ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 9 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base
Artdeco, Artikelen, Make-up, Mascara, Merken, Oogschaduw, Primer, Reviews

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

In de goodiebag na de make-up inspiratiedag bij Care Cosmetics zaten drie producten van ARTDECO. Zoals een mascara waarmee je je “gewone” mascara waterproof kan maken, een doosje met 2 oogschaduw kleurtjes (Beauty Box Duo) en de eyeshadow base van ARTECO.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 11 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

ARTDECO waterproof  maker

Met deze transparante mascara kan je je gewone mascara waterproof maken. Je wacht een klein minuutje tot je mascara “droog” is en daarna breng je het op.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 13 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

Ik heb deze waterproof maker opgebracht over de Vamp! All-in one mascara en dan voor de test alleen op de wimpers van mijn linkeroog.

Bij beide ogen bleef de mascara eigenlijk de rest van de dag best goed zitten. Dus heb ik de hydrating mist van Dr. Pierre Ricaud erbij gepakt en beide wimpers vochtig gemaakt. Toch een beetje regen effect creëren. 🙂

De mascara mét, maar ook die zonder de waterproof maker van ARTDECO bleef eigenlijk redelijk goed zitten. Een paar zwarte puntjes verschenen onder mijn oog , maar dat mag geen naam hebben. In principe weinig verschil te bemerken.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 15 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

Ik heb het daarna nogmaals met een andere mascara geprobeerd en het resultaat vond ik oké maar ook niet spectaculair. Wat ik wel merkte was dat het lastiger was om mijn wimpers waarop de waterproof maker zat te reinigen. Met andere woorden, hij maakt de mascara toch wel “waterproof.” Al denk ik niet zo waterproof als een speciale waterproof mascara. Kunnen jullie mij nog volgen? 😉 Gemengde gevoelens dus…

ARTDECO waterproof  maker: €9,30 (Op internet zie ik diverse prijzen, dus het kan variëren per webshop)

ArtDeco Beauty Box Duo

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 17 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

De Artdeco Beauty Box Duo is een magnetisch palette dat je zelf kan vullen met 2 oogschaduws/wenkbrauwpoeders.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 19 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

In de box die ik meekreeg zat een champagnekleurige tint met een prachtig glansje en een matte oudroze tint. De pigmentatie is mooi, blenden gaat ook heel goed. En wat blijft deze oogschaduw goed zitten! Aan het eind van de dag zat het bij mij er nog mooi op.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 21 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 23 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

ArtDeco Beauty Box Duo: €6,50

ArtDeco Eyeshadow Base

Met een eyeshadow base blijft je oogschaduw de hele dag mooi op zijn plek zitten en hoopt het ook niet op in de crease van je ooglid. Ook wordt de kleur van je oogschaduw intenser.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 25 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

Het eerste wat mij opviel was dat er in deze eyeshadow base een licht glittertje zit, waar je overigens nadat je de oogschaduw hebt opgebracht niets meer van ziet. In Het voelt heel creamy aan, smeert fijn uit en trekt goed in.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 27 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

Hier zie je redelijk goed dat de kleuren met ARTDECO wat intenser worden. Links gewoon de eyeshadow zoals die is, rechts met de basis/primer.

ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base 29 artdeco ARTDECO Waterproof Maker, Beauty Box Duo & Eyeshadow Base

 

ArtDeco Eyeshadow Base: 5ml/ €7,90 (Op internet zie ik diverse prijzen, dus het kan variëren per webshop)

Ik heb gemengde gevoelens over de waterproof maker maar de andere producten zijn wel heel mooi.

 

Kennen jullie deze producten van ARTDECO en wat zijn jullie ervaringen?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Ik vind de waterproof maker echt fantastisch. Afgelopen zomer heb ik dat echt vaak gebruikt op de puntjes van mijn wimpers. Zo ging de mascara met het warme weer gelukkig niet ‘stempelen’ op mijn oogleden.

Deb
2 jaren geleden

Ik vraag me af of ik ooit wel eens zoiets heb gehad: “een mascara om een andere mascara waterproof mee te maken” 😊. Het komt me namelijk wel bekend voor, maar geef mij of een waterproof mascara of juist niet (ik gebruik ze meestal alleen in de zomer omdat ze er lastiger afgaan). Naar de primer ben ik het meest benieuwd geworden. Alleen jammer dat ie in een potje zit, ik heb ze eigenlijk liever in een tubetje of met een applicator.

Robin
2 jaren geleden

Ik heb eigenlijk nog nooit iets van art deco geprobeerd. Wat zijn je aanraders?;)
X Robin

Tessa
2 jaren geleden

de oogschaduw is mooi. dat waterproof maken van mascara vind ik echt zo’n overbodig product

Annette
2 jaren geleden

Ik gebruik nooit waterproof mascara, heb ook nooit uitloop van mijn mascara terwijl ik altijd in de ochtend tranende ogen heb. Vind dat je veel te hard moet boenen om dat eraf te krijgen.

bychristiana
2 jaren geleden

Weet je dat ik daar nu nog nooit van gehoord heb, zo’n product om een mascara waterproof te maken? Ik gebruik eigenlijk nooit waterproof mascara, maar ik vind het idee wel grappig.