keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Over mij, Parfum, Win!

Keek op de week: Prijs, Pers,Parfum, Papegaai en Pokkeweer

Oké, we gaan er weer tegenaan. Ik sudder nog wat met vermoeidheid en die ontsteking in mijn arm, maar het gaat alweer een stuk beter. Niet topfit, maar dat ben ik eigenlijk nooit meer geweest na mijn 18de verjaardag 🙂

Ik heb mij voorgenomen om iedere week gewoon een kleine update te geven wat ik allemaal gedaan heb. Keek op de week. (was dat niet van van Kooten & de Bie?)

Ik vond het wel een leuke naam. Let’s go… Een kijkje in mijn ‘boeiende’ leven.

 

keek op de week

Woensdag Windag

Hebben jullie mijn andere goede voornemen op Facebook al gezien? Ik wil iedere Woensdag een raadseltje plaatsen en dan kan je een leuk (budget) prijsje winnen. Het is zo leuk als je een pakje in de brievenbus krijgt. Zeker tussen al die vervelende post, waar je totaal niet naar uitkijkt…

Ik had deze foto uitvergroot en je ziet hier de binnenkant van een uitgedroogde kokosnoot. Dat was dus het goede antwoord: kokosnoot

kokosnoot

De prijs was een handcrème… en inderdaad, met kokos.

coconut care handcreme

Ik heb nu al 2 winnaars en van de eerste weet ik al dat ze er heel blij mee is. Op Instagram had ze een foto gepost, superlief van haar, thanks!

Event de Tuinen

Ik kreeg deze foto’s opgestuurd die op het persevent van de Tuinen/ Holland& Barret waren genomen. Ik weet nooit waar ik mijn armen moet houden. Fotografe Sophie Eekman zei: “Hou er eentje achter je rug”… oké, goede tip!

Lloyd hotel
Lloyd hotel persevent de Tuinen

Parfum

Bij de Action ben ik nog steeds op zoek naar die lekkere dupes zoals Sexplosion (dupe van Viktor&Rolf Flowerbomb) maar er zijn weinig geurtjes meer te vinden daar.  Iemand een idee waar ik deze nog kan krijgen?

Ik heb wel deze meegenomen, Magico Fine Fragnances.De middelste en meest rechtse geur is lekker. Wat kostte het? Onder de €3 volgens mij.

action geur

Vriendje is al in herfst sferen…

Ik had wat herfst takken gekocht bij de Action, maar Vriendje de dwergpapagaai heeft alle blaadjes er een voor een afgetrokken. Zou hij niet van de herfst houden of juist wel? Ik vond het echt pokkeweer deze week. Nee, ik ben geen herfst meisje.

The Killing

Deze serie eindelijk uitgekeken. Super goede serie, bijna jammer als er dan een eind aan komt. Ik betrapte mijzelf erop dat ik bijna ging lopen en kijken (die getergde blik) zoals Linden, de hoofdrolspeelster… niet op zijn charmantst eigenlijk. Straks loop ik ook in zo een trui, hahaha.

Wat een goede actrice, alleen kriebelde het steeds als ik haar zag om haar eens een make-over te geven. At least wat lipbalm op haar lippen te smeren. En die sfeer in die serie, die regen…

Maar het is natuurlijk een rol, kijk eens hoe mooi ze is…

 

Muziek

Ik luister te weinig naar muziek, dat moet ik echt vaker gaan doen. Maar soms maakt het mij ietwat triest. Een beetje nostalgisch gevoel aan betere tijden. Een Gouwe Ouwe.

Leuk detail: De gitarist met bandana om zijn hoofd was de hoofdrolspeler in de serie Lilyhammer. (Steven Van Zandt) Hij speelde jarenlang bij Bruce Springsteen in de band. (Miami Steve).

lilyhammer

Lezen:

Eindelijk begonnen aan het boek van Anette. Zij had mij na haar review Van “Alles verandert” van Kristien Hemmerechts het boek opgestuurd, nogmaals dank.

Roos van Jericho

Dit bijzondere plantje bestaat al 400 miljoen jaar. Je legt de droge bol in een schaal met warm water, hij gaat open en na 5 dagen haal je hem er weer uit om hem weer in te laten drogen. Daarna kan je het hele proces overnieuw doen. Deze plant gaat dus jarenlang mee!

roos_van_jericho

Kleding verkoop

Ik ben wat aangekomen en ik kan het geld gebruiken, dus alle kleding die ik toch niet (meer) draag gaat in de verkoop. Het zijn maatjes 38-40 maar voor mijn gevoel voelt alles als een maat 36…  de laarsjes en schoenen zijn maat 37 en ik draag ze nooit. Die groene zijn hartstikke nieuw, in die zijn misschien maar 2 keer gedragen, maar die hak, die hak… pijn in mijn rug krijg ik ervan.

 

Dat was het weer voor deze week, lieve beeldscherm kinderen, tot de volgende week!

Hoe was jullie week?

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
sabrina
sabrina
6 jaren geleden

Ja van kooten en de bie! Geweldig was dat toch!
Wat een leuk idee die plaatjes raden, die handcreme had ik wel willen winnen die is heerlijk!
Ik vind het ook zo zonde dat action bijna geen geuren meer verkoopt, in ieder geval de dupes kan ik niet meer vinden. Zo suf 🙁

sabrina
sabrina
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Lijkt me een goed plan! Ik hou je in de gaten 😉

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Leuke naam van deze rubriek.
Heerlijk liedje.
Wat fijn dat iemand uit een beroemde popgroep die zanger of gitarist was nu ook acteerd.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Oh oké.
Wat een mooie foto’s van jou.
Je kapsel is prachtig.

Annette
6 jaren geleden

Benieuwd wat je van dit boek vind, kan niet slechter dan die vorige toch? hahaha Ik ben ook niet van de herfst. Had vooral van de week steeds last van de kou. Ik heb het gevoel dat de overgang gewoon ineens daar was van heerlijk (na)zomer weer naar fris en guur brrr.