Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD 9 action Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD
Artikelen, Kleding, Lifestyle

Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD

Ik zocht een simpel jurkje die vooral niet te duur was. En ik werd op mijn wenken bediend. Bij de Action vond ik een effen zwarte jurk en een blauwe met print. Achteraf vind ik de zwarte jurk er wel uitzien alsof ik zo in een restaurant in de bediening kan gaan werken, maar hij blijft leuk en zit lekker!

Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD 11 action Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD

Ze kosten ook geen drol als ik het zo mag uitdrukken. (oei, dat klinkt wel heel gek) . Ze waren rond de €10 en ik heb dit soort modellen wel eens gezien voor een bedrag waar je dus meer dan 10 jurken van de Action voor kan kopen.

Ze zijn prima te combineren met een truitje of blouse eronder, colbertje of vest erover en je hebt weer een totaal andere outfit..

Zwarte jurk met blouse

Ik ben sowieso dol op little black dresses, zoek je nog een leuk jurkje check dan jurken.com , daar vind je nog veel meer!

Zwart met streepjes trui

 

Jurkje met print

 

Ik ben er blij mee, de stof is ook ietwat stretchy, alleen wil de ceintuur wat lastig door de lusjes gaan. Maar een kniesoor die daar op let.

Kopen jullie wel eens kleding bij de Action?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
5 jaren geleden

Het jurkje met print is mijn favoriet! Ik heb eens een paar t-shirts gekocht bij de Action, maar de ene was te nauwsluitend en de andere was dan weer veel te groot, ondanks dat ik allemaal dezelfde maten had gekocht. Dat was toch een tegenvaller en sindsdien heb ik geen kleding meer gekocht bij de Action.

Melike
5 jaren geleden

Heel af en toe snuffel ik ook tussen de kleding van de action. Ze hebben soms echt leuke dingen. Beide jurkjes zijn echt super leuk! Staan je prachtig!

Charel
5 jaren geleden

Wauw super leuk! Staat je goed, wist niet dat Action dit had! De eerste vind ik je het allerbeste staan! Fijne dagen Babs! X

Armande
5 jaren geleden

Ik wist niet eens dat Action jurkjes had! Ik kijk er duidelijk niet goed. Ik vind ze allebei erg leuk en zwart kan altijd!

Rebecca
5 jaren geleden

Vooral het laatste jurkje vind ik er leuk. En er is niks mis met kleding van de Action hoor! Ik heb meerdere vestjes er van en draag ze erg graag ^^

YuSt
5 jaren geleden

Yes, eindelijk iemand die ook kleding bij Action koopt. Ik kreeg van mijn collega’s gehuld in duurdere merken altijd opmerkingen van ‘wat heb je toch veel leuke kleding’… dan zei ik van de Action.
Vaak is het iets wat tijdelijk hip is en daar ga ik geen bult geld aan uit geven. Dit is dan echt een uitkomst. En wat jij ook super gedaan hebt,… combineren!

Deb
5 jaren geleden

Mooie jurkjes! Staan je allebei goed. Het eerste jurkje heb je ook erg leuk gecombineerd. Ik wist niet dat ze bij de Action jurkjes verkochten (wat verkopen ze er niet 😉 !). Ik wil alleen altijd passen (ruilen vind ik zo’n gedoe) en dat kan volgens mij niet bij Action dus ik zal er niet snel kleding kopen. Leuk is dat als je zo goed slaagt voor weinig. Had ik maar meer tijd dan zou ik er een sport van maken ;-). Laatst wel super goed geslaagd bij de Zara voor een zwart jurkje. Kostte me 17 euro en dat… Lees verder »

priscilla
5 jaren geleden

Oh wat leuk zeg!! Ik kijk eigenlijk nooit bij de kleding van de Action, haha. Zou ik wel eens moeten doen 🙂 Fijne feestdagen!

Annette
5 jaren geleden

Leuk hoor, ik heb een jumpsuit van 2 jaar terug die draag ik nog steeds wel eens was 5 euro en elke keer als ik hem draag krijg ik weer complimentjes dat ik zo’n leuk pak aan heb hahaha kan ook gewon hup in de wasmachine en niet strijken of niks Me Like!

Danella
5 jaren geleden

Ze staan je mooi! Ik koop alleen thermokleding bij de Action, maar verder nog nooit iets gekocht.