50plusbeurs
Artikelen

De 50plus beurs, trek je makkelijke schoenen maar aan!

Nog 41 dagen tot de 50PlusBeurs! 


De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen met informatie, amusement en voordeel.

Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!De 50 Plus Beurs vindt plaats van dinsdag 16 t/m zaterdag 20 september 2014 in de Jaarbeurs Utrecht en is open van 10.00 tot 17.30 uur.

50plusbeurs

Volledig op de hoogte van wat het leven u biedt! Informatie, inspiratie en ideeen in 6 hallen met 600 stands. Compleet en overzichtelijk in 6 thema’s: Vakantie, Mooi & fit, Vrije tijd, Welzijn & Zorg, Wonen en Maatschappij. Het is er allemaal! Kom ook naar CamperExpo tijdens de 50PlusBeurs.

50plusbeurs

Win een elektrische scooter, een vakantie of een iPad, Ontmoet kunstenaars, acteurs, schrijvers, artiesten en personalities, Proef nieuwe gerechten, Leer van de vele lezingen en Beleef de 50PlusBeurs optimaal. De 50PlusBeurs verveelt nooit, u komt ogen en oren tekort. Begin de beursdag met de gratis appeltaart en plan uw dag met het gratis programmaboek.

Tickets: € 13,- in de voorverkoop.

Wilt u aansluitend ook naar het concert: Musicalsterren in Concert met Tony Neef en Mariska van Kolck? Koop dan u ticket in de voorverkoop, bespaar 25% en betaal € 48,75.

Voor meer informatie en het programma: www.50plusbeurs.nl of volg op Facebook.com/50plusbeurs .
Bron : 50PlusBeurs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
me
me
7 jaren geleden

Ik ben bijna 50 maar moet er echt niet aan denken om zo’n beurs te bezoeken, kan daar echt niets vinden waarbij ik me thuis zou vinden hahaha