Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 9 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)
Artdeco, Artikelen, Bad & Douche, Care Cosmetics, Huidverzorging, Make-up, Merken, Oogschaduw, Payot, Pupa Milano, Win!

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Ik had jullie nog beloofd om te laten zien wat er allemaal voor moois in de goodiebag zat van het Care Cosmetics Summervibes event dat in maart plaats vond. Ik heb één product getest namelijk de exfoliating heating paste van Academie de Beauté. Het was weliswaar een sample, maar ik vond hem direct heel fijn. En altijd leuk, jullie maken nu kans op 3 producten uit deze goodiebag!

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 11 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Skeyndor Sun Expertise Protective Skin Emulsion: Adviesverkoopprijs: € 43,95

Er zijn veel producten om de huid tegen UVA, UVB en IR te beschermen. Ook SKEYNDOR heeft een uitgebreide range producten die de huid beschermt tegen zonneschade en fotoveroudering. Er is echter ook een straling waar velen nog niet mee bekend zijn, namelijk BLUE LIGHT.

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 13 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

  • Breed spectrum van bescherming; UVA, UVB, HEV en IR
  • Geschikt voor de huid met een hoge schaderisico en overgevoeligheid
  • Lichte textuur
  • Water resistant
  • Vetvrije en zachte finish
  • 75 ml tube

Ahava Deadsea water mineral hand cream sea-kissed, all in one toning cleanser & mineral shower gel

Nog niet gebruikt, maar wat een leuk toilettasje zit erbij!

Annemarie Borlind Sun lipbalm spf 20 €5,30 (kan je winnen!)

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 19 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Pluspunten van de zonproducten van Annemarie Börlind:
• Goed verdraagzaam door de huid en wetenschappelijk getest op werkzaamheid
• 100 % vegan
• Texturen gebaseerd op natuurlijke ingrediënten
• Vrij van genetisch gemodificeerde planten
• Vrij van synthetische kleuren, parabenen en siliconen
• Vrij van minerale olie of derivaten zoals parafine en PEG’s

ArtDeco Setting Powder €18 (kan je ook winnen!)

Bronz’ Express Magic Radiance Drops

Deze zelfkleurende drops met aloe vera meng je met je serum of dagcrème en geven je huid een natuurlijke “tan” (nog niet gebruikt)

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 25 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate (Adviesprijs €90/60 stuks)

Het nieuwe Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate is de ideale combinatie van krachtige retinol, een mix van voedende botanische oliën en regenererende botanische extracten voor de rijpere huid.

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 27 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Het verbetert de celdeling, hydrateert en laat de huid er voller uitzien. De vacuüm, ondoorschijnende capsules beschermen het retinol tegen licht en lucht, waardoor het z’n kracht blijft behouden. Dermatologisch getest voor gezicht en ogen. door oogartsen getest.

98% bestanddelen van natuurlijke oorsprong met voedende jojoba, sesam, macadamia en argan oliën die onmiddellijk de huid hydrateren en voller maken, waardoor de huid er soepel uitziet en aanvoelt. Daarnaast helpen ze bij het bestrijden van droogheid die zich normaal gesproken voordoet met retinol-producten.
Lichtgewicht, snel-absorberende, verzorgende en toegeeflijke textuur voor directe verjonging van gezicht en ogen
Vrij van parabenen, minerale olie, ftalaten, formaldehyde.

Vermindert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels.
– Voedend en verstevigend
– Verbetert de uitstraling en tint.
– Verbetert de huidtextuur.
100% biologisch afbreekbare capsules, voor enkelvoudig gebruik.

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 29 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Er zit retinol in, dus helemaal top voor mij! Ik gebruik ze momenteel ‘s avonds; de olie is wat vettig dus een prima nachtverzorging.  En één capsule is meer dan voldoende voor je gezicht dus ik kan 2 maanden vooruit.

Emani Mineral Vegan Eyeshadow (kan je ook winnen!)

Emani Vegan Cosmetics is in 1998 opgericht door Michelle Doan. Zij had al haar hele leven een gevoelige huid en had last van acne. Zij ontwikkelde Emani voor de meest gevoelige, problematische en verouderende huid. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, dierproefvrij en samengesteld uit veganistische ingrediënten. Goed voor uw huid maar ook voor uw geweten! Met huidverzorgende, plantaardige ingrediënten en antioxidanten zoals zuren, avocado-olie en vitamine C versterken de producten de gezondheid van de huid van binnenuit zodat de huid er van binnen en van buiten mooi uit ziet.

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 31 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Het is een losse poeder en de pigmentatie is heel sterk! Mooie kleur!

Jean d’ Arcel shower foam (€9,95)

De producten van JEAN D’ARCEL bevatten hoge concentraties aan werkstoffen voor een snel resultaat. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean d’Arcel is alleen te koop via de webshop van Care Cosmetics en erkende schoonheidssalons.
Naast verzorgingsproducten heeft Jean D’Arcel ook een uitgebreide reeks aan professionele make-up producten.

