Paula Begoun
Artikelen, Paula's Choice

Paula Begoun

Wie is Paula?

Paula Begoun is de oprichtster en innovatieve kracht achter Paula’s Choice huidverzorging en cosmetica. Ze is de auteur van 20 bestsellers, waaronder:

Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me;
The Original Beauty Bible;
Blue Eyeshadow Should Be Illegal (niet meer verkrijgbaar);
Don’t Go Shopping for Hair-Care Products Without Me (niet meer verkrijgbaar).

Er zijn wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Haar werk als landelijk erkende expert op het gebied van cosmetica heeft geleid tot meerdere optredens op CNN en in programma’s als Oprah, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View en Dr. Oz.

Paula’s eigen verhaal

Op mijn elfde begon mijn afgrijselijke strijd tegen puistjes. Ik heb allerlei huidverzorgingsproducten en medische behandelingen geprobeerd. Toch werd mijn huid er niet beter van.

Op mijn vijfentwintigste (en ik zal het moment nooit vergeten) las ik het ingrediëntenlijstje op een product dat ik gebruikte, en het vierde ingrediënt was aceton. Dat is nagellakremover!

Geen wonder dat mijn huid niet beter werd. Ik ben vanaf dat moment al het onderzoek gaan lezen dat ik over huidverzorging kon vinden en uiteindelijk lukte het me om een huidverzorgingsroutine samen te stellen die mijn huid totaal heeft veranderd.

Nadat ik al die jaren had geleden wilde ik er alles aan doen om te voorkomen dat anderen dezelfde ellende zouden moeten doormaken als ik.

Dus ben ik boeken gaan schrijven en op televisie gaan optreden om de wereld te vertellen welke huidverzorgingsproducten echt werken. Ik heb sindsdien 20 boeken geschreven, waaronder de laatste editie van Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me;

In 1995 heb ik op verzoek van duizenden van mijn lezeressen besloten mijn vele jaren van onderzoek naar huidverzorgingsingrediënten te gaan gebruiken om mijn eigen huidverzorgingslijn op te zetten, Paula’s Choice. Ik gebruik alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huid er echt jonger, stralender, en vrij van rimpels en puistjes uit laten zien.

Hoe beoordeelt Paula producten?

Paula beoordeelt huidverzorging en make-up aan de hand van gepubliceerd onderzoek naar de ingrediënten en de werking daarvan op de huid. Beweringen als ‘vermindert rimpels’, ‘herstelt de huid’ en ‘beschermt tegen de zon’ worden aan de hand van de samenstelling getoetst. De vraag is altijd of een product doet wat de fabrikant belooft. Daarnaast bekijkt zij onder meer of het product veilig is, welke vergelijkbare producten er zijn en of het redelijk geprijsd is. 

Paula’s Choice producten zijn…

  • ontwikkeld door huidverzorgingsexpert Paula Begoun
  • bewezen effectief bij rimpels, puistjes, rosacea, gevoelige huid.
  • kleur- en kleurstofvrij en niet getest op dieren
  • 100% klanttevredenheid gewaarborgd

Ons doel bij Paula’s Choice is dat je de allerbeste verzorging voor jouw huid vindt, of je daarvoor nu onze producten of die van een ander gebruikt.

De producten van Paula’s Choice behandelen alle huidproblemen succesvol, van puistjes tot rimpels, rosacea, een gevoelige huid, schade door de zon, een droge of vette huid en mee-eters.

Ze zijn 100% gegarandeerd effectief voor jouw huidtype en huidproblemen. Door onze unieke combinatie van onderzoek, productbeoordelingen en voortdurende productontwikkeling richten vrouwen over de hele wereld zich tot ons vanwege onze objectieve, weloverwogen en gedocumenteerde informatie over wat wel en niet goed is voor je huid..

bron: Paula’s Choice

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments