canvas marie 10
Artikelen, Huisdieren, Lifestyle, Marie en Toulouse, Reviews, Wonen

My “Angry” Cat in the Spotlights- Marie op canvas!

Toen Canvascompany.nl voorstelde om een foto bij op canvas te laten zetten, twijfelde ik even of ik ditmaal een (oude) foto van mij samen met mijn moeder zou kiezen. Waarom ik hierover twijfel wordt duidelijk in het artikel. Maar ik ben gegaan voor “my angry cat” Marie omdat zij zo een typische donkere blik kan hebben. Kijk maar mee!

achterkant canvas

De foto van mini-me en mijn moeder is mij heel dierbaar, en ik mis haar natuurlijk iedere dag. Mijn vader ook natuurlijk. Deze foto is gemaakt toen ik nog heel klein was, dus vóór het digitale tijdperk. En in zwart-wit, wat ik overigens ook heel mooi vind! De tijd dat je je foto’s nog moest laten ontwikkelen en vol spanning ze op ging halen in de hoop dat ze gelukt waren kan ik mij nog als de dag van gisteren herinneren. Ja, zo oud ben ik inmiddels…

ma en ik

Ik zou dus een foto van een foto moeten sturen. En ik weet niet in hoeverre dat mooi op canvas eruit gaat zien. Misschien op aluminium zal het beter uitkomen, ik ga daar nog over nadenken.

Deze foto van Marie vinden wij nog steeds geweldig, ook vanwege de intens blauwe kleur.

marie

Ik zeg het direct, de foto die ik gemaakt heb is niet scherp, dus op het canvas ook niet. Maar als je je huisdier wilt fotograferen dan moet je vaak heel snel zijn, voordat je het weet liggen ze weer anders of zijn ze alweer wat anders aan het doen. Maar ach, heb je wel eens met je neus vlak voor een schilderij van een van de oude meesters gestaan? Op een afstand ziet het er flawless uit, maar een met je neus op een Rembrandt is het een vaag stippenspel.

Hoe heb ik deze foto gemaakt?

Marie lag altijd graag bovenop de was op het wasrek en die dag had ik ons blauwe hoeslaken overheen gelegd om te drogen. Er achter staat de prachtige foto van een verlaten pand, die ik had gewonnen via Astrid (Miss Sentinelli) Zij maakt bijzondere foto’s van verlaten panden en die zijn stuk voor stuk echte kunstwerken!

Marie kan soms een best chagrijnige/ ontevreden/ boze blik hebben waar wij altijd enorm om moeten lachen. Zo een blik van:

“Wanneer denken jullie mijn diner op te gaan dienen?”

canvas marie

“Bij Canvascompany, een zusterbedrijf van Fotocadeau.nl, kun je je foto’s op diverse maten canvas bestellen, maar je kan ook kiezen tussen verschillende framediktes. (2 cm of 4 cm)

Meer mogelijkheden:

  • Canvas voor buiten (weerbestendig)
  • fotocollage op canvas
  • Panorama canvas (drieluik of meerluik)
  • De grootste maat die je kan bestellen is 300 cm bij 140 cm!

Kijk eens hoe geweldig het eruit ziet!

canvas marie (2)

Mijn foto van Fotocadeau.nl was netjes verpakt, snelle levering en van een prima kwaliteit. Ik ben reuze blij met Marie die zo het geheel mooi compleet maakt. Nu ik weet dat je ook drieluiken kan bestellen ben ik al aan het bedenken wat ik daar voor een foto voor zou nemen. Ik zou natuurlijk ook de letters Beauty By Babs op een drieluik kunnen zetten!

marie op canvas watermeloen instagram

Wat hebben jullie aan de muur hangen?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

Heel erg leuk en fijne collage bij elkaar 🙂

Elke
4 jaren geleden

Ah,zo leuk en ik vind het echt zo leuk zoals het er uitziet!

Kool Family
4 jaren geleden

Mooi resultaat en fijne samenwerking!

Deb
4 jaren geleden

Wat een plaatje! Heel mooi die foto van het verlaten pand erachter. Dat geeft het geheel iets mysterieus. Ik ken de foto’s van Miss Sentinelli en die zijn inderdaad prachtig. De foto met jouw moeder vind ik ook heel bijzonder. Je kunt hem eventueel inscannen dat geeft een beter resultaat dan er een foto van maken denk ik. Ik had ook foto’s van vroeger (ook voor digi tijdperk) en die waren ook wat aangetast door de tijd, een oud collega heeft ze destijds prachtig opgeknapt en ze zagen eruit alsof ze bij wijze van spreken gisteren zijn gemaakt, ingescand en… Lees verder »

Deb
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ik zou gewoon eens langs de foto winkel bij jou in de buurt lopen. Best kans dat ze je kunnen helpen of misschien een hobby-ist daar rond hebben lopen die het kan of iemand kennen die het kan doen. Het is zeker het proberen waard.

bychristiana
4 jaren geleden

Ah die foto van jou en je moeder is inderdaad erg mooi, juist omdat hij zwart/wit is, is het effect natuurlijk extra bijzonder. Wanneer je een foto van een foto moet maken, ben ik ook bang dat het effect niet mooi zal worden, dat is jammer. Misschien een wat kleiner formaat? Dan valt het sowieso minder op dat het geen scherpe foto is. Die van Marie is natuurlijk ook super schattig. Ik heb ook twee foto’s op canvas van Canvascompany, een gesponsord en een zelf betaald. Nog steeds mega blij mee. Het is echt mooie kwaliteit en het is ook… Lees verder »

chucky1012
4 jaren geleden

Prachtige foto!
Zo een mooi resultaat.
Wat een briljant idee van jou om de naam van je blog op een drieluik te laten zetten.
Ben dan heel benieuwd hoe dat eruit zal zien.

Xoxo