpijn van al het suikergoed en marsepein?

 

keek op de week

Herken je dat?

Ik kan bijna niets verzinnen wat ik deze week gedaan heb. Wat ik gegeten heb, waar ik naartoe geweest ben(nergens), kortom… het was eigenlijk een vrij laffe week.

Aanstaande week wordt weer een heel drukke week. Het lijkt wel alsof dan alles tegelijk komt .Wat ga ik allemaal doen?

 

 

 

 

 

Fotoshoot

Via ticketveilingen heb ik een fotoshoot ‘gewonnen’ voor 2 personen. Voor €8 worden er 5 foto’s gemaakt van mij en van Tom. De meeste van Tom omdat hij bij castingbureaus meer kans heeft op opdrachten. Ik ben met 1 goede foto al tevreden. Door mijn leeftijd val ik buiten de boot in figurantenland. Niet meer jong en dynamisch (wat een vreselijk woord) maar ik ben ook niet bepaald het gezellige oma typetje.

Dit was mijn eerste stap in de wereld van de televisie als ik het zo mag uitdrukken. Deze foto is jaren geleden gemaakt op een beurs, toen ik werd aangesproken om mij in te schrijven bij een castingbureau.

 

 

Een visagiste had mij opgemaakt, persoonlijk vind ik dat ik ietsepietsie teveel blush op mijn wangen heb…

Ik kreeg een mail dat ik een fotoshoot via het castingbureau kon doen (€55), want als ik niet met professionele foto’s kwam dan werd ik verwijderd uit de database… pfff. Voor €8 is het wel te behappen.

Dus deze week dus op naar Utrecht waar de fotostudio is. De foto’s laat ik waarschijnlijk nog aan jullie zien. (als ze een beetje mooi geworden zijn, lees: dat ik er een beetje aardig op sta…)

Stamppot

In de zomer aten wij veel sla… nu aan de stamppot. De halve rookworst doneer ik meestal aan Jeroen. Soms wel lekker, maar diep in mijn hart, liever niet. Ik koop het ook nooit. Maar eet het wel. Als ik langs het vleesschap loop vind ik alles best vies om te zien. Vroeger smaakte kip ook naar kip. Nu moet je vlees flink kruiden om het wat smaak te geven. Vis vind ik eigenlijk lekkerder, maar ook weer niet iedere dag. (en vis is tegenwoordig zo duur)

stamppot zuurkool

Dit is een mini rookworst. (dat jullie niet denken dat ik zo een hele naar binnen schrok ;))

En zo heb ik ook een leuk brugje naar het volgende onderwerp…

Dieet

Maandag wordt ik gebeld, een nieuwe samenwerking. Deze dame gaat een ‘dieet’ volgen om wat kilo’s kwijt te raken. De laatste maanden ben ik weer 7 kilo aangekomen. Dat komt omdat ik tegenwoordig brood mee naar bed neem, denk ik. Als je daar aan gewend raakt, kan je niet meer slapen zonder een volle maag. Dus tijd om het roer om te gooien!

Het zal nog net voor of na de feestdagen worden, ik wil met Oud en Nieuw natuurlijk wel een paar oliebollen eten. Te lekker en het hoort gewoon erbij, toch?

I love Beauty

Zondag ga ik met de lieve “Chucky” (ik weet jouw echte naam niet, wat erg… of is het jouw naam?) naar het I Love Beauty Event in de Jaarbeurs, dus weer naar Utrecht. Ik heb er enorm veel zin in! Ook om deze vrouw live te ontmoeten, zij is van mij en veel andere bloggers een van de meest trouwe volgers.

Logo I Love Beauty_

Vriendje is slaperig, kijk eens hoe lief!

Ik heb een paar leuke foto’s van Vriendje gemaakt toen ie weer zat te doezelen. Zo schattig, zijn oogjes vallen dan steeds dicht en dan zie je dat hij echte ienie mienie wimpertjes heeft.

vriendje op nest

 

 

agapornis vriendje slaapt k

 

Wij gaan nu alweer richting de Kerstdagen. Gelukkig neemt de kerstman niemand mee… ik vind het nu al zo koud, dus de Noordpool is niet mijn favoriete bestemming. Wel prachtig qua natuur natuurlijk.

Nee, Sint heeft ook ons huisje overgeslagen, geen pakjes, geen marsepein (waar ik nu gruwelijk zin in heb) en geen kerstboom.

Dit was het weer voor deze week. Ondanks dat er weinig gebeurde heb ik toch een lange blogpost kunnen maken. Ik kijk al uit naar volgende week enne… Ik heb nog een prachtige pot crème binnen gekregen van Maison Académie Scientifique de Beauté inclusief die waanzinnig mooie shawl. Ik ga eerst nog schrijven over deze prachtige producten en dan is het eindelijk tijd om een van jullie blij te maken!

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
5 jaren geleden

Ben benieuwd naar de foto’s en naar je nagels! Stamppot is hier ook favoriet in het koude jaargetijde. Ik ga zaterdag naar I Love Beauty, jammer dat we niet even een kopje koffie samen kunnen doen …

Annette
5 jaren geleden

Leuk zo’n fotoshoot ben heel benieuwd. Ik ben ook heel benieuwd of we elkaar gaan zien zondag bij I love Beauty 🙂 Ik zal in elk geval kijken of ik je zie zou leuk zijn om elkaar even kort te kunnen spreken.

chucky1012
5 jaren geleden

Wat een prachtige foto’s van je 😉
Gefeliciteerd met de prijs die je gewonnen had.
In de zomer worden er hier ook veel salades gegeten.
Als je me volgt op instagram volgt zie je dat ik diverse stampotten maak.
Ik verzin het allemaal zelf.
Hihihihihi…. heb er veel zin in om je komend weekend te zien 😉

Xoxo