twinkeltje beautybybabs
Artikelen, Budget, Kleding, Winkelen

Gespot: goedkope én trendy merkkleding bij Twinkeltje

Webshop Twinkeltje

Kennen jullie Twinkeltje al? Op Facebook las ik een oproep dat eigenaresse Debbie een gastblogger zocht. Daarna ben ik direct naar haar online shop gaan kijken en die zag er erg goed uit. Betaalbaar en het model wat de kleding draagt, is 1.64 m! Geweldig toch! Met mijn lengte van 1.60 m kan ik eens goed zien hoe het staat. Vaak moet ik rokken en broeken korter maken, dus hier wordt ik zeker vrolijk van. Natuurlijk zijn er genoeg andere items voor langere mensen, maar toch zeker fijn voor mij!

Ik mocht iets kiezen uit haar shop en wil je weten wat? Kijk snel verder!

Wat heb ik uitgezocht?

Deze Gypsy blouse vond ik erg leuk, ik zag veel van deze trend in de winkels hangen. Het doet mij ook denken aan festivals en piraten (Arghhh!)

twinkeltje beautybybabs

Eigenlijk geinspireerd door Assasins Creed Black Flag wat Tom nu speelt, kreeg ik piraten-aspiraties, dus maar een fles Rum erbij gehaald. (psssst…het is vieux en de dop zit erop, hoor..hihi)

twinkeltje beautybybabs rum

Je hoeft niet ver te zoeken om goedkope én trendy merkkleding te kopen. Bij Twinkeltje vindt je merkkleding volgens de laatste modetrends; in allerlei stijlen, in allerlei materialen en in verschillende kleuren.  Online merkkleding kopen was nooit zo goedkoop. T-shirts en tops, blouses, truien en vesten, broeken en jeans, en jurken online te koop. Naast hippe dameskleding kun je bij ons ook online damesschoenen en accessoires kopen.

De kikker ring is er in het groen, zwart, rose en zilver.  Erg handig dat je je ringmaat in kan vullen. De Sneaker Raw is er ook n het zwart.

Ook handig is het corrigerend ondergoed die Twinkeltje ook verkoopt. als je wilt dat je (strakke) kleding mooi zit, is shapewear een absolute must.  En ze zien er sexy uit, niet onbelangrijk 😉

shapewear twinkeltje

 

Twinkeltje staat voor ‘goede kwaliteit, veel keus voor weinig geld.’ De kracht van Twinkeltje zit hem eveneens in de wekelijks wisselende collectie en diversiteit.

Neem even een kijkje in deze leuke webshop!

Start avontuur

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
7 jaren geleden

Leuke post Babs! Groetjes Debbie

Ceetje
8 jaren geleden

Ik heb net even gekeken, maar wat een boel leuke en betaalbare kleding hebben ze. Ik heb me kunnen inhouden, maar misschien vanavond nog een keer bij de Sale kijken 🙂