Weleda: de 100% natuurlijke oplossing bij droge of tranende ogen 9 droge ogen Weleda: de 100% natuurlijke oplossing bij droge of tranende ogen
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

Weleda: de 100% natuurlijke oplossing bij droge of tranende ogen

Donderdag 14 januari 2016 — Met het pollenseizoen in aantocht kun je last krijgen van tranende en rode ogen. Maar ook het omgekeerde is mogelijk: wie bijvoorbeeld vaak achter een beeldscherm zit, ervaart eerder droge en geïrriteerde ogen. Beide situaties zijn vervelend, maar niet ernstig. En gelukkig is er zowel voor tranende als voor droge ogen een 100% natuurlijke oplossing.

Ogentroost-Ampullen-0_4ml-Combi

Wanneer krijg je last van tranende ogen? En wat kun je eraan doen?

Roelien de Jonge, product specialist: “Het traanvocht neemt toe door irritatie aan de ogen, bijvoorbeeld veroorzaakt door vuiltjes, pollen, zon of wind. De ogen kunnen hierdoor ook rood zijn en geprikkeld aanvoelen. Bij tranende en rode ogen adviseren we om meerdere keren per dag Ogentroost Oogdruppels te gebruiken. Dit product bevat een extract van ogentroost of Euphrasia, rijk aan bioactieve stoffen met verzorgende en verzachtende eigenschappen. De druppels geven meteen een verzachtend en verfrissend effect.

De formule is 100% natuurlijk en bevat dus geen synthetische conserveringsmiddelen die irritaties kunnen veroorzaken. Ogentroost Oogdruppels is daardoor geschikt voor langdurig gebruik, ook voor dragers van contactlenzen, bij gevoelige ogen en zelfs voor baby’s (bij zogenaamde prutoogjes). Het product is beschikbaar in een druppelflesje of in handige meeneem-ampullen.”

En hoe zit het dan met droge ogen?

Visiodoron-Malva-20x0_4ml-Combi

“Bij droge en soms branderige ogen zitten er te weinig lipiden in de traanfilm, waardoor het oogoppervlak niet voldoende beschermd wordt. Een instabiele traanfilm is meestal het gevolg van omgevingsfactoren, het gebruik van medicijnen, contactlenzen, ouderdom of ziekte. Ook beeldschermwerkers kunnen hier last van hebben.

Speciaal voor wie last heeft van droge ogen heeft Weleda Visiodoron Malva® Oogdruppels ontwikkeld. Dit 100% natuurlijke product staat garant voor een snelle en langdurige bevochtiging van het oog en heeft een kalmerend effect. De formule bestaat uit een combinatie van biologisch malva-extract en plantaardig hyaluronzuur. Beide bestanddelen werken in op een andere laag van de traanfilm, waardoor ze elkaars werking versterken en zorgen voor een optimaal resultaat.”

Ogentroost-Flesje-10ml

Weleda Ogentroost Oogdruppels

10 ml flesje € 8,59
10 st x 0,4 ml ampullen € 8,99
20 st x 0,4 ml ampullen € 12,99 NIEUW (verkrijgbaar vanaf maart 2016)

Weleda Visiodoron Malva®

10 st x 0,4 ml ampullen € 6,99

 

Ik heb Weleda Visiodoron Malva wel eens gebruikt tegen droge ogen. Als ik te lang naar een beeldscherm staar krijg ik heel droge ogen. En het is echt heerlijk voor je ogen, dan komen ze weer helemaal tot rust… Gelukkig heb ik geen last van pollen…

Hebben jullie ook wel eens last van prikkende ogen?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
YuSt
YuSt
6 jaren geleden

Nou, ik kan dus echt niks in mijn ogen smeren, baaaaaaal. Jammer, want idd die pollen kunnen er wat van. Helaas is mijn allergie op de ogen juist het heftigste. ?

Annette
6 jaren geleden

Als ik wakker wordt beginnen mijn ogen te tranen en dat houd zo’n 2 uur aan (en mijn neus loopt). Handig joh! vooral met make-uppen hahaha. Heb wel tests gehad ze denken een soort allergie maar niets gaf een specifieke uitslag. Ik ga deze denk ik eens proberen als ik lees dat het ook langdurig gebruikt kan worden kan ik het wel een kans geven.

Mariska
6 jaren geleden

Heb eigenlijk zelden last van m’n ogen maar dit lijkt me een best fijne oplossing!

jeapiebel
6 jaren geleden

Leuk om te weten dat Weleda ook oogdruppels heeft voor droge ogen. Na mijn ogen laseren kan ik niet zonder leven en ik gebruik al een paar jaar A. Vogel, die is ook goed. Ik ben benieuwd naar deze.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Eindelijk een product voor mensen die achter een beeldscherm zitten en last hebben van zeer droge ogen!
Ik zal dit zeker kopen.

Xoxo