keek op de week
Artikelen, Films en series, Keek op de Week, Over mij

Keek op de Week 1

Week 1

Een nieuw , vers jaar. Goede voornemens heb ik niet echt en blogdoelen… ik ga proberen om mijn artikelen korter te maken. De aandachtsspanne van een lezer is heel kort, ik herken het van mijzelf. Zeker als je veel wilt lezen.

Ennnn… Ik ben al heel creatief bezig geweest. *stikt bijna in haar broodje*

Een paar weken geleden had ik in een opwelling een lijmpistool bij de Action gekocht. Jeetje, het is wel wennen. De lijm druppelde eruit en echt richten lukte niet. Maar vast is vast. Er zijn vast ( 3 keer vast) wel betere exemplaren, maar zolang ik maar wat aan fröbel, ga ik daar mijn geld niet aan uitgeven.

Daar komt ie dan… Week 1!

 

keek op de week

Verandering

In mijn vorige artikel vroeg ik jullie welk kapsel het meest bij mij paste… er waren veel leuke reacties (bedankt!) en ik ben eruit. Een bob moet je regelmatig bijhouden en dan zou ik om de 4 à 5 weken naar de kapper moeten. Dat gaat bruintje niet trekken. Dus ik laat het waarschijnlijk in laagjes knippen, maar ditmaal iets korter dan normaal.

Ook de afbeelding van de cake heb ik veranderd. Zo kan iedereen goed zien wat ik in 2015 schreef en welke keeks er nu gaan komen.

 

Over mijn Kerstdagen heb ik al geschreven. Oud en Nieuw was… tja, heel rustig. Ik hou van veel mensen om mij heen, maar het is de laatste tijd nogal stil. Wij hebben naar de film Inglorious Bastards gekeken. Voor de tweede, of is het alweer de derde keer?

De laatste tijd wordt mijn geheugen steeds slechter, zeker wat films betreft. Hebben wij die al gezien? Geen idee… waar ging ie over?

Inglorious Bastards

Verenigde Staten / Duitsland
Oorlog / Komedie
153 minuten

geregisseerd door Quentin Tarantino
met Brad Pitt, Mélanie Laurent en Christoph Waltz

In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa (Christoph Waltz). Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een nieuwe identiteit aanneemt en een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, neemt een joodse groep soldaten, onder leiding van Lt. Aldo Raine (Brad Pitt) wraak op de nazi’s. De groep die bij de vijand bekend staat als ‘The Basterds’, zaait angst door de nazi’s op brute wijze te vermoorden. Met de hulp van de Duitse actrice Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) ondernemen ze een missie om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen bij een Duitse filmpremière in het filmtheater van Shosanna Dreyfus, waar ook Shosanna zelf haar kans schoon ziet om wraak te nemen…

Bron: Moviemeter

 

Christoph Waltz kennen jullie vast wel van de nieuwste James Bond film Spectre. Een goede film, goede acteurs, ook heel grappig, soms een beetje bizar, maar als je het werk van  Quentin Tarantino  kent, dan snap je wel waarom.

Creatief

Ik heb mijn eerste plaatje in mijn Wreck that Journal geplakt. Ik zag dit prachtige, creatieve kunstwerk bij Annelies van Ooh la la & Blah Blah (haar mooie blog is uit de lucht, helaas…) en ik ga het gewoon proberen. Zij inspireerde mij om ook weer te gaan tekenen. (binnenkort zal ik mijn kindertekeningen posten, vond laatst bij toeval de foto’s terug)

wreck that journal

Zo kan ik mijn perfectionisme ook een beetje loslaten.  Stel, ik zie iets in de folder van het Kruidvat wat ik wil kopen. Soms schrijf ik het op, soms knip ik het uit. Netjes. daar wil ik vanaf. We gaan gewoon scheuren. 🙂

Maar weet je hoe moeilijk het is om juist iets niet netjes te maken en dat het er toch goed uit ziet?

Ik had nog een agenda van hannah liggen. (oeps) Niet helemaal de bedoeling, maar ik hou al mijn afspraken bij op Google agenda. Dus zonde om er niets mee te doen…

Spiegel gepimpt

Zo maak ik deze saaie spiegel weer wat leuker. Hij is nog niet helemaal klaar, maar het begin is er!

spiegel

Beauty

Ik heb weer 3 producten van BIOMED binnen, te weten Biotox, Forget Your Age Face Oil en Rosa Cure.

Biomed biotox, forget your age face oil, rosa cure

Ik hoop dat ze gaan doen wat ze beloven, want man, wat krijg ik een oude kop! Het lijkt wel alsof het twee keer zo snel gaat. Ook teveel zorgen aan mijn hoofd, dat helpt zeker niet mee.

Zo, mijn eerste KeeK is een feit. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, want ik heb er nog 51 te gaan!

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
6 jaren geleden

Nu ik dit zo lees denk ik ineens dat is wel leuk zeg om een “journaal” te maken en bij te gaan houden…leuk ik ga het zeker over wegen ..ook ben ik erg nieuwsgierig naar de nieuwe bio med producten…

Mariska
6 jaren geleden

Leuk stuk weer! Goed bezig met de spiegel, leuk 😀 Hopelijk doen de Biomed producten hun werk 🙂

Annette
6 jaren geleden

Ik ben wel benieuwd naar die Biomed producten. Vond die ik mocht testen wel ok.

Shopverslaafd
Shopverslaafd
6 jaren geleden

Leuk die spiegel!
Jammer dat het rustig om je heen is qua mensen
Iedereen is tegenwoordig ook zo druk
Ik weet niet of je een stijltang hebt? Doe ik ook regelmatig binnen paar min mooi haar
Als je een langere rechte Bob laat knippen hoef je weer niet iedere 5 weken
Even stijltangen en het is verzorgd
Wanneer ga je?

Hennie
6 jaren geleden

Hee crea bea! Die spiegel ziet er mooi uit. Leuk gedaan!

Wat kortere lagen is een goed idee. Kun je ook zelf bijhouden. Ik wil ook kortere artikelen gaan schrijven, want inderdaad de aandachtsspanne is kort. Maar weet nog niet hoe. Voor mijn gevoel mis ik dan altijd wat. Haha!

Die Botox is fijn joh! Geen hardcore Botox maar het maakt de lijnen wel wat zachter.

jeapiebel
6 jaren geleden

Een artikel kort maken is soms lastig, maar ik snap waar je naar toe wilt. Veel bloggers doen dit al standaard. Echt een leuke nieuwe afbeeldig wat je hier gebruikt. En bob met een laagje.Ik ben benieuwd hoe je het bevalt. Dat blog van Annelies uit de lucht weet ik nu pas. Hopelijk gaat het goed met haar. Juist iets niet netjes maken dat het er toch goed uit ziet is zeker een werk en kunst ervan. De schoonheid van perfectly imperfect.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Mooie DIY van de spiegel!
Ben benieuwd naar je reviews van de huidverzorgingsproducten!

Xoxo