Review- NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrèmes 9 nivea Review- NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrèmes
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Merken, Nivea

Review- NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrèmes

Verzorgende olieparels voor een zijdezachte huid.

Oil Pearls, dat klinkt toch heerlijk? Om die reden wilde ik deze douchecrèmes van Nivea graag testen. Ik hou van Nivea en ben dol op alles wat weer nieuw is. Ik hoop wel dat de geuren wel een beetje “oemph” hebben, want dat vind ik zelf altijd het lekkerst. Kersenbloesem, Lotusbloem of  Ylang Ylang, wie van de drie gaat het “winnen”?

nivea oil pearls

 Verzorg je huid en verwen je zintuigen met de nieuwe NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrèmes. Deze nieuwe douchesensatie combineert de verzorging van twee iconen uit het NIVEA-assortiment: NIVEA Creme Care en NIVEA Natural Oil. De formule, die is verrijkt met de verwennende geuren Kersenbloesem, Lotusbloem en Ylang Ylang, bevat verzorgende olieparels die de huid zijdezacht laten aanvoelen. 

 

Verzorgende olieparels

De NIVEA Creme Oil Pearls-lijn is een combinatie van de hydraterende eigenschappen uit NIVEA Creme Care Douchecrème en NIVEA Natural Oil Doucheolie. De unieke formule van NIVEA Creme Oil Pearls is verrijkt met verzorgende olieparels van zonnebloemolie die oplossen zodra ze in contact komen met de huid. Zonnebloemolie is rijk aan vitamine E en laat geen vettig laagje achter op de huid. Door de toevoeging van arganolie wordt de huid intensief gehydrateerd, waardoor deze direct na het douchen zijdezacht aanvoelt. NIVEA Creme Oil Pearls is verkrijgbaar in drie heerlijke geuren: Kersenbloesem, Lotusbloem en Ylang Ylang.

 nivea ylang ylang

Geniet van verwennende geuren onder de douche

De verschillende geuren van de NIVEA Creme Oil Pearls-lijn verwennen de zintuigen.

De douchecrème met Kersenbloesem geeft dankzij het sprankelende parfum direct een lentegevoel. De milde, vriendelijke geur van NIVEA Creme Oil Pearls Lotusbloem koestert je met vriendelijke zachtheid en de variant met Ylang Ylang is uitgesproken en verleidelijk.

nivea lotusbloem

Geurexpert Tanja Deurloo zegt hierover: “Geuren kunnen je stemming en je gevoel van welbehagen positief beïnvloeden. Tijdens het douchen is de juiste geur van belang, omdat dit hét momentje voor jezelf is. De drie verfijnde geuren van NIVEA Creme Oil Pearls werken bijzonder harmonieus en brengen je elke douchebeurt in een positieve stemming.”

 

 Wat vind ik ervan?

nivea fleurs de lotus

De mooie Nivea- blauwe flacons zien er altijd vrolijk en fris uit. Ik denk dan altijd aan de zee, het strand, een vrolijke zwemband en met een emmertje en schepje in het warme zand graven. En om mij heen de geur van Nivea zonnebrand crèmes en lotions.

Alle drie de douchecrèmes zijn lekker voor je body. Geen droge trekkerige huid na het douchen maar een verzorgd en zacht huidgevoel. Heel mooi! Ze schuimen niet heel overmatig onder de douche, maar no problemo voor mij.

Als ik zou moeten kiezen welke geur ik het lekkerst vind, dan ga ik voor de kersenbloesem, de meest zoete bloemengeur naar mij idee.

nivea kersenbloesem

De geuren zijn niet heel krachtig, wat ik zelf wel jammer vind, maar daarom juist ook zeer geschikt voor de heren. En ik denk dat de meeste mannen gewoon pakken wat er in de badkamer staat.

 

Verkoopinformatie

NIVEA Creme Oil Pearls zijn vanaf week 14 verkrijgbaar in supermarkt en drogisterij. NIVEA Creme Oil Pearls Ylang Ylang is al vanaf week 12 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

De gehele lijn is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 3,49.

 

Welke geur spreekt jullie het meest aan?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
4 jaren geleden

Klinkt heerlijk! Ik ben er wel benieuwd naar.

Linda
4 jaren geleden

Ziet er goed uit! De geuren spreken mij ook erg aan. En de prijs is fijn 🙂

priscilla
4 jaren geleden

Binnenkort maar even snuffelen in de winkel. Al heb ik nog een levensvoorraad aan douchegel, haha. Ik denk dat de kersenbloesem mijn voorkeur heeft.

Hennie
4 jaren geleden

Oh, lekker. De kersenbloesem zou ook mijn favo zijn. Ik vind Nivea echt het schoolvoorbeeld van een degelijk en no nonsense merk.

Annette
4 jaren geleden

Ik denk dat ik ook voor de kersenbloesem zou gaan. Met Nivea kun je eigenlijk niet mis gaan vind ik.

Deb
Deb
4 jaren geleden

Maar goed dat ik jouw artikel over deze douche cremes lees want anders was ik ze waarschijnlijk zo voorbij gelopen in de winkel. De verpakking vind ik namelijk oer saai 😉 .
Qua geur kies ik ook voor kersenbloesem, daar hoef ik geen moment over na te denken. Een heerlijke zachte geur voor de lente.

Charel
4 jaren geleden

Nivea vind ik altijd top!

Jolanda
4 jaren geleden

Ze zijn heerlijk!!

chucky1012
4 jaren geleden

Klinkt hemels 😉
Die wil ik al een tijd lang zelf kopen en moet maar eens snel naar de winkel gaan die dit verkoopt….