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 33 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Dit is een heerlijke romige shower foam met een fruitig- bloemige geur! Inmiddels helemaal op, zo lekker!

Jean d’Arcel vind ik wel een interessant merk voor mij, ik zag veel mooie producten in de webshop. Niet goedkoop maar genoeg mooie anti-ageing producten om te ontdekken.

Payot Sunny Creme Savoureuse SPF50 (100ml/ €26,50)

De Crème Divine SPF 50 geeft uw lichaam en je gezicht een hoogwaardige bescherming tegen de zon en beschermt uw huid tegen zonneschade. De onzichtbare, niet vette consistentie geeft een prettig gevoel bij het aanbrengen.

Deze crème bevat Kakadu-pruim, rijk aan vitamine C, die bijdraagt aan de bescherming van de huid tegen vrije radicalen tijdens het zonnen.

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 35 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Momenteel gebruik ik deze zonbescherming, ik vind hem heel prettig in gebruik. De textuur is niet te dik en smeert makkelijk uit.

PUPA Milano Bronzing Powder 005 (€26,35)

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 37 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Met deze bronzing powder maak je een prachtige sunkissed look. Het poedertje ruikt ook heel lekker, er zit een een zachte kokosgeur aan, zalig! Maar dan moet je wel met je neus erin gaan zitten, eenmaal opgebracht merk je daar natuurlijk minder van. Hij is niet heel heftig qua tint, gelukkig maar, want met mijn bleke koppie is het vaak al snel too much.

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 39 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Met deze bronzing powder kan ik wel even vooruit, dit is een flink formaat!

Skeyndor UNIQURE Ampullen

Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!) 41 goodiebag Mijn Summervibes Goodiebag (3 producten ga ik verloten!)

Deze ampullen heb ik ook vrij snel gebruikt. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nooit een groot verschil met ampullen ervaar (zoals de instant lifting), wel dat mijn huid er wat gladder en gehydrateerder uitziet. Ik denk dat je ampullen dan ook in een kuurtje zou moeten gebruiken? Wie het weet mag het zeggen.

Zoals jullie zien was dit weer een enorm mooie goodiebag!

Win deze 3 producten!

  • ArtDeco Setting Powder
  • Emani vegan eyeshadow
  • Annemarie Borlind Sun lipbalm spf 20

Wat moet ervoor doen?

1- Volg je mij al op Instagram? (en daarna niet ontvolgen, zodra ik dat merk ben je uitgesloten van alle volgende winacties in de toekomst)

2- Laat een reactie hier achter dat je meedoet. Dus niet op Instagram reageren! (Zo blijft het ook overzichtelijk voor mij)

3- En de winnaar moet dan een fotootje van zichzelf met de prijs naar mij opsturen of een post plaatsen op Instagram (of Facebook) waarin je mij tagt. Leuk?

Over 2 weken maak ik de winnaar bekend! Succes!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Wat heb je mooie producten meegekregen, geniet er maar lekker van👍.
Maar wat geef je geweldige producten weg, ik wil wel een gokje wagen. Ik volg je op instagram onder de naam, @smurfigeknutselfan.
Iedereen veel succes en jij vandaag en fijne feestdag, het zonnethe is er al. 👍😘🎉💋💋🌹

Deb
2 jaren geleden

Mooie producten! Ik ben het meest benieuwd naar Payot Sunny Creme Savoureuse.

Roos
2 jaren geleden

Leuke winactie!

Diny Gijsberts
2 jaren geleden

Ik volg op ig onder Momzymom.
Ik plaats áltijd een foto met respons als ik iets win !
Ik doe graag mee!

Diny Gijsberts
2 jaren geleden

Ik volg op ig onder Momzymom.
Ik maak áltijd een foto met respons die ik op ig én Facebook plaats !
Ik doe graag mee !

Rory
2 jaren geleden

Leuk gedaan Babs! Ik doe niet mee maar ik vind het wel altijd leuk om te lezen wat je hebt ontvangen en wat je ervan vindt. Succes voor iedereen die meedoet.

Dorian van Haren
Dorian van Haren
2 jaren geleden

Mooi setje, ik doe graag mee!
Ik volgde je al op Instagram, doortjenicolai

Sabine ganga
Sabine ganga
2 jaren geleden

Graag doe ik ook mee voor deze prachtige producten. Ik volg jou op fb en op Instagram. Je zal maar winnen. Fijn weekend.

Cindy van Echtelt
Cindy van Echtelt
2 jaren geleden

Volgen Insta doen we al Art Deco Setting Powder ben ik erg benieuwd naar.

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Zulke prachtige producten had je meegekregen….
Graag die ik mee aan de leuke winactie. voor de lip Annemarie Borlind Sun lipbalm spf 20 omdat het vegan is en goed beschermt tegen de zon…..

Xoxo