wishlashes
Artikelen, Oogschaduw, Win!

Win Blink Wimperextensions bij Wishlashes!

Wil je nu eindelijk die mooie Bambi look? Dat kan!

Win Blink’ Semipermanente haartje voor haartje Wimperextensions.

Ik kan uit ervaring vertellen dat je hier op het beste adres bent als je Wimperextensions wilt laten zetten. Vakkundig, precisie, privébehandeling, mooie en hygiënische  salon en bovenal gezellig.

Hoe kan ik dat weten?

Ik ben er zelf geweest en na mijn wimperextensions stapte ik de auto in en bleef de hele weg naar huis maar kijken in mijn spiegel, ik had weer een prachtige oogopslag! (ik zat natuurlijk niet zelf achter het stuur ;))

Wishlashes

Over Wishlashes

Wishlashes is niet zomaar een salon, zij geven ook trainingen aan stylisten, waardoor zij zich Wishlashes stylisten mogen noemen. Ook geven zij masterclasses.

 

Wishlashes Eyelash Extensions is al sinds 2008 toonaangevend op het gebied van haartje voor haartje semipermanente wimperextensions.

 

Deze ‘one by one’ wimperextensions zijn een wereldwijde trend en zéér populair bij buitenlandse sterren en Bekende Nederlanders. Vele klanten, waaronder o.a. Sharon Doorson, Carolina Dijkhuizen, etc. hebben hun weg al gevonden naar ons markante pand te Voorburg.

 
Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt.
Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. 

Ga je nog op vakantie? Dan zijn deze wimperextensions perfect!

Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen.  Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara maar wel de mascaralook! En als je je bed uitkomt zie je er direct klaarwakker uit. (leuk als je gaat daten en blijft slapen…;))

De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehyde vrije High Performance lijm.

Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 6 tot 8 weken zitten. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.
Wishlashes

Bij Wishlashes had ik ook dit super goede wenkbrauwpotlood van Empro getest, plus de Day and Night mascara. Klik op de linkjes en daar kan je mijn reviews nog teruglezen.

Wat kan je winnen?

Eén voor één Blink Mink Wimperextensions (volle set van ruim 100 extensions per oog!) inclusief wimperborsteltje t.w.v € 85,00!

Wat moet je ervoor doen?

3-Volg mij op Bloglovin of
4-Schrijf je in voor de nieuwsbrief of voor de dagelijkse updates.
5-Laat een reactie achter dat je meedoet
Er zijn al heel veel mensen die mij al volgen, diegenen hoeven alleen maar een reactie achter te laten, en maken net zoveel kans als de anderen!
Tip: Tag je vrienden op Facebook wie je deze mooie oogopslag gunt, mocht je zelf al prachtige wimpers hebben.
Succes! Enne… Wat zullen jouw wimpers er prachtig uitzien!
Meer weten over deze Wimperextensions? Bezoek dan de website van Wishlashes.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anita H.
Anita H.
7 jaren geleden

Gaaf!! Ik ben wel redelijk tevreden over mijn wimpers (met dank dan wel aan een serum), maar hier wil ik wel een stukje voor reizen.

Hennie
7 jaren geleden

Ik had ook ooit wimperextentions. God, wat was ik blij. Totdat ik thuis kwam en mijn man zei: “Je lijkt op een alien”. The moment was gone. De dagen daarna vond ik overal wimpers, met name in mijn thee. Haha! Ik heb het nu wel over 12 jaar geleden.

Jee Babs, ben jij echt 56?
Mijn hemel. Niet eerlijk! 🙂

chucky1012
chucky1012
7 jaren geleden

Ik ken hun van fb..
Maar ik gun dit een een ander en sla deze winactie over.

Sonja
7 jaren geleden

Wat fijn! Ik heb ooit een keer extensions laten zetten en daar zat in de lijm latex… mijn ogen wilde ik er uit krabben, zo’n jeuk! Die nacht heb ik met olie op mijn ogen geslapen zodat ze los konden weken. Wat een ramp. Ik heb gehuild.