keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Marie en Toulouse, Over mij

KeeK op de WeeK 8 – Kaartjes, Killing en Koekeloeren

De hele week was het vrij rustig. Niets bijzonders gedaan, behalve dan op zaterdag. Spannend, beetje eng, maar wat heb ik er naar uitgekeken! Nee, nee, er is nog niets concreets gebeurd. Jeetje, ik wil het pas vertellen als het achter de rug is, maar ik kan wel 10 rondedansjes maken eigenlijk!

keek op de week 2017 8

Ik doe even een gek dansje… zo, dat ook weer gedaan. Ik ben best bijgelovig en ik heb altijd het idee dat als er iets leuks gaat gebeuren en ik roep het al rond, dat het niet doorgaat. Het is mij een paar keer overkomen en dan word je wat voorzichtiger. Wie mij volgt weet direct wat ik bedoel. Ik kijk er al naar uit.  Zo, nu terug naar de rest van de week!

Deze week kreeg ik weer mooie pakketjes waar ik totaal niet op gerekend had. Make-up van essence, heerlijke verzorgingsproducten van Dr. Organic en een pakketje uit Denemarken.

En een kaart van een PR bureau.

KeeK op de WeeK 8 - Kaartjes, Killing en Koekeloeren 7 keek KeeK op de WeeK 8 - Kaartjes, Killing en Koekeloeren

Echt een heel persoonlijk kaartje met zo een lieve tekst erin. Ik heb geen vriendinnenkring eigenlijk, samen naar de bios of lunchen (heet dat nu brunchen of luncheon?) is mij dan ook vreemd. In mijn tienertijd had ik 1 goede vriendin waarmee ik ging stappen. (En toen ik jonger was ging ik eigenlijk vaker met mannen om, als kind voetballen en later kaarten/toepen aan de bar met de heren)

Ik heb zoveel aardige mensen leren kennen nu ik blog en zo een kaartje doet mij zo goed. Het voelt alsof je eigenlijk een hoop “vriendinnen” hebt! Ik heb niets te klagen, zeker niet!

Deze week ook veel series gekeken zoals Midsomer Murders

In de pittoreske dorpjes van Midsomer (fictief dorpje) wordt regelmatig een moord gepleegd. Dat zal jullie niet verbazen, hahaha. Meestal 3 moorden per aflevering… DCI Tom Barnaby en zijn partner lossen het natuurlijk op. (Later neemt de neef van “Barnaby” het over, was even wennen, maar net zo leuk)

Midsomer-Murders

Het mooie van Engelse detectives is dat alles rustig verloopt. Geen heftige achtervolgingen, er worden bijna geen wapens getrokken… helemaal in een begrijpelijk tempo voor de 50 plusser, whahahahaa. Nee, serieus, het verhaal zit goed in elkaar, ik ben verliefd op de Engelse cottages en de absoluut niet perfect uitziende acteurs. (Geen hollywoodsmile, gewone mensen zeg maar.)

 

Publiek op trap

Iedere dag ga ik oefenen met traplopen en doe ik “steps” op de eerste trede. Het leuke is dat Marie en Toulouse dan aan komen rennen om te koekeloeren. En vooral Marie zit dan altijd op dezelfde plek. Zo grappig, dat koppie boven mijn hoofd. Voor hen is het een soort voorstelling ofzo 😉

KeeK op de WeeK 8 - Kaartjes, Killing en Koekeloeren 10 keek KeeK op de WeeK 8 - Kaartjes, Killing en Koekeloeren

De foto is niet scherp, maar hij blijft leuk. Volgende keer probeer ik hem scherper te krijgen…

En in een fotohokje zitten als je productfoto’s wilt maken is ook leuk! Tja..

KeeK op de WeeK 8 - Kaartjes, Killing en Koekeloeren 12 keek KeeK op de WeeK 8 - Kaartjes, Killing en Koekeloeren

We eindigen deze KeeK met mijn 2 lieverds

Tot de volgende week!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Wat fijn dat je zoveel steun krijgt! Kan me voorstellen dat je hier wel van opvrolijkt! En natuurlijk heb je goede supporters (je zwart-witte vriendjes) haha!

Deb
5 jaren geleden

Wat een leuke foto’s van je twee schatjes! En dat kaartje is ook super lief, maar dat verdien je Babs! Ik ben benieuwd naar je plannen… ik vertel ook vaak dingen niet (sollicitaties, examens dat soort dingen) omdat ik denk dat het ongeluk brengt hihi. Beetje bijgelovig inderdaad, maar dat houd de spanning er voor ons in ieder geval wel in 😉

Irene
5 jaren geleden

Wat een lief kaartje! Midsomer Murders keek ik vroeger om mijn Engels te oefenen! Geef een dikke knuffel aan die lieve poezenbeesten! Zie zien er zo lief uit op de foto’s!

Marsha
5 jaren geleden

Wat een leuke foto’s weer. Ik ben erg benieuwd naar de verassing !

Desiree Castelijn | Trendbubbles

Wat een lieve woorden over de kaartje! Fijn om je weer volop te zien bloggen! Een goede (keek)week gewenst.

Hillybilly Beauty
5 jaren geleden

Midsomer murders!! Fantastisch! Mijn moeder heeft de complete serie op dvd, sommige heb ik al 3x gezien. En je droom die uitkomt, fantastisch!! Ik denk dat ik weet wat het is, iets prachtigs om naar uit te kijken. X

Celine
5 jaren geleden

Ik moet gelijk denken aan dat je altijd een ooglidcorrectie wilde. Hoop echt voor je dat het door gaat! Xxx Ce

priscilla
5 jaren geleden

Wat lief het kaartje! De pakketjes klinken ook erg fijn 🙂 Ik ben benieuwd!

Annette
5 jaren geleden

Wilde je geen ooglid correctie? Ik hoop voor je dat dat het is en dat het gaat lukken 🙂 ben natuurlijk rete nieuwsgierig.

Lonneke
5 jaren geleden

Wat attent dat kaartje, dat is de kers op de taart.