Vet verbranden door Cryolipolyse: Werkt dat echt? 9 cryolipolyse Vet verbranden door Cryolipolyse: Werkt dat echt?
Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen

Vet verbranden door Cryolipolyse: Werkt dat echt?

Vaak zie ik advertenties van salons voorbijkomen met voor en na-foto’s die je een bol en een plat buikje laten zien. Figuurcorrectie, body contouring is hot. Plaatselijk vet “verbranden” door Cryolipolyse,  je smelt het als het ware weg… Dat lijkt toch te mooi om waar te zijn ?

buikje

 

Je hebt de plus-size vrouwen die stevig gebouwd zijn en toch een heel platte buik hebben  en vrouwen die toch redelijk slank zijn mét een buikje. Ik behoor tot de laatste categorie.

Ik draag het liefst hoge broeken, low-waisted jeans zitten niet lekker. Als ik sta, prima, maar als ik ga zitten, plopt dat vetrandje er altijd over heen. Iewww…

Ik heb zo een typisch 50 plus buikje. Ik sta met verbazing te kijken als ik een vrouw zie die tig kinderen heeft gebaard en nog een platte buik heeft. Wow! Ik kan zo het vet tussen mijn handen pakken.

Klinkt wel een beetje goor, maar het is nu eenmaal zo. Ook mijn zwabber- bovenarmen ben ik liever kwijt dan rijk, hahaha. Ook omdat de mouwen in kleding vaak zo krap gesneden is. Maat 40/42… maar dan zitten die mouwen zo strak om mijn bovenarmen dat je bijna als een bodybuilder staat te poseren 🙂

Een tijd geleden had ik bij Vrouw (Telegraaf) een filmpje gezien van een journaliste die deze behandeling onderging. Wat mij bijbleef is dat ze vertelde dat haar buik achteraf toch wel behoorlijk pijnlijk aanvoelde.

Wat is CryoLipolyse?

Cryo Lipolyse is een technologie die vetcellen bevriest en deze worden dan gelijkmatig afgevoerd. Je kan het toepassen op de buik, benen en billen.  Cryolipolyse is een pijnvrije manier om lokale vetcellen te laten verdwijnen. Eigenlijk is het een soort liposuctie, maar dan zonder operatie.

cryolipolyse

Klinkt beter dan een liposuctie. Als ik het op televisie zie voorbijkomen, zap ik snel door. Ik vind het zo onsmakelijk om te zien.

Consumentenbond

Toen ik deze filmpjes van de Consumentenbond zag, was ik pas echt overtuigd. Het de ideale oplossing tegen plaatselijk vet. Als je verder normaal en gezond eet, is dat best een goede oplossing. (persoonlijk vind ik dat zo een behandeling moet werken zonder dat je daarnaast ook nog een dieet moet volgen anders weet je niet wat nu echt gewerkt heeft) Ik huiverde wel bij het woord “kipfilet”. Maar ach, je moet er wat over hebben, wil je er strak uitzien.

Je hebt ook ThermoCryoLipide, op deze manier worden vetcellen onderkoeld en verwarmd.

Ik kreeg laatst een opmerking dat schoonheid van binnen zit. Helemaal mee eens en inderdaad beter voor je portemonnee. Maar ik blog over beauty en lees graag over wat er te koop is op dit gebied en dat geef ik door. Aan mensen die dat ook interessant vinden.

Als ik graag naar de maan en de sterren kijk en daarover schrijf, wil dat niet zeggen dat iedereen een retourtje naar de maan moet gaan boeken. Zoiets… 🙂

Kijk maar naar de filmpjes, ik vond het in ieder geval leuk om te zien wat niet en wat wel werkt.

Wat wel werkt…

Een losse behandeling kost ongeveer gemiddeld €200- €250, maar vaak is een kuur effectiever. 3 behandelingen. Dus rond de €500- €650 ben je wel kwijt voor 8 centimeter minder omvang.

Ik zeg het eerlijk, ik zelf zou het héél misschien overwegen als ik een loterij zou winnen. (wel de hoofdprijs natuurlijk). Toch ben ik benieuwd of het echt niet pijnlijk is. Of zal dat per persoon wisselen? Misschien kennen jullie iemand die het heeft laten doen en wat zijn/haar ervaring is.

Al ben ik absoluut niet ontevreden over mijn lichaam; kleding zou wel prettiger zitten…

Hebben jullie een lichaamsdeel die niet “meewerkt” als je kleding past?

handtekening Babs

 

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Karen
7 jaren geleden

Grappig dat je hier over schrijft. Ik ben twee jaar lang vestigingsmanager geweest bij een kliniek die deze behandeling aanbood (en ook thermocryolipolise). Het werkt wel, maar je moet ook echt wel wat aan je eetpatroon doen. Stand alone werkt het niet. Het helpt zeker, maar meer als ondersteuning.

Veertig Plus
7 jaren geleden

Ja, ik sjouw ook een zwemband mee. En ik ben nu bezig met een bedrijf uit Californië om hun bodywraps te mogen testen. Ze willen gelijk dat je ze ook in Nederland gaat verkopen en proberen nu van alles aan te smeren, dus ik ben nog in twijfelfase.
Heb al tegen mijn zoon gezegd, leuke job voor jou.

Annelou Bangert
7 jaren geleden

Leuk stukje Babs! Misschien krijgen we korting met zijn tweetjes!

chucky1012
7 jaren geleden

Dit ken ik helemaal niet.
Inderdaad eerst eens ooit een loterij winnen 😉
Ik vindt liposuctie ook eng.

chucky1012
7 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Hihihi….. 😉
Dat is toevallig.
Op goed geluk.
Inderdaad dat begrijp ik.
Inderdaad en de tijd dat je moet genezen en niets mag tillen duurt me ook veel te lang.