oog laseren 1
Artikelen, Lifestyle, Medisch cosmetische behandelingen

De voordelen van ooglaseren. Ja, ik wil, zonder bril!

Mijn wishlist blijft maar groeien en dan heb ik het niet over nieuwe make-up of een nieuwe jas. Ik heb het over medisch cosmetische ingrepen zoals ooglaseren, een draadlift voor mijn kaaklijn en een mooi gebit. (Denk aan kronen en facings). Mijn ogen laten laseren zou echt een uitkomst zijn, ik zie alleen maar voordelen!

oog laseren

Ik ben mijn bril(len) helemaal zat, ik moet om de haverklap van bril wisselen. Dat is zo onhandig tijdens het winkelen. Het liefst zou ik mijn ogen willen laten laseren, dan ben ik in één klap van die brillen verlost!

Als ik de stad in ga dan draag ik mijn “veraf” bril omdat ik ook in de verte wat wil zien en het helpt tegen hoofdpijn. Een opticien vertelde mij dat ik de hele tijd aan het “scherpstellen” ben met mijn ogen, heel vermoeiend.

Als ik naar de stad ga wil ik weer kunnen lezen wat er op een product staat, zoals de gebruiksaanwijzing of de inci lijst en dan heb ik weer mijn leesbril nodig. (+3). Ik loop dus standaard met 2 brillen rond. Na de pin transactie verdwijnt mijn leesbril weer in mijn tas of jaszak en dan gaat de andere bril weer op.

Bril kapot…

Jeroen zegt altijd: “Jij bent geen brillen-mens, jij laat je bril overal liggen”. Klopt, ik leg hem op bed, op de bank, op de trap. En laatst ging ik erop zitten.

bril kapot

Wat dat betreft zou ik mijn ogen willen laten laseren, ik zie alleen maar voordelen.

  • Niet steeds wisselen van bril.
  • Je hoeft je glazen niet schoon te maken.
  • Ik kan er niet op gaan zitten 😉
  • Altijd scherp zien, zeker een must bij het autorijden.
  • Mijn make-up verdwijnt niet achter een montuur.

En als laatste, ik ben ijdel. Ik vind dat een bril mij gewoon niet staat. Bij anderen vaak leuk, bij mij niet. Herkenbaar?

Ik heb mij al in het laseren verdiept en wat vaak ook helpt is het lezen van ooglaseren ervaringen. Een kennis vertelde mij ook dat het zijn beste beslissing ooit was, dus ik ga sparen!

Zouden jullie ooglaseren overwegen? 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja
5 jaren geleden

Mijn stiefvader heeft een nieuwe lens afgelopen week gekregen ivm staar.
Dan zou ik er ook iets aan laten doen, maar ik ben niet zo moeilijk of ik een bril op heb of niet.
Paul is zijn bril ook zat en zoekt al een tijdje naar een goede kliniek. Als hij het op zijn 50-ste nog wil, krijgt hij het van mij cadeau! Maar dat weet hij nog niet, ben al aan het sparen.

Charel
5 jaren geleden

Als je er echt last van hebt zou ik het zeker overwegen! Gewoon lekker doen wat jij wilt X

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Zou echt super zijn en zeer stoer als je dat gaat doen! Mij lijkt het me enorm eng, maar ik zou het wel overwegen mochten mijn ogen ooit slecht worden. Ik hou ook niet zo van brillen hihi.
Wordt zoiets ook gedeeltelijk vergoed?

Liefs!

Annette
5 jaren geleden

Ik zou in mijn broek poepen van angst hahaha

Tamara TS
5 jaren geleden

Ja, ik zou er ook voor kiezen. Ik heb wel een bril, maar heb hem nooit op. Eens in de zoveel tijd zet ik hem op en zie ik opeens zoveel beter, maar ik vergeet dat ding altijd. Hij is ondertussen ook alweer 7 jaar oud.

Deb
5 jaren geleden

Ik kan me helemaal voorstellen dat je dit heel graag wilt. Ik denk dat ik het zeker zou overwegen tegen de tijd dat ik aan een bril moet.

chucky1012
5 jaren geleden

Ik hoop dat jij de juiste beslissing maakt!
Petje af als jij jouw ogen laat laseren.

Anna Gerrie
5 jaren geleden

Ik heb er ook over nagedacht om dit te doen. Maar helaas heb ik te droge ogen dat het niet mogelijk is 🙁 hopelijk kan het bij jou wel!

Jolanda
5 jaren geleden

Dit is zeker iets dat op mijn wishlist staat!!

Yvonne
Yvonne
5 jaren geleden

Lieve Babs, denk alsjeblieft goed na voor je dit doet. Ik wilde het ook laten doen tot ik deze documentaire zag. Sindsdien durf ik niet meer.

https://www.npo.nl/zembla/21-12-2016/VARA_101380434

Yvonne
Yvonne
5 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ik snap dat je het heel graag wil hoor. Dat geklooi met die 2 brillen. En ik hoorde juist alleen maar positieve verhalen over laseren in het buitenland. Vooral Turkije zou er goed in zijn. Maar ik ben blij dat ik deze docu heb gezien en heb besloten om het niet te doen. Uiteraard jouw keuze hè? Om het wel of niet te doen maar je wil toch niet achteraf denken: had ik het maar geweten.