Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond! 9 Purissimo Diamond serum Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond!
Alissi Brontë, Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review! Purissimo Diamond serum- Let’s shine bright like a diamond!

Van Alissi Brontë heb ik al een paar producten getest en die bevielen mij goed. Ook de luxe uitstraling van de producten is al een lust voor het oog. Maar het gaat natuurlijk ook om de werking, de verpakking is slechts de buitenkant. Ik mocht ditmaal het Purissimo Diamond serum testen en dat dit serum 93% hyaluronzuur + diamant poeder bevat maakte dat ik hooggespannen verwachtingen ervan had. Ik heb wel vaker serums met hyaluronzuur getest, dus hoe bevalt is dit serum mij?

Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond! 11 Purissimo Diamond serum Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond!

Purissimo Diamond serum is een serum dat maximaal volume en elasticiteit aan de huid geeft en rimpels en fijne lijntjes verzacht. Dat klinkt helemaal goed, toch?

De belangrijkste werkstoffen:

Hyaluronzuur: Een molecuul dat uniform, lineair en vertakt is, samengesteld uit meerdere disaccharide-eenheden (twee suikers) die herhaald worden en voortdurend een krulaspect krijgen. Deze suikereenheden zijn hydrofiel en hebben een groot vermogen om water te absorberen en vast te houden. Ze kunnen meer dan tienduizend keer hun gewicht aan water vasthouden.

Dankzij deze functies heeft het eigenschappen die de hydratatie, huidspanning en soepelheid van de huid verhogen. Verzacht, herstelt, regenereert en beschermt de huid. Belangrijkste functie van hyaluronzuur: Binden van vocht. Spectaculaire toename van vocht en volume in de huid.

Purissimo is het meest innovatieve Hyaluronzuur product op dit moment, dankzij het unieke verwerkingsproces. Dit proces maakt het mogelijk om een hyaluronzuur te verkrijgen met een laag moleculair gewicht, dat een perfecte penetratie in de huid mogelijk maakt. Dit kan met de hand, maar kan ook ingesluisd worden. Deze polysacharide is van nature aanwezig in de intercellulaire matrix van de huid (celtussenstof) en geeft ondersteuning, flexibiliteit en elasticiteit.

Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond! 13 Purissimo Diamond serum Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond!

Het kan het collageen vervangen in gebieden waar het door de huid is gedegenereerd. De belangrijkste functie is om het water in de cellen vast te houden, waardoor hydratatie van de huid drastisch toeneemt en het volume terug brengt. Bij dagelijks gebruik verbetert het vochtgehalte en worden rimpels minder zichtbaar door het opzwellend effect van het hyaluronzuur, waardoor de rimpel van binnenuit wordt gevuld (filler). Daarnaast dient het als transportmiddel voor andere actieve stoffen.

Diamant poeder: Verbetert de huidteint en textuur. Werkt revitaliserend. Door het fijne diamantpoeder krijgt de huid een subtiele shimmer. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes en rimpels ook optisch. Het is een delicate huidvernieuwer, een geschenk van moeder aarde om huidveroudering tegen te gaan en frisheid en zachtheid te herstellen.

Gebruik: Breng aan op een schone huid met massage, vóór de dag- of nachtcrème.

Wat vind ik ervan?

Allereerst de verpakking. Alissi Brontë weet als de beste hoe je producten er luxe uit kan laten zien. De zilverkleurige doos glittert je tegemoet (wat wel lastig is als je foto’s wil maken; je ziet constant de reflectie van mijn smartphone). Het serum zit in een matglazen flesje met pompflacon.

Het serum voelt waterig-gel-achtig aan and a little goes a long way. Eén pompje en je hebt meer dan genoeg voor je hele gezicht.

Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond! 15 Purissimo Diamond serum Review! Purissimo Diamond serum- Let's shine bright like a diamond!

Zoals ik bij veel serums merk en zeker bij serums met hyaluronzuur is dat het wel wat “sticky” op de huid aanvoelt. Maar zodra je je dag- of nachtverzorging opbrengt verdwijnt dat weer.

Ik wilde natuurlijk zien in hoeverre het plumping effect te zien zou zijn en of rimpels meer opgevuld werden. Ik heb daarom de ene helft van mijn gezicht ingesmeerd met het serum en op de andere kant niets. Helaas zag ik geen verschil in de spiegel qua rimpeldiepte. Maar zo snel werkt het natuurlijk niet, ik heb het natuurlijk iedere dag gebruikt.

