physalis
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

Blijf lekker in beweging! met de oranje lijn van Physalis

Het buitenseizoen is weer begonnen en dat betekent dat we weer in beweging komen. Een fietstocht, wandelen in de natuur, een duik in het zwembad, zeilen    of kamperen; bij mooi weer zijn we actiever dan anders en in de vakantie geldt hetzelfde. Behalve dat je geniet van de buitenlucht zorgt bewegen ervoor dat je  fit blijft en je je lekker voelt. Als het allemaal niet zo soepeltjes gaat, hoef je echt niet af te haken. Met voedingssupplementen van Physalis worden gewrichten weer soepeler en je botten sterker.

physalis

 

Met Curcum’Actif®, met als hoofdbestanddeel kurkuma – geelwortel – bevorder je de soepelheid van je gewrichten en houd je ze in goede conditie. De kurkuma in Curcum’Actif® is toegevoegd in een geoptimaliseerde moleculaire vorm die extra goed door het lichaam wordt opgenomen. Dat zorgt weer voor een snel effect. Overigens helpt Curcum’Actif® je huid gezond te houden, ondersteunt het de leverwerking en vetvertering en bevordert het de natuurlijke weerstand. En dat is mooi meegenomen!

Curcum'Actif Nl

Botontkalking of osteoporose kan ervoor zorgen  dat  je  sneller iets breekt. Vooral vrouwen kunnen er last van krijgen door hormoonveranderingen tijdens de menopauze. Osteo total® bevat een hoge dosis calcium uit een 100% natuurlijk “whole food” mineralencomplex uit rode algen, met een hoge biobeschikbaarheid. De synergie is compleet dankzij toevoeging van de juiste vitaminen en mineralen zoals magnesium en vitamine K2 en D3. Deze combinatie van stoffen stimuleert de botaanmaak waardoor je botten weer sterker kunnen worden.

Osteo total Nl

 

Gewrichten+ is hét antwoord op klachten van stijve gewrichten. Vier plantenextracten (duivelsklauw, boswelliahars, kurkuma en wilg) dragen bij aan de soepelheid van je gewrichten. Vitamine C zorgt voor voldoende collageen die belangrijk is voor de aanmaak van kraakbeen. Hierdoor kunnen gewrichten weer versoepelen en kun je blijven bewegen. En dat is precies de bedoeling!

Gewrichten Nl

Prijzen en verkrijgbaarheid

Physalis Oranje lijn:

  • Curcum’ Actif® € 17,80 (30 tabletten)
  • Osteo total® € 12,50 (30 tabletten)
  • Gewrichten+ € 13,90 (30 tabletten)
  • GlucoNem® € 18,00 (30 tabletten)
  • Glucosamin forte € 10,00 (30 tabletten)
  • Glucosamin forte € 32,00 (120 tabletten)
  • PureSil® € 19,00 (500 ml)
  • Vitamine D3 forte € 9,90 (100 capsules)

Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Voor informatie: www.hollandandbarrett.nl

Gebruiken jullie wel eens supplementen voor de gewrichten en zo ja, wat is jullie ervaring?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

Ik lees heel veel over Kurkuma de laatste tijd is volgens mij helemaal ‘in’ als superfood op het moment.

Marsha von Winckelmann
4 jaren geleden

Dat kan ik ook wel gebruiken haha. Vroeger heb ik ook zo iets gebruikt, alleen was de smaak daarvan echt smerig 😛

Irene
4 jaren geleden

Ik gebruik eigenlijk nooit supplementen voor mijn gewrichten. Ik gebruik wel vitaminepillen als ik denk deze nodig te hebben. En verder probeer ik zo gezond mogelijk te eten, maar dat valt niet mee.

chucky1012
4 jaren geleden

Goed en interessant artikel.
Ik doe curcuma puur op mijn avondeten.