Nivea hair
Artikelen, Haarverzorging, Winkelen

Klaar voor de herfst met NIVEA Haircare

Gezond kleuren met vernieuwde NIVEA Color Care & Protect haarverzorgingslijn

Goed nieuws voor alle Nederlandse vrouwen met gekleurd haar. Voor 50% van de Nederlandse vrouwen met gekleurd haar of highlights is er geen reden meer om je schuldig te voelen over het kleuren van je haar. NIVEA introduceert de vernieuwde Color Care & Protect haarverzorgingslijn, die niet alleen twee keer langer de kleur vasthoudt, maar ook zorgt voor een intensieve verzorging die je haar gezonder maakt met iedere wasbeurt. Daarnaast heeft Sally Brooks, de internationale haarstylist van NIVEA, de haartrends voor komende herfst en winter samengesteld. Intense kleuren en volop volume. De looks zijn eenvoudig zelf thuis toe te passen.

Sally Brooks

 

Kleuren: de feiten op een rij

Door het kleuren van je haar wordt het lipidenlaagje dat de haarvezel beschermt afgebroken, waardoor het oppervlak wordt beschadigd. Dagelijks borstelen, föhnen, steil maken en krullen verzwakt de beschadigde vezels nog meer. En beschadigd haar houdt kleurpigmenten niet goed vast. Met als resultaat dat de haarkleur zwakker wordt na iedere wasbeurt. Ook wordt je haar door het kleuren droog en onbehandelbaar, waardoor het lastig is om te borstelen of kammen.

Nivea hair

De ingrediënten

De vernieuwde NIVEA Color Care & Protect-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, styling spray en styling mousse. Alle producten bevatten:

· het speciaal ontwikkelde kleuroliecomplex met macadamia-olie en UV-filters die de haarvezels afsluiten en daarmee de kleur langer vasthouden.

· vloeibare keratine. Natuurlijk haar bestaat uit 95% keratine, maar loopt gedurende de levenscyclus van een haar beschadiging op. De vloeibare keratine herstelt de beschadigingen die zijn ontstaan, waardoor het haar weer zacht en soepel aanvoelt.

Nivea hair

Do’s & Don’ts

Om je haar te kleuren zonder je daar schuldig over te voelen, is het goed om te weten wat je juist wel moet doen en wat je beter kan laten. Onze tips:

Nivea hair

Trend: intense kleur

Voor de komende herfst en winter zien we dat wat je kleur ook is, deze intenser wordt. Blondines worden blonder, brunettes worden donkerder en roodharigen worden feller rood. Een middenweg is er niet. Ga voor uitgesproken kleur!

Nivea hair

De juiste kleur: ben je koel of warm?

Het is belangrijk om een kleur te vinden die je huidskleur complementeert. Bij een koele huidskleur, een huidskleur met een roze ondertoon, horen koele kleuren en koele haartinten. Zo’n roze ondertoon met een rode haarkleur, dat vloekt.

Nivea hair

De juiste verzorging: bescherm je kleur

Herstel je gekleurde haar met de juiste shampoo en conditioner en houd daar ook je kleur langer mee vast. Hoe vaker je het haar wast, hoe sneller de kleur vervaagt. En dat geldt ook voor de warmte van het water: hoe warmer het water, hoe eerder de haarkleur minder intensief wordt. Daarnaast is UV-straling van invloed op het behoud van je kleur. Bescherm je haarkleur in de zon bijvoorbeeld met een hoedje.

De juiste timing: blond voor je vakantie, donker en rood erna

Als je de zon op gaat zoeken, kleur je je donkere of rode haar het best na de vakantie. UV-straling vervaagt je kleur, evenals veel wassen/zwemmen. Je haar laten kleuren als je terug komt versterkt bovendien het kleurtje dat je hebt opgedaan. In geval van highlights of blonderen, dat doe je het beste een week voor vertrek. Je haar licht dan nog iets op in de zon en geeft je de ultieme beachlook. Je kapper kan wat rijkere kleuren aanbrengen als hij weet dat je op vakantie gaat.

De NIVEA Color Care & Protect-lijn

De consumentenadviesprijzen van de vernieuwde NIVEA Color Care & Protect-lijn zijn:

  • NIVEA COLOR CARE & PROTECT Shampoo € 3,45
  • NIVEA COLOR CARE & PROTECT Conditioner € 3,45
  • NIVEA COLOR CARE & PROTECT styling mousse € 4,69
  • NIVEA COLOR CARE & PROTECT styling spray € 4,69

De producten zijn vanaf heden verkrijgbaar in de winkel.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments