winactie beautybybabs
Artikelen, Win!

Win 1 van de 2 beauty pakketten!

Ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Win een van de twee beauty pakketten! Doen jullie weer mee?winactie beautybybabs

Wat kan je winnen?

Je mag een keuze maken tussen pakket 1 of pakket 2. Er zitten gloednieuwe producten bij maar ook spullen die ik getest heb. Ik krijg als beautyblogger zoveel mooie producten, maar ik krijg met de beste wil ter wereld het niet allemaal op….  Als je een pakketje wint, hou je wat je leuk vindt, of geef het anders door aan iemand die je daar heel blij mee kan maken! Dat mag natuurlijk ook. Kijk maar. 😉

Pakket 1

winactie beautybybabsDeze producten horen ook bij pakket 1!

Of kies je pakket 2?

winactie beautybybabs

Er zijn dus bij deze winactie 2 winnaars!

Wie wel eens bij mij wat gewonnen heeft weet dat ik soms er nog een extra verrassing bij stop, dus doe gezellig mee. Iedereen in Nederland en België mag meedoen. 😉

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat hieronder een reactie achter welk pakket je wilt winnen. Dat is alles!

Stem je op mij?

Wat ik enorm zou waarderen is als je stemt op mijn blog voor de Beauty Bloggers Award 2018.  Er wordt sowieso een leuk bedrag verdeeld over de genomineerden en ik vind het al een enorme eer dat zij mij gekozen en benaderd en  hebben. Maar natuurlijk is het het leukst als je hoog in de poll eindigt, toch?Check de banner die onder dit artikel staat, klik erop en dan zie vanzelf mijn hoofd rechtsonder. Alvast super bedankt! xxxOei, er ging iets mis…p.s Ik had een een enquête geplaatst maar op de een of andere manier werkte deze niet, dus maar weer verwijderd.Op 6 december maak ik de winnaar bekend! Succes! 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

51 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rianne
Rianne
3 jaren geleden

Wat lief dat je zo twee pakketten hebt samengesteld 🙂
Ik ga voor pakket nummer 1, want het lijkt me leuk om onder andere dat oogschaduw pallet uit te proberen. En wat leuk dat je genomineerd bent, ik heb gelijk even op je gestemd hoor 😉
Liefs

Merel
Merel
3 jaren geleden

Wow daar zitten zoveel mooie dingetjes bij!
Ik zou graag pakket 2 winnen 🙂
EN ik ga zeker op je stemmen!

Mir
Mir
3 jaren geleden

Hoi Babs, hoe leuk is dit, ik zocht op google “Hannah shower treatment” reviews en zag ook zo jouw review, ik heb net de shower treatment aangeschaft maar ik wilde toch nog wat ervaringen over het produkt lezen, dankjewel wel voor de mooie en duidelijke review. Ik heb ook gelijk gestemd wat een leuke blog heb jij! Ook zag ik natuurlijk deze weggeef aktie! Leuk! Pakket 1 ziet er mooi uit. Groet Mir.

amber
amber
3 jaren geleden

Ik wil graag mee doen voor pakketje 1!

anja
anja
3 jaren geleden

Leuk dat je genomineerd bent voor de Beauty Bloggers Award 2018, tuurlijk heb ik op je gestemd. Het is wel spannend, je ligt vlak achter nr. 1. Heel veel succes!
Leuke pakketten om te winnen, ik ga na het goed bekijken voor nr. 1, dit zijn producten die ik of mijn dochter zeker zullen en kunnen gebruiken.
Ik volg je via instragram.

Sandra Benedick Elzinga
3 jaren geleden

#1 vind ik wel mooi
Maar #2 is ook mooi!
Ik kan niet kiezen!

Esther
Esther
3 jaren geleden

Wat een leuke actie en pakketten! Ik doe graag mee voor pakket 2 🙂

Hetty
Hetty
3 jaren geleden
Reply to  Esther

Leuke actie, als ik win , dan ga ik voor pakket 2

Ilse
Ilse
3 jaren geleden

Gestemd ☺
Wat een leuke pakketten! Ik doe graag mee voor pakket 1

Will
Will
3 jaren geleden

Wow, mooie pakketen.
Mijn keuze is pakket nr. 2, deze is leuk te verdelen met mijn dochter.
Zij mag kiezen wat ze kan gebruiken.
Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin, waar ik heb geliked en geloved.
Ik doe graag mee en ik heb op jou gestemd.

Laura
3 jaren geleden

Leuke producten! Beide pakketjes zien er heel fijn uit, ik zou graag voor 1 gaan!