Scentchips- Geur voor je Interieur 9 scentchips Scentchips- Geur voor je Interieur
Artikelen, Holland & Barrett, Lifestyle, Merken, Reviews

Scentchips- Geur voor je Interieur

Laatst was ik bij Intratuin en zag ze weer liggen: scentchips. Ik had vorig jaar een brander gekocht en ik had weer zin om een lekkere geur door het huis te verspreiden. De scentchips zijn niet duur, je hebt al 13 scentchips voor €5,95. Een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Woodwick of  Yankee Candle.

scentchips-boekje

Wat zijn scentchips?

ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) of ScentWarmer (elektrisch) plaatst.

Je hebt een enorme keuze aan geuren, bij Holland& Barret en Intratuin hebben ze volgens mij alleen de custom scents. Maar online vind je veel meer varianten.

basic-collection-scentchips

extended-collection-scent-chips

Hoe lang branden ze?

Wanneer je minimaal drie ScentChips in de ScentBurner of ScentWarmer plaatst, geuren de chips zeker acht uur.

 

Je kan de scentchips ook goed combineren met elkaar bijvoorbeeld:

  • Blend DJ2: Pure Cotton, Vanille Icing, Guava Tangarine en Rain.
  • Blend Appeltaart: Cinnamon en Apple
  • Blend Hammam: Eucalyptus, Pine, Cederwood en Rose
  • Blend Herst: Pie Crust, Fireside, Cedarwood
  • Blend Christmas: Pine, Winter Woods, Rustic Cabin, Vanille
  • Blend Caramel Macciato: Vanilla Coffee, Caramel

scentchips-en-brander

Je hebt diverse blends dus je kan van harte experimenteren. Er zijn heel veel geurige combinaties, maar die heb ik nog niet geprobeerd. Ik vind 1 blokje al flink veel geur afgeven. Vaak laat ik het waxinelichtje maar 10 minuten branden. De geur blijft ook lang hangen in huis.

Ik heb een zwak voor ijsjes met een bruine kleur is (chocolade, karamel, hazelnoot etc) en dat heb ik ook met geuren. De donkergekleurde scentchips vind ik meestal de lekkerste.

scentchips-boekje-open

Je hebt ook Scent Oils (475 ml € 14,95 ) en Scent Candles Rustic (een kaars van 10 x 7 cm kost € 4,95, de maat 15 x 7 kost €6,95)

Ik vind ze prima ruiken en mijn favorieten zijn toch wel Vanilla, Honeysuckle,  Cinnamon en Fresia. Ook belangrijk: ik krijg er geen hoofdpijn van!

Happy scenting!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lifeaholic.nl
4 jaren geleden

I ❤️ Geurdingetjes dus ook deze scentchips! Heb ook al verschillende merken geprobeerd en moet eerlijk zeggen dat ik gek ben op de waxmelts van waxmelts.nl 👍🏻

Deb
4 jaren geleden

Ik ben bekend met de scent chips, maar ik vind de geuren van Yankee Candle toch iets meer bijzonder en exclusiever ruiken (en ja, daar betaal je inderdaad voor) .. Ik heb de chips een keer gekocht en ik vond ze ok, maar ze bevielen niet zo goed dat ik het voor herhaling vatbaar vond.

YuSt
4 jaren geleden

Kijk geen hoofdpijn! Daar teken ik ook voor. Bij YC kan ik totaal niet ademen. Dus die komen niet meer in huis. Deze durfde ik nog niet, maar ach ik kan ze nog altijd naar jou sturen.. dus eens testen

Melike
4 jaren geleden

Dit is echt even een reminder voor mij;) We hebben hier een winkel in Zwolle waar ze het verkopen en ik heb het een keer gehad. Het is wel even goed kiezen, maar dan heb je ook wat. Dit moet ik gauw maar weer eens halen. Heerlijk!

Laura
4 jaren geleden

Fijn dat je er geen hoofdpijn van krijgt! Dat heb ik soms wel voor met een geurkaars. Fijn dat ze ook 8uur lang branden.

Annette
4 jaren geleden

Sunflower en rain zijn mijn favorieten. Ik combineer ze nooit. Doe ze altijd enkel in de brander en dan een waxinelichtje eronder. Als het waxinelichtje op is doe ik ook de scentchip weg. Ik vind ze zalig. Nooit overheersend maar wel heerlijk geurend allemaal.

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Klinkt lekker! Mijn vriend vindt het altijd stinken, dus ik brand niet vaak een geurkaars.

Janine
4 jaren geleden

Ik zelf heb ze van geurwaxjes.nl, er zit vaak een stofje in die schadelijk voor je is en van geurwaxjes zijn dit niet . Ze zien er wel ontzettend leuk uit! Lekker kleurrijk hihi.

chucky1012
4 jaren geleden

Hier ben ik zo benieuwd naar.
Ik heb er ook nog wat van een jaartje geleden 😉

Natascha
4 jaren geleden

Misschien moet ik ze toch weer eens proberen! Ik heb een tijdje geleden scent chips gekocht maar ik vond ze zo naar wax ruiken. Heb jij dat niet? Ik ben daarom wel heel benieuwd naar de oils want dit zijn wel lekkere geurtjes voor de winter maanden.