HEMA-nailbar 1
Artikelen, HEMA, Merken, Nagels

Mama’s voelen zich vrouwelijker met nagellak


Tweederde van de Nederlandse moeders wil tijd voor zichzelf

 

Ondanks dat het gezin voor Nederlandse moeders natuurlijk op nummer één staat, wil bijna zeventig procent van de moeders meer tijd voor zichzelf hebben. Me time zit voor ruim tachtig procent  van de moeders in jezelf verwennen met persoonlijke verzorging zoals uitgebreid in bad, een bezoek aan de sauna, een gezichtsmasker of je nagels lakken. En met een goede reden, want bijna driekwart van de moeders wordt vrolijk van een mooie kleur op haar nagels en voelt zich vrouwelijker. Dit blijkt uit onderzoek dat HEMA in het kader van Moederdag uitvoerde onder 1.000 Nederlandse vrouwen.

 

HEMA-nailbar

  

Moeders in het zonnetje


Zestig procent van de Nederlandse moeders heeft minder tijd voor uiterlijke verzorging sinds zij kinderen heeft. Bijna driekwart kiest dan ook vaker voor gemakkelijke kleding. Het dragen van make-up (41%) en het lakken van nagels schieten er met de komst van kinderen vaak bij in (61%). Meer dan de helft van de vrouwen zegt dat zij er regelmatig minder verzorgd uitziet dan zij zou willen. HEMA begrijpt moeders als geen ander. Ze hebben weinig tijd voor zichzelf waardoor make-up en in het bijzonder nagels lakken er bij inschiet. Moederdag is dé dag om alle moeders in het zonnetje te zetten en daarom geeft HEMA ze een kwartiertje ontspanning cadeau. In 89 winkels kunnen moeders hun nagels laten lakken in vrolijke kleuren.

 

Hét product voor drukke mama’s

 

hema nagellak

 

Weinig tijd maar wel een kleur op je nagels? HEMA quick dry druppels versnellen het drogen van de nagellak, waardoor je in een handomdraai toch een kleur op je nagels hebt! HEMA quick dry druppels zijn verkrijgbaar voor € 3,50.

 

Mama nailbar bij HEMA: laat gratis je nagels lakken

 


Het onderzoek is uitgezet onder 1.000 Nederlandse moeders met één of meer kinderen jonger dan 9 jaar in april 2016 door PanelWizard

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Wat een leuke actie van de hema! Ik ben geen mama, maar wat super leuk. Gelakte nageltjes kunnen mij ook echt blij maken, vooral als ik het niet zelf hoef te doen;)

Annette
6 jaren geleden

Leuk dat Hema dit doet, fijne winkel.

chucky1012
6 jaren geleden

Deze leuke actie had ik inderdaad al gelezen!
Dank je dat jij ons ervan op de hoogt brengt!
Mooie kleuren nagellakjes.

Xoxo