Hyaluronzuur

Iedereen weet inmiddels wel dat hyaluronzuur vocht vasthoudt waardoor fijne lijntjes als het ware opgevuld worden. Bij diepere rimpels heb je toch zwaarder geschut nodig vrees ik. (En dan kom je snel uit bij echte fillers). Al zullen jullie het niet heel goed op de foto’s zien die ik van mijzelf plaats, ik heb wel degelijk diepe rimpels en de laatste tijd lijkt het echt alsof mijn huid rimpels krijgt die meer op “vouwen” in de huid lijken. Alsof daar echt de boel aan het instorten is! Vooral bij mijn mondhoeken lijkt het wel te “scheuren.” Ik ben natuurlijk ook niet meer de jongste…

Als je het serum met hyaluron van Alissi Brontë gebruikt, ziet je huid er wel direct “stralender” uit;  het doet wel degelijk wat goeds voor je huid. Alles voelt ook steviger aan. Qua het verzachten van rimpels en fijne lijntjes zag ik geen opmerkelijk verschil. Eerlijk gezegd heb ik dat ook bij de meeste crèmes die ik de laatste tijd gebruik. (Diepe zucht).

Misschien verwachtte ik er teveel van. Dat komt ook mede door het prijskaartje wat er aan hangt. Rimpels en fijne lijntjes heb ik nog steeds, mijn huid ziet er verder wel gewoon nog goed uit. En in mijn skincare regime blijf ik hyaluron, vitamine C en een exfoliant gebruiken. Voor mij de top 3 om mijn huidconditie in shape te houden!

Purissimo Diamond serum 30ml/ €59

Over Alissi Brontë

Alissi Brontë is een merk uit het luxe segment, dat in diverse salons wordt gebruikt. De producten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Alissi Brontë is prestigieuze, hoogwaardige en wetenschappelijke cosmetica met natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten. Daarnaast 100% gegarandeerd dierproefvrij! Alle producten bevatten essentiële oliën en plantextracten. Alissi Brontë is natuurzuivere cosmetica zonder toevoegingen zoals: minerale oliën, paraffine, parabenen en conserveringsmiddelen. Ongeveer 90% van onze producten is “veganproof”.

Bij welk anti-ageing product zagen jullie zelf echt een verschil, dus bijvoorbeeld minder rimpels of een strakkere huid? 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah Anderson
2 jaren geleden

I seems a great product to try, hopefully its okay on every skin?

KoolFamily
2 jaren geleden

Meeste serums zijn inderdaad wel sticky.
Ik zweer voor crèmes van Capture van Dior, in het begin zag ik wel verschil, nu merk ik dat zo niet meer, maar ik ben ervan overtuigd dat ik zonder Capture meer rimpels zou hebben.

Annette
2 jaren geleden

ik vond de resultaten van mijn IT cosmetics oogcreme echt opvallen. vooral ook omdat je het van een crème niet verwacht 🙂 heel blij mee en zojuist mijn 3e pot besteld. Denk dat het vooralsnog een blijvertje is.

Deb
2 jaren geleden

Het wondermiddel dat rimpels als sneeuw voor de zon laat verdwijnen moet nog uitgevonden worden vrees ik 😂. Ik zit er (samen met jou) ook met smart op te wachten.

Rory
2 jaren geleden

Ik blijf dat toch hebben bij producten van Filorga. Ik zie daadwerkelijk resultaat. Maar het blijft en is zo lastig om dat via voor- en na foto’s te laten zien. Er zijn wel meer merken en producten waarbij ik resultaat denk te zien. Maar inderdaad, wat is wishful thinking en wat is daadwerkelijk zo? Ik vraag het ook altijd aan H. of hij het ook zo ziet. En vaak is dat eerlijk gezegd wel zo…

Tessa
2 jaren geleden

Ik durf nooit een serum te gebruiken, vaak reageert mijn huid daar erg slecht op

bychristiana
2 jaren geleden

Ik denk inderdaad dat je niet echt een crème gaat vinden die rimpeltjes laat verdwijnen, maar ik snap wel dat je high hopes hebt haha;-) Ik herken wat je schrijft, dat echt goede producten met hyaluronzuur je huid echt stralender maken. Ik ervaar dat zelf namelijk ook altijd. Daarom blijf ik ze ook trouw gebruiken.

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Dit klinkt erg goed 👌
Voor een zijdezachte huid.
Prachtig 😍

Xoxo