Colorescience make over woman rosacea - couperose fair skin 1
Artikelen, Colorescience, Huidverzorging, Make-up, Merken

Acné, couperose, pigmentvlekken? Colorescience camoufleert het!

Make-up that does more!

Met make-up kan je jezelf nog mooier maken dan je al bent. Make-up die huidimperfecties camoufleert , is helemaal top.

Er zjjn veel mannen en vrouwen die balen als ze in de spiegel kijken. Wij willen allemaal een mooie huid, zonder acne, couperose, hyperpigmentatie of rosacea.

Maar niet iedereen is gezegend met een glad en egaal huidje. Toevallig ken ik een paar vrouwen waar ik in eerste instantie bijna jaloers naar hun huid keek. Zo mooi glad! Later vertelden zij mij dat ze een enorm grote pigmentvlek op hun voorhoofd gecamoufleerd hadden.

Wauw, denk ik dan. Ik heb er niets van gezien!

Couperose, acne, melasma, pigmentvlekjes en rosacea zijn storende oneffenheden, die je liever niet dan wel ziet. Je kan kiezen voor een cosmetische behandeling, je kan met goede huidverzorgingsproducten het verbeteren en/of je kan ervoor kiezen om met make-up alles te camoufleren.

Colorescience speelt daar goed op in met hun minerale make-up. Kijk maar naar de foto’s!

 

Colorescience make over woman rosacea - couperose fair skin 1
Colorescience make over woman rosacea – couperose fair skin

Wist je dat:

Dat smeren de moeite loont, ontdekte psycholoog Nicolas Guéguen van de universiteit van Zuid-Bretagne. Hij zette twee jonge vrouwen aan een tafeltje in een bar, soms met make-up (oogschaduw, lippenstift en foundation), soms zonder, en mat hoelang het duurde voordat een man hen aansprak. Wat bleek: met make-up werden de vrouwen eerder en vaker aangesproken dan zonder.

– Foundation maakt de huid egaler. Uit onderzoek onder vrouwen blijkt dat hoe egaler hun huid is, hoe gezonder, aantrekkelijker en jeugdiger ze worden gevonden. Een egale huid telt zelfs zwaarder dan de afwezigheid van rimpels.

– Ander onderzoek liet zien dat oog- en huidmake-up het meest bijdragen aan de aantrekkelijkheid van een vrouw en lippenstift minder. Een combinatie van de drie werkt het beste.

– Vrouwen met make-up worden niet alleen aantrekkelijker gevonden, maar ook gezonder en betrouwbaarder. Ook wordt hun inkomen hoger ingeschat.

– Omgekeerd werkt het ook, zo blijkt uit onderzoek: vrouwen die make-up dragen, hebben meer zelfvertrouwen en zijn tevredener over hun uiterlijk.

Bron: PsychologieMagazine

Ik vind het werkelijk geweldig dat je met make-up zoveel kan. Het is natuurlijk fijner als de basis helemaal flawless is, maar helaas is dat niet altijd.

Kijk maar eens wat een mooi effect de make-up van Colorescience heeft. Goed voor je zelfvertrouwen!

Colorescience make over woman dark oily acne fair skin
Colorescience make over woman dark oily acne fair skin
Colorescience make over woman age spot visible redness mixed skin
Colorescience make over woman age spot visible redness mixed skin

 

Colorescience make over woman hyperpigmentation dark skin
Colorescience make over woman hyperpigmentation dark skin
Colorescience make over woman oily mixed skin
Colorescience make over woman oily mixed skin
Colorescience make over women rosacea couperose fair skin
Colorescience make over women rosacea couperose fair skin

Ook veilig na cosmetische behandelingen.

Tijdens een behandeling met de producten van ZO Medical  (Dr. Zein Obagi) kan je last hebben van roodheid. “Ik weet er alles van”, zei de ervaringsdeskundige Babs… Maar het is een  normale reactie die aangeeft dat de huid zich vernieuwt, en als je dat wil camoufleren is Colorescience een ware redder in nood. Omdat de huid kan blijven ademen, heeft het geen invloed op het proces van huidtransformatie.

De make-up van Colorescience is zelfs na een peeling, injectable of laserbehandeling te gebruiken.

Diane Ranger

Diane RangerDiane Ranger, ook wel “moeder van minerale make-up” genoemd, kwam in de jaren ’70 al op het idee een natuurlijke make-uplijn te ontwikkelen afkomstig uit de aarde. 30 jaar later realiseerde zij haar droom en sinds 2001 is Colorescience niet meer weg te denken in de Amerikaanse beautyindustrie en het merk wordt beschouwd als hét minerale-make-upmerk.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Toch mooi wat make-up kan doen nietwaar? En dat zonder dikke laag (wat meestal averechts werkt) heel fijn als je dergelijke problemen hebt met je huid je het op deze manier toch mooier en egaal kunt maken. De dames zien er stuk voor stuk prachtig uit (ook op de before foto’s trouwens). Ik kan me voorstellen dat dit voor hun zelfvertrouwen een prima boost is.