Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 9 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette
Artikelen, Foundation, Huidverzorging, Make-up, Merken, N0 7, Oogschaduw, Reviews

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

Op 5 november ging ik voor mijn tweede bezoekje naar Boots in Utrecht. De eerste keer kreeg ik een huidscan met de Observ en een mooie goodiebag mee. Nu was ik benieuwd naar de nieuwe foundation van No7 namelijk de Hydraluminous Moisturising Foundation. Deze hoort bij de nieuwe  Hydraluminous lijn. Over de heerlijke Hydraluminous Day Lotion met SPF 15 heb ik onlangs een review geschreven. Ook laat ik jullie een serum genaamd Hydraluminous Water Concentrate en het (gratis) Maple Glow Palette zien!

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 11 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

Ik viel die dag ook met mijn neus in de boter, in dit geval met mijn neus in de taart, want beauty expert Carolien was de dag ervoor jarig geweest. Dat sloeg ik niet af natuurlijk! Na even bijgekletst te hebben over wat persoonlijke dingen liet zij mij de nieuwste foundation zien.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 13 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

No7 Hydraluminous Moisturising Foundation

Met de handige Match Maker kon zij weer exact bepalen welke tint foundation het best bij mijn huidskleur paste. Het is een apparaatje wat zij even tegen je huid houdt (tegen je wang/kaaklijn) en daarna geeft het direct aan welke tint foundation het best bij jou past. Het werd de tint Cool Ivory, net als de vorige keer!

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 15 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

De Hydraluminous Moisturising Foundation bevat de volgende werkzame ingrediënten:

  • Vit. E- Beschermt de huid tegen zonneschade
  • Vit. C-Verstevigt het bindweefsel
  • Moerbei- Beschermt de huid tegen vrije radicalen
  • Ginseng- Helpt bij het herstel van beschadigde cellen
  • Druivenpitolie- Zorgt voor hydratatie

Bevat net als de Hydraluminous day lotion het HydraDrench Complex en Pollution Shield Technology™

Claim: Laat de doffe huid weer stralen

Wat vind ik ervan?

Deze foundation doet precies wat ik ervan verwachtte. Hij smeert gemakkelijk uit en hydrateert als een malle. Oneffenheden zoals rode vlekjes worden verdoezelt zonder dat het cakey eruitziet. Maar het mooiste vind ik dat het mijn huid een instant frisheid geeft, en mijn rimpels worden gelukkig niet zo erg geaccentueerd. Dat is waarom ik vaak mijn foundation, als ik het net zorgvuldig heb aangebracht, er toch weer direct vanaf haal. Het lijkt vaak alsof ik nog meer rimpels heb en dat wil ik natuurlijk niet. De claim klopt, mijn huid “straalt”weer!

De kleur past perfect bij mijn lichte huid. Het is zeker de moeite waard om eens langs Boots te gaan en met de scanner de juiste tint voor jouw huid te vinden. Je kan het resultaat binnen bij kunstlicht bekijken, bij het grote raam (op de locatie Utrecht in ieder geval) of buiten om te zien of de kleur bij jouw huid matcht.

Op de eerste en tweede foto draag ik geen make-up, rechts wel. Oogschaduw: No7 Glow Palette (zie hieronder)

Hydraluminous Moisturising Foundation 50ml/€16,99

No7 Hydraluminous Water Concentrate

Deze bevat ook het HydraDrench Complex en de Pollution Shield Technology. En 100% pure hyaluronzuur.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 27 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

Het serum komt in een glazen fles met pipet. Het is een gel-achtige substantie op water basis die je huid direct een hydratatie-boost geeft. Het doet mij denken aan Vichy Mineral 89. Die vond ik ook heerlijk! Daar heb ik ook een review over geschreven. (klik op de link van Vichy Mineral 89)

Met één druppel heb je genoeg voor je hele gezicht. Het trekt razendsnel in, alsof mijn huid echt “dorst” heeft en “slurpt” het gewoon op. Ik gebruik hem nu iedere dag onder de Day Lotion van No7.

No7 Hydraluminous Water Concentrate 30ml/ €17,99

No7 Maple Glow Palette

Een prachtig herfstpalet met mooie bruintinten! Er zitten 4 eyeshadows in, 1 bronzer, 1 blusher en 2 highlighters.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 29 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

2 eyeshadows hebben een prachtige shimmer, de andere 2 zijn matte tinten. De pigmentatie is goed en ik bemerk geen fall-out.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 31 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

De complete look!

 

Het No7 Glow palette is helemaal gratis bij aankoop van €25 aan No7 producten, hoe leuk is dat! Meer informatie over deze producten, zie Boots.

Bedankt Caroline en Boots voor de gastvrijheid en de mooie producten!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Priscilla
2 jaren geleden

Oh wauw, dat palette ziet er echt fantastisch uit zeg!

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Je hebt echt duidelijke voor en na foto’s gemaakt. Zeker met de foundation is het verschil goed te zien. Gelukkig dat het geen cakey effect geeft, want daar houd ik zelf ook niet van.

Bianca
2 jaren geleden

Als ik in Utrecht ben loop ik altijd even bij Boots binnen, al bestel ik ook wel eens online 🙂

Tessa
2 jaren geleden

die foundation klinkt erg goed. als ik weer in Utrecht ben, ga ik er zeker voor kijken. dat palette is etg mooi. ik wilde die in liverpool kopen, maar niet gedaan. nu natuurlijk spijt van. hahaha

Petra
2 jaren geleden

Waauw, wat een mooie producten en prachtig resultaat! Ik kende het merk nog niet, moet ik eens ontdekken.

bychristiana
2 jaren geleden

Die match maker die ze daar bij Boots gebruiken is inderdaad ZO handig! Ik vind een goede foundation echt super belangrijk, het is natuurlijk letterlijk de basis van je make-up en als ik eenmaal een goede gevonden heb, koop ik die rustig een paar keer opnieuw. Zo zonde om thuis een la vol make-up te hebben liggen die eigenlijk niet goed bij je past.

Annette
2 jaren geleden

Wat een mooie foundation Babs, echt een goed resultaat. Ik ben sinds een paar maanden ook een beetje van de foundation af omdat ik het niet meer zo mooi vond staan (ouder worden – zucht – ) maar deze lijkt me erg mooi. Ik kom helaas zelden in Utrecht maar goed om eens te onthouden.

Mariska
2 jaren geleden

Was/ben vooral benieuwd naar de hydraluminous foundation! Het ziet er op het eerste gezicht uit en klinkt als een dupe van de L’oreal Pro Glow, die alleen in de VS verkrijgbaar is. Ik heb die met een omweg weten te bemachtigen en is super fijn, maar een goede dupe is natuurlijk een stuk makkelijker! Klinkt goed.