lapis-lazuli-win
Artikelen, Kaya sieraden, Webshops, Win!

Reminder: Doen jullie al mee met de winactie?

Nog 2 dagen en dan kies ik de winnaar. Dus je hebt nog even de tijd om mee te doen!

Deze prachtige ketting draag ik zelf ook, dag en nacht zelfs. Hij zit zo lekker dat ik hem gewoon constant om heb. 

kaya-sieraden

 

En de Lapis Lazuli lijkt mij ook een beetje geluk te brengen. ik ben eigenlijk heel bijgelovig met sommige dingen. Zo zal ik het liefst niet onder een ladder door lopen, want als ik kind kreeg ik toen keihard een bal inmijn gezicht. (je ziet trouwens weinig glazenwassers meer) Scherven brachten mij ook geluk. Niet dat ik nu met mijn servies ga smijten…

 

Afijn, klik op deze link voor de winactie en je hoeft er weinig voor te doen dit keer!

Succes en de winnaar, tot zaterdag!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
6 jaren geleden

Ja, en wat een leuke actie 😉