Make-up advies bij Rituals Tiel, ik ga voor goud... 9 Rituals Make-up advies bij Rituals Tiel, ik ga voor goud...
Artikelen, Foundation, Huidverzorging, Make-up, Merken, Oogschaduw, Over mij, Rituals, Winkelen

Make-up advies bij Rituals Tiel, ik ga voor goud…

In mijn woonplaats zit nu eindelijk ook een Rituals winkel. En er kwam een visagiste langs die een persoonlijk make-up advies kwam geven.. Ha, dat laat ik niet aan mij voorbijgaan! Benieuwd hoe zij mijn make-up heeft opgebracht en met welke producten ?

Rituals makeup

Bij ‘onze’ Rituals winkel was ik al een paar keer binnengelopen om even rond te kijken. Nu was het een leuke aanleiding om eens nader kennis te maken met deze aanwinst in Tiel.

Rituals is mij zeker niet onbekend. Geurige producten voor bad en body, interieurparfums en zelfs comfy kleding. Een van mijn eerste blogposts was dan ook een battle: Rituals douchegel versus  Action. Drie keer raden wie er won?

Mijn eerste kennismaking met Rituals was de Touch of Hammam Fresh Fig & Rice Milk bodycrème. Niet meer in de collectie, zo jammer. Daarna was ik verslingerd aan de Hammam Hot scrub met ginger en eucalyptus. Man, wat zijn die lekker.

Make-up advies

Maar Rituals heeft ook een redelijk uitgebreide make-up collectie. Iets waar je niet direct aan denkt.

Ik werd hartelijk ontvangen, kreeg een kopje koffie en de visagiste had zelf cupcakes gemaakt. (jammie!)

Mijn make-up werd verwijderd, behalve de mascara. Toevallig had ik die dag mijn eigen Rituals mascara op gedaan. Weet je dat de Perfection Volume mascara erg goed is? Ik had hem weer gevonden na de verhuizing (geen idee hoe oud ie is, maar hij maakt mijn wimpers mooi lang, met volume) Ik heb geen last van mijn ogen, dus niks aan de hand .

Welke producten werden gebruikt?

1- De Refreshing Eye Lotion.

Bevat een actief peptidecomplex. Helpt de verschijning van donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen. Verfrissende textuur, trekt snel in.

rituals serum

Lekker verfrissend gevoel rondom mijn ogen. Niet vet, trok snel in.

2- Absolute Lift serum. Die kan mijn gezichtje wel gebruiken.

Claim:

Ultra geconcentreerd. Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Helpt pigmentvlekken te verminderen.

Wauw, die voelde goed aan! Gaf direct een wat steviger huidgevoel. Like!

Foundation.

Mijn teint is behoorlijk veranderd, van veel sproeten naar een lichte, ietwat rozige kleur.  Dus kozen wij voor de lichtste kleur foundation. De visagiste had 2 kleuren op mijn wang aangebracht en kleurnummer 01 match-te het best.

foundation 01

Oogschaduw: Oh (m)eye! Schitterende oogmake-up voor een stralende look.

Zullen we deze goudkleurige oogschaduw eens proberen? Ja, leuk! Mijn eerste dure oogschaduw was van YSL. En die was ook goudkleurig. Raar eigenlijk dat ik daarna nooit meer een goudkleurige oogschaduw heb gekocht, het stond eigenlijk best flashy bij mijn donkerbruine ogen.

Duo  eyeshadow Gold& Dark brown

Zijdezachte oogschaduw met een sterke afgifte en intense kleuren.Long-wearing & longlasting.

Multiple use oogschaduw met wisselende kleureffecten. Gebruik hem droog voor een natuurlijk of ingetogen effect en maak je kwast vochtig voor een intense en krachtig effect.

Jammer dat er een glittertje in zit, die vermijd ik liever tegenwoordig. Maar de kleur was prachtig. En ‘s avonds zat die er nog op. Mooi dus!

gouden oogschaduw rituals

 Powder Blush

Natuurlijke blush voor een magische gezonde gloed op de wangen. 
Verrijkt met de eeuwenoude edelsteen Amethist voor innerlijke rust en creativiteit, ontspant de huid en maakt deze soepel en glad.
Milde formule: natuurlijke edelstenen – parabeen vrij – parfum vrij.

Shimmer compact poeder

Klinkt goed, zien jullie dat mooie motiefje links?

De mooiste verrassing vond ik de oogschaduw. Goud. Waarom ben ik die kleur vergeten. Samen met bruin staat het toch wel erg mooi. Het leuke aan dit soort make-up sessies is dat je toch weer even uit je comfortzone gaat, en zie je dat je best wel een andere kleur oogschaduw kan hebben.

rituals babs

 

Limited Edition bij Rituals

Ik heb ook nog gesnuffeld aan Mandi Lulur scrub en cream.

Mandi Lupur combineert de exotische geur van Frangipani met Rijstmelk…

Dit is een geur waar je even aan moet wennen. Ik kan het niet omschrijven, maar bijzonder is deze wel te noemen. Een zoete bloemige geur. Niet zoet, zoals snoep, maar echt een bloemengeur. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik er echt aan zou wennen. Mixed feelings.  Je houdt ervan of die hij staat je tegen. Ik hang een beetje in het midden. Ik denk dat je gewoon eens bij Rituals langs moet gaan. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Google maar eens op Frangipani, er zit ook een mooi verhaal achter deze geur.

rituals mandi lulur

Mijn handen werden boven de wasbak eerst zacht gescrubd (ik ben dol op winkels waar je het echt uit kan testen!) en daarna werd de Mandi Lulur Shimmer Bodycream opgebracht. Wat een mooi glansje zit erin. Heel subtiel. Op een zwoele zomeravond, jurkje aan, deze bedwelmende bodycream op je benen, ready to go! Ja, zo voelt het ongeveer aan.

Ik heb nog een heerlijke scrub voor mijzelf gekocht, en kreeg een toffe goodiebag mee naar huis. Volgende keer ga ik jullie alles over mijn nieuwste aankoop en mijn andere Rituals producten vertellen. En wat er in de goodiebag zat 🙂

Bedankt Rituals Tiel! Ik vond het een gezellige middag.

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Julie
7 jaren geleden

Wat een leuk artikel! Ik vind de Mandi Lulur lijn net helemaal geweldig! 🙂

Karen
7 jaren geleden

Staat je zeker mooi! Ik hou van Rituals, maar van de make-up heb ik eigenlijk nooit wat geprobeerd.

Hennie
7 jaren geleden

Wat staat dat goed bij die prachtige kijkers van je! Mooi, Babs!
Rituals heeft erg mooie make-up als ik dat zo zie. Ik houd tegenwoordig ook meer van matte oogschaduwkleuren. Ik vind shimmers best mooi, maar mijn ervaring is dat het ook – onnodig – ouder laat lijken.

Annette - Ann Ages Gracefully

Heerlijk zeg en die gouden ooglook staat prachtig, ga ik ook eens aan denken.

Fleur
7 jaren geleden

Rituals is zo’n fijne winkel! Ik ben fan van hun lipgloss. De make-up van hen is echt wel van goede kwaliteit hè. Leuk dat je je daar liet opmaken. Resultaat mag er zeker wezen!

alexa
7 jaren geleden

wat leuk dat je het hebt laten doen, ziet er goed uit!

Sonja
7 jaren geleden

Staat je goed zeg! Vaker doen!

Natasja
7 jaren geleden

Ik vind de oogschaduw prachtig staan bij je, die kleuren moet je absoluut vaker dragen!