hannah asolution 10
Artikelen, Anti- aging, hannah, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review: hannah Asolution Serum- Mild en effectief alternatief voor Retinolzuur

hannah heeft de oplossing bedacht voor diegenen die geen pure Vit. A willen gebruiken maar toch de voordelen willen ervaren van Retinol. Zij het in een andere, alternatieve vorm maar volgens hannah zeker effectief. Ik kreeg een flesje van hannah’s nieuwste product, de Asolution serum toegestuurd en ik ga natuurlijk mijn ervaring delen met jullie.

hannah Asolution

Met Asolution Serum introduceert hannah® een geavanceerd, mild en effectief nieuw alternatief voor Retinolzuur, dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert.

hannah Asolution

Retinol is bij uitstek hét middel om rimpels en veroudering te lijf te gaan. Maar er is ook een keerzijde aan Retinol. Je huid moet er lang aan moet wennen. In het begin krijg je steevast last van roodheid en andere irritaties.

Binnen het ‘hannah® systeem voor huidverbetering’ biedt het nieuwe product Asolution Serum een milde, maar zeer effectieve oplossing als alternatief voor Retinolzuur. Deze formule bevat Retinoïden, oftewel Esters van volledig omgezet Retinolzuur. Deze Retinoïden werken als een activator voor de hoofdactiviteiten van de huidcellen. Dit zorgt voor een aanzienlijke toename van een gezonde cel-aanmaak en stimuleert de aanmaak van huideigen proteïnen en glycanen (deze zorgen voor een goede onderlinge celcommunicatie) in de huid.

hannah Asolution

Wat kan je doen om Retinoïden te versterken zonder dat je last krijgt van irritaties? hannah heeft een paar werkzame stoffen met elkaar gemengd, waardoor het totale effect weer versterkt wordt.

Ik ben geen chemicus en dit is natuurlijk ingewikkelde shit. Maar ik begrijp wel een beetje hoe je de werking van  stoffen kan versterken. Denk maar aan het toevoegen van wat suiker, citroen of zout aan voeding, waardoor de gehele smaak versterkt wordt en het vaak lekkerder smaakt.

Wat voor werkstoffen zitten er in de Asolution Serum?

  • Granactive Retinoid: Dit is een Ester van Retinolzuur. Deze bindt zich aan de retinoïd-receptoren in de huid zonder de huid aan te tasten. Granactive Retinoid bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en zorgt voor een stevige huid met een opvallend zacht aanvoelende en verfijnde textuur. De helderheid van de huid wordt tevens verbeterd.

 

  • Ronacare AP:  Deze krachtige antioxidant beschermt de huid tegen de door licht geactiveerde vrije radicalen en tegen ROS (Reactive Oxygen Species, oftewel de schadelijke bijproducten die worden gevormd tijdens het normale metabolisme van zuurstof). Beschermt de huid tegen UV straling en voorkomt acne. De natuurlijke huidbarriere wordt versterkt waardoor externe invloeden (milieuvervuiling) minder kans krijgen om de huid te verouderen.

 

  •  Ronacare Serene Shield: Brengt de huidflora n balans waardoor ontstekingsreacties in de huid verminderen. Helpt tegen acne en onzuiverheden en zorgen voor een frisse, heldere teint.

Mijn ervaring:

Het serum zit in een matglazen flesje met pipet. Het serum voelt aan als een olie en je hebt maar heel weinig nodig voor je hele gezicht.

hannah Asolution

Het serum voelt comfortabel aan, maar omdat het vrij vet is is het slimmer om het in de avond te gebruiken. Verder is het reukloos en ik heb ook geen last gehad van irritatie in mijn gezicht. Al moet ik zeggen dat ik het serum wel in mijn hals voel werken. Een heel licht prikkelende sensatie maar dat mag eigenlijk geen naam hebben maar het geeft voor mij aan dat het wel degelijk wat doet. Ik zie ook dat vlak na het opbrengen mijn huid er heel mooi egaal en fris uit ziet, maar dat kan ook door het instant glansje komen.

Ik vind hannah Asolution absoluut een uitkomst als je een keer Retinol wil gaan gebruiken en geen last wil krijgen van de roodheid, het vervellen en de irritatie. Misschien overbodig om te melden: Gebruik overdag altijd wel een SPF.

Het is zonder meer aan te bevelen om Retinol in je skincare routine te gaan gebruiken als je daar aan toe bent. En je huid zal er zeker dankbaar voor zijn!

Het volledige persbericht over hannah Asolution kan je nog nalezen op beautybybabs!

Distributie, meer informatie & verkoopprijs:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah®Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl

hannah® Asolution Serum    € 69,00/30 ml.

 

 

.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

Klinkt niet verkeerd, ik gebruik olie-achtige serums ook het liefst in de avond.

Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Wat een leuke review Babs! Ik gebruik deze ook sinds een tijdje en ik vind ‘m heel fijn! Heb het idee dat mijn huid er wel wat meer van is gaan stralen 🙂 En dat is altijd goed haha

Rory
4 jaren geleden

Het klinkt goed! Wel behoorlijk aan de prijs, maar als het werkt is dat natuurlijk geen belemmering. Dat wat je voelt in je hals vind ik dan wel weer een beetje spannend. Het klinkt inderdaad alsof het dan ook echt werkt, maar met mijn gevoelige huidje vraag ik mij dan weer af of het te erg zal ‘binnenkomen’. Maar we hebben het wel over een goed, gerenommeerd merk. Dat scheelt weer.

Deb
4 jaren geleden

Klinkt als een fijn product en ik denk dat mijn huid hier op dit moment heel blij van zou worden! Lijkt me vooral nu lekker om te gebruiken want mijn huid is momenteel vrij droog is door de kou (mag van mij ook eindelijk lente worden ;-)).

Vanessa
4 jaren geleden

Klinkt als een fijn serum. Goed dat je meegeef dat het beter is om in de avond te gebruiken. Ik heb nog geen ervaring met Hannah producten maar ze zien er erg luxe uit.

chucky1012
4 jaren geleden

Dit klinkt zo goed!
Maar het kost nogal wat.
Mijn huid toont losse velletjes en is rood.
Dus dan zou dit product een goede oplossing zijn.

Fijne dag Xoxo

Jolanda
4 jaren geleden

Ik vond het gevoel dat dit product achterlaat echt niet fijn. Zo jammer, want dit is verder wel echt een heel goed product.