Vet Bevriezen is Vet Verliezen 9 vet bevriezen Vet Bevriezen is Vet Verliezen
Afvallen/ Dieet, Artikelen, Beauty Center Tiel, Lifestyle, Schoonheidssalons en behandelingen, Tiel en omstreken

Vet Bevriezen is Vet Verliezen

Gastblog: U heeft alles gedaan om af te vallen maar het lukt maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen? Met de nieuwste cryolipolyse apparaat van Body-Wizard Duo is het mogelijk om veilig en effectief van je overtollige vet af te komen.

Vet Bevriezen is Vet Verliezen 11 vet bevriezen Vet Bevriezen is Vet Verliezen

Cryolipolyse is een nieuwe non invasieve manier van lokale vetverwijdering. Het is een methode om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen zonder een operatie te ondergaan. Dus geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Kortom een unieke behandeling met betoverende resultaten.

De methode werd ontwikkeld door dermatologen. Zij ontdekten dat vetcellen vanaf  -8 graden Celsius minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken en het omringende weefsel niet te beschadigen.

HOE WERKT HET?

Tijdens een Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Zo wordt het huidweefsel niet aangetast. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag gekristalliseerd worden. Door veel water te drinken zul je het moeten afvoeren. Met de Body-Wizard Duo is het mogelijk om meerdere zones en maar liefst 4 plaatsingen tegelijk te behandelen.

IJSKOUD

Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid wordt er een anti-vries tissue op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na enkele minuten gaat dit over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon internetten, een boek lezen of lekker tot rust komen!

BUIK, BILLEN & BENEN

De resultaten van de behandeling zijn 2 tot 4 maanden zichtbaar. Echter blijft het lichaam nog maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van vet! De volgende gebieden kunnen worden aangepakt:

  • billen
  • bovenarmen
  • buik
  • heupen
  • taille
  • bovenbenen

HOEVEEL BEHANDELINGEN?

Een behandeling is mogelijk wanneer er voelbaar vet aanwezig is op een bepaalde plek. Na drie behandelingen is het overgrote deel van de mensen tevreden met het resultaat. Tussen de behandelingen zit een periode van 8 tot 12 weken.

Wil jij voor altijd afrekenen met je probleemzones? Ga eens langs bij Beauty Center Tiel! Hier kun je een Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling ondergaan voor een leuke openingsactie. Daarnaast ben je bij deze Beauty Center aan het juiste adres voor al uw beauty behandelingen en meer.

Heb je vragen aan ilknur over deze behandeling? Dat kan natuurlijk via de comments en rechtstreeks via haar website!

Gastblog:  ilknur Demirel #nospon

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Heel interessant.
Ik zou dit zeker gedaan hebben als ik wat minder een plussize had.
Fijn en heel goed dat dit nu zonder te opereren kan.
Ben zeer benieuwd naar jou ervaring als je beter bent en een behandeling hebt ondergaan…..

Xoxo

Rory
2 jaren geleden

Ik ben hier niet helemaal van ben ik bang (aan de andere kant heb ik het niet nodig dus is het wellicht makkelijk(er) praten voor mij hierover). En ik vind het er wat spannend uitzien. Dat gezegd hebbende ben ik wel weer toe aan wat meer beweging. De laatste tijd ben ik veel te veel bezig geweest met deadlines en andere drukte en heb ik het sporten laten zitten. Dat ga ik nu anders doen.

bychristiana
2 jaren geleden

Wat een bijzondere techniek! Ik denk dat ik het toch maar gewoon hou bij (proberen) minder te snoepen en meer bewegen. Nu we Sketch hebben lopen we in ieder geval meer dan genoeg;-)

Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Wat een bijzondere techniek is dit. Babs ga jij deze ondergaan? Of vind je hem ook wel erg prijzig?