ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME 9 altruist ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME
Artikelen, Zonbescherming

ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME

Huidkankerexperts deden vorig week een dringend beroep op de Tweede Kamer om meer zonnebrandcrème beschikbaar te maken op openbare plekken zoals scholen en terrassen. In het nationaal Actieplan Huidkanker spreken zij hun zorg uit over de verontrustende toename van het aantal huidkankerpatiënten in ons land. Huidkanker is de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Altruist Dermatologist Sunscreen deelt deze zorg reeds vanaf de start van het merk in2018 en moedigt royaal smeren aan, door hoogwaardige zonnebrandcrème te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Deze zomer/lente levert Altruist Sun als pilot maar liefst 1000 literflessentegen kostprijs (handling, verzending) aan scholen en kinderdagverblijven. Hiermee kunnen ruim300.000 kindergezichtjes worden beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Bij een succesvolle pilot breidt Altruist Sun de verspreiding in de toekomst uit naar meerdere scholen en dagverblijven.

ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME 11 altruist ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME

Merk met een missie

Kosten mogen nooit een factor zijn bij de beslissing om wel of geen zonnebrandcrème te gebruiken, of hoeveel en hoe vaak dit moet worden aangebracht. Iedereen moet een basisrecht hebben om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, om zo het risico op het ontwikkelen van huidkanker te verkleinen. Hoewel er een aantal uitstekende producten beschikbaar is, zijn de meeste zo duur dat mensen terughoudend zijn om ze zo vaak, of in een zo grote hoeveelheid te gebruiken als zou moeten”, aldus oprichter, dermatoloog en huidkankerspecialist dr. Birnie van Altruist Sun. “Het is onze missie om royaal smeren zo toegankelijk mogelijk te maken.

ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME 13 altruist ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME

We stellen 1000 van onze 1 literflacons ter beschikking aan scholen en kinderdagverblijven; dit tegen kostprijs (€ 15,-). Dit zijn dekosten voor de handling, administratie en verzending. Per flacon kunnen ruim 330 kinderen optimaal worden beschermd tegen de zon. De zonnebrandcrème is perfect geschikt voor kinderen, is waterproof en ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Altruist Zonnebrandcrème SPF 50 – 1000 ml

• Ontwikkeld door dermatoloog Dr. Andrew Birnie

• Aanbevolen door dermatologen• 5* Ultra UVA-bescherming, brede range van fotostabiele filters

• UVA- en UVB-breedband bescherming

• Ontwikkeld voor de gevoelige huid: hyperallergeen en zonder parfum en parabenen

• Wordt snel opgenomen in de huid en is niet vet

• Voor dagelijks gebruik voor gezicht en body

• Speciaal voor kinderen en waterproof• Klinisch getest

• Geschikt voor mensen met een zonneallergie

ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME 15 altruist ALTRUIST SUN VOORZIET SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN VAN 1000 LITER ZONNEBRANDCRÈME

Scholen en kinderdagverblijven die Altruist SPF 50 1000 ml willen bestellen tegen kostprijs, kunnen dit doen via https://www.plein.nl/altruistscholen

Mooi initiatief, vinden jullie ook niet?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 jaar geleden

Wat goed van ze!
Ik kende dit merk nog niet maar heb wel altijd zonnebrand in de tasjes van de kids zitten voor school en de opvang ook.

Rory
1 jaar geleden

Ja! Wil ik ook nog delen. Zooooo belangrijk. Vroeger was er toch helemaal geen aandacht voor? Heel slecht, maar ik hoorde mensen weleens zeggen – back in the eighties – “Ga maar lekker verbranden, dan krijg je een mooie nieuwe huid…”. Serieus?

bychristiana
1 jaar geleden

Mooi initiatief. Ik vind het sowieso heel goed dat er zoveel aandacht is voor zonnebrandcreme. Ik zie mij en mijn zussen nog zitten in de tent vroeger; dan werden onze rood verbrande ruggetjes na een dag op het strand ingesmeerd met komkommermelk en dat deed altijd heel erg zeer. Het was beter geweest als we gewoon (beter) ingesmeerd werden gedurende de dag natuurlijk;-)

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Goed dat je erover schrijft Babs. Heel goed initiatief en dan te bedenken dat in mijn jeugd “bruin” zijn/worden en blijven een must was. Er waren mensen die zich insmeerden met olijfolie??? om maar zo bruin mogelijk te worden. Er was toen ook nog helemaal geen aandacht voor huidkanker en ik denk overigens dat nog heel veel mensen er te lichtvaardig mee omgaan. Ging vroeger nog wel eens onder de zonnebank maar dat is ook al lichtjaren geleden.

bychristiana
1 jaar geleden
Reply to  Ilona

Haha niet te geloven he? Toen ik in Frankrijk op een camping werkte, werkte daar ook een man en die smeerde zichzelf ook altijd in met olijfolie en dan ging hij de hele met zijn blote bast aan het werk. Die was echt bizar bruin. Maar op een gegeven moment kreeg hij op zijn kop van de eigenaars omdat er een laagje olie in het zwembad kwam;-)

Ilona
Ilona
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ja buiten zijn voor vit. D is natuurlijk altijd goed, het schijnt dat je dat tussen 11.00 en 15.00 moet doen maar je kunt nu lekker in de tuin met Marie die niet kan ontsnappen:-) Ik was toen ik op de middelbare school zat eens heel erg verbrand en daar heb ik toen zelfbruiner overheen gesmeerd…..dat werd diep donkerbruin echt geen gezicht en stinken die rotzooi. Ik slik overigens sinds corona wel extra VIt. D de wetenschap is er nog niet uit of het echt helpt maar je weet maar nooit.

chucky1012
1 jaar geleden

Ik had erover gehoord.
Heel goed initiatief.
Fijn dat jij hier aandacht aan besteed….

Xoxo