gentle man
Artikelen, Heren, Huidverzorging

Lancering Gentle Man- Voor mannen met ballen

Gentle Man

Bij miljoenen vrouwen wereldwijd is het ontharen en onderhouden van de schaamstreek al ruim 50 jaar een onderdeel van de persoonlijke hygiëne. Onder mannen is dit onderwerp nog taboe. Een product om je ballen te verzorgen? Alleen de gedachte al bezorgt menig man het schaamrood op de kaken. Toch scheert of trimt inmiddels 60% van de Nederlandse mannen zijn schaamstreek en meer specifiek, zijn ballen.

gentle man

Een veelvoorkomend gevolg is een jeukerige en geïrriteerde huid waarvan meer dan 56% procent van de mannen aangeeft last te hebben, maar niet over spreekt. De hele mannelijke schaamstreek krijgt het sowieso dagelijks behoorlijk te verduren door onder andere strakke kleding, broeierige warmte en wrijving door sporten. En dat terwijl de huid daar net zo dun en kwetsbaar is als je oogleden. Intieme verzorging voor mannen is zeker geen overbodige luxe en moet uit de taboesfeer. Daarom lanceert Gentl Care het product Gentl Man. Een verzorgingsproduct voor ‘mannen met ballen’.

Gentle man

 

Over Gentl Man

Gentl Man is ontwikkeld in Nederlandse laboratoria. Het is een crème die een speciaal ontwikkelde 3C formule bevat: caring, cooling, comfort. De crème geeft verlichting bij allerlei ongemakken; helpt de huid herstellen na het scheren of trimmen; vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie; en geeft een droog en fris gevoel . Uiteraard is er ook rekening gehouden met de geur en smaak, dus het product levert geen beperkingen op in de slaapkamer.

gentle man

Gentl Man is het resultaat van een aantal jaar onderzoek en ontwikkeling. De meningen van mannen en, ook niet onbelangrijk, vrouwen zijn meegenomen om tot het definitieve product te komen. De crème is uitvoerig dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige huid. “Gentl Man bevat kwalitatief alleen hoogwaardige ingrediënten. Een uniek, nieuw, alles-in-een product voor mannen met ballen“, aldus Viviane van den Bichelaer, directeur Gentl Care.

Prijs en verkrijgbaarheid
Gentl man is vanaf 1 februari 2016 online verkrijgbaar via gentl.com. De prijs bedraagt € 19,95 exclusief verzendkosten.

Gentl man: intieme verzorging voor de man

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Viviane
5 jaren geleden

Super leuk Babs, dank je wel voor je plaatsing.

Melike, het is wereldwijd ook uniek. Eerste intieme verzorging voor mannen. Ook helemaal top als je man actieve sporter is. Houdt de huid soepel tussen de benen waar veel wrijving ontstaat en het vaak broeierig wordt. En we zijn stiekem ook al bezig met Gentl woman… We krijgen nm super enthousiaste reacties van mannen en vragen van hun vrouwen waarom er niet zo’n product is voor vrouwen :). Werk aan de winkel dus. We houden jullie op de hoogte.

Melike
5 jaren geleden

Wow haha hier heb ik echt nog nooit van gehoord. Ik zal mijn vriend eens vragen of hij zoiets zou willen.

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Interessant!