pupa roll liner 10
Artikelen, Eyeliner, Make-up, Merken, Pupa Milano, Reviews

Pupa Milano Roll Liner- Eyeliner met een wieltje i.p.v. een kwastje!- Review

Op de Beauty Trade Special kreeg de pers een goodiebag mee, vol met allemaal prachtige producten waaronder de nieuwe Roll Liner van Pupa Milano. Een eyeliner die je opbrengt met een rollertje, een minuscuul klein wieltje. Of die manier handig en praktisch is ga ik jullie laten zien!

pupa roll liner

Ik hou zo van innovatieve producten die “het leven” zoveel gemakkelijker maken. Soms zou ik ook een soort Willy Wortel willen zijn die allemaal leuke dingen uitvind! Iedereen kent vast wel de eyeliners met een kwastje/liquid liner of die met een soort viltstift, maar Pupa Milona heeft het wiel als het ware herontdekt.

Pupa Roll Liner

De Pupa Roll Liner is een eyeliner met een diep zwarte kleur en een rollende applicator. Met deze rollende applicator breng je snel een eenvoudig een strakke en dunne eyeliner aan op de ogen! Deze eyeliner is perfect, als je het lastig vindt om een mooie eyeliner aan te brengen. Tevens is het ook een ideaal product om te gebruiken, als je nog niet zo bekent bent met eyeliners. Een schitterende eyeliner aanbrengen is nog nooit zo makkelijk geweest met de Pupa Roll Liner!

pupa roll liner (2)

Ik vind het best lastig om een mooie strakke eyeliner aan te brengen. Zeker ook een mooie wing. Niet omdat ik trilhandjes heb, maar mijn oogleden zijn natuurlijk niet meer zo strak als toen ik 20 jaar was. En dan trek je een lijntje en vervolgens kan je in de rimpeltjes nogmaals de eyeliner aanstippen omdat deze van heuvel naar heuvel hobbelde. Van berg naar berg is lichtelijk overdreven, but you get the picture, right?

pupa milano

Een haarscherpe lijn!

pupa eyeliner (3)

Het ideale van de applicator is dat je wel van links naar rechts kan gaan, of vice versa, maar in principe schiet je niet van het parcours af naar boven of beneden. En dat maakt dat eyeliner zetten een stuk leuker en sneller gaat! Een soort pizza slicer bedacht ik mij toen ik de pizza in stukken verdeelde. Don’t try that at home on your eyelids 😉

Ik ben super enthousiast over deze Roll Liner van Pupa Milano, maar ik denk dat je wel even ermee moet oefenen. Ik hoorde iemand zeggen op het gala van de Beauty Awards dat zij het maar niks vond, maar ieder zijn ding natuurlijk.

pupa eyeliner

In de prijzen gevallen!

En hoe gaaf! Care Cosmetics sleepte de eerste prijs in de wacht in de categorie make-up bij de Beauty Awards! En terecht!

Pupa Milano Extrablack Roll liner- 1ml/ €16,15 te koop bij pupamakeup.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Priscilla
4 jaren geleden

Ik heb zo’n rol eyeliner al een keer van Mac gehad. Die vond ik persoonlijk niet heel handig, dus ik ben erg benieuwd naar deze van Pupa.

karin
4 jaren geleden

wat origineel, echt vernieuwend. Maar ik denk dat je er inderdaad wel even mee moet oefenen als je een kwastje gewend bent.

Deb
4 jaren geleden

Zeker heel vernieuwend! Het resultaat ziet er ook goed uit. De applicator vind ik wel heel bijzonder. Hoe komen ze erop! Misschien inderdaad wel tijdens het aansnijden van de pizza met zo’n slicer. Zou me niks verbazen 😉

Sarah
4 jaren geleden

Wat een gave eyeliner. Super handig dat het niet uit kan schieten naar boven! Het lijkt mij idd wel even oefenen want als je geen vaste lijn ermee kan zetten heb je alsnog een mooie lijn omhoog lopen haha. Ik hou wel van dit soort aparte dingen.

Charel
4 jaren geleden

Wat een handig ding zeg! nog nooit eerder gezien. Ik vind het resultaat wel echt prachtig!

Annette
4 jaren geleden

een pizza snijdertje om je eyeliner aan te brengen dat is weer eens wat anders 🙂 haha

Natascha
4 jaren geleden

Ik vind hem ook heel fijn hoor! Hij is mega zwart en ik vind hem ook heel handig in gebruik.

Rory
4 jaren geleden

Dat is handig! Zeker omdat ik helemaal niet handig ben met dit soort dingen. Dat wil zeggen, een lijntje met een oogpotlood trekken (bij voorkeur van Bourjouis, omdat ze zo lekker romig zijn) lukt mij heel goed. Maar eye-liner? Zo niet mijn ding. Zou het mij hiermee wel lukken?

Mariska
4 jaren geleden

Wow, dat is nou pas echt eens iets nieuws! Ziet er best wel tof uit eigenlijk 😀

bychristiana
4 jaren geleden

Ik gebruik eigenlijk nooit eyeliner, maar ik kan me voorstellen dat het hiermee net even wat makkelijker aanbrengen is. Een terechte winnaar, want het is wel echt innovatief!