De 10 meest gelezen artikelen in 2020! 9 best gelezen De 10 meest gelezen artikelen in 2020!
Artikelen, Gezondheid, Huidverzorging, Nivea

De 10 meest gelezen artikelen in 2020!

Ik heb dit jaar ook eens gekeken welke artikelen het meest populair waren en ze zijn best divers. Van een selftanner, oogliftstickers tot een longontsteking. Kijk maar mee!

De 10 meest gelezen artikelen in 2020! 11 best gelezen De 10 meest gelezen artikelen in 2020!

10- Test! Wonderstripes versus Easylift oogliftstickers

Gelukkig heb ik ze niet meer nodig. Nog steeds bij met mijn ooglidcorrectie! En… even afkloppen, niet meer iedere dag zo een hoofdpijn!

ooglift stickers

9- Ik verf mijn wenkbrauwen met snor & baard verf!

Wat gek dat ik dat niet meer doe… Ik zal jullie vertellen waarom. Sinds kort verkoopt de drogist om de hoek tubes haarverf van Toujours die je zelf moet mengen. Voor mij harstikke voordelig want met zo een tube doe ik minstens 5 keer. Een tube verf kost (uit mijn hoofd) zo een €7 en daarnaast heb je de peroxide cream nodig. Ik verf alleen mijn grijze haren en dan ziet het er weer netjes uit. Mijn haar droogt er niet van uit en de kleuren dekken heel goed. Soms heb ik meerdere tinten en die gooi ik gewoon bij elkaar. Soms pakt een kleur te donker uit en dan meng ik het met een lichtere tint. Het is bijna net als schilderen, haha!

8- Remescar tegen wallen en donkere kringen & Elimin Turn & Go- Review

Wallen en donkere kringen, wie wil ze niet verdoezelen? Remescar werkte prima, al vond ik “My Perfect Eyes” net iets fijner in gebruik. Je moet dit soort goedjes wel heel precies aanbrengen, niet te veel, niet te weinig en dan trekt het tijdelijk je wallen strak. Daarna kan je voorzichtig een foundation op waterbasis aanbrengen (olie lost het anders weer op). Natuurlijk moet je zorgen dat je voldoende slaapt, water drinkt en anders kunnen fillers een oplossing zijn. Al zou ik daarmee wachten, sommige vaccins tegen COVID 19 maken dat je fillers op gaan zwellen. Maar daar is gelukkig ook weer een remedie voor.

7- Testje: Heb ik een symmetrisch gezicht?

Ik ben dol op dit soort testjes, zo ook anderen blijkbaar. Mijn gezicht is allesbehalve symmetrisch!

De 10 meest gelezen artikelen in 2020! 14 best gelezen De 10 meest gelezen artikelen in 2020!

6- Review – Cien Sun zonnebrandproducten van Lidl

Prima producten en heel betaalbaar!

De 10 meest gelezen artikelen in 2020! 16 best gelezen De 10 meest gelezen artikelen in 2020!

5- Het Leed dat Plak Nagels heet- Kiss Brush-On Gel & Plaknagels Beautygloss

Kiss heeft prima producten voor nagels maar deze vond ik waardeloos…

4- Review- Detoxen met Japanse voetpleisters

Ik had het idee dat ze werkten, dus heb ik later nog een setje besteld.

kanji-kenko-japanse-voet-pleisters

3- NIVEA Bronze Effect Body Lotion -Review

Ideaal als je geleidelijk een kleurtje wil opbouwen. Ruikt prettig en niet duur.

2- En dan lig je op de IC met een dubbele longontsteking… Je leven aan een zijden draadje…

Het verbaasd mij niets dat dit artikel in de top 3 staat. Als je ziek wordt, ziek geweest bent of je naasten zoeken informatie over een longontsteking dan heb je hier een persoonlijk verhaal. Mensen hebben mij ook privé een mail gestuurd voor meer informatie of om hun verhaal ook kwijt te kunnen. Dat vind ik fijn, dan heb ik het gevoel dat het artikel echt waarde heeft. Nu met Covid 19 liggen veel mensen op hun buik op de IC, exact zoals mij overkwam. En het traject om te herstellen is zwaar, ik weet er helaas alles van.

longontsteking 10 uitgelicht

1- Hoe bepaal je wat de ondertoon van je huid is? Met deze tips kom je er achter!

Zou het de catchy titel zijn? Of is iedereen benieuwd hoe je je ondertoon kan bepalen?blog

Zo, dat waren mijn best gelezen artikelen in 2020. Er zitten veel oudere artikelen tussen, dus die worden nog steeds goed gelezen!

Welk artikel is jou het meest bijgebleven?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Ik vind eigenlijk bijna al je artikelen heel leuk en informatief. Alhoewel de KEEK op de week ook altijd heel gezellig is. Dat artikel over dat je ziek was vind ik ook nog steeds heel heftig.

Petra
1 jaar geleden

Wat een leuk overzichtje, altijd fijn om eens te zien welke het beste gescoord hebben!

Deb
1 jaar geleden

Wat een leuk overzicht! En verrassend genoeg ken ik niet eens alle artikelen terwijl ik je volgens mij al best een tijdje volg. Wat een leuke foto trouwens met de poes op een boek met jouw foto erin.. is dat de buur-poes? Ik denk soms dat een catchy titel zeker helpt. Een van mijn meest gelezen artikelen is er ook een met zo’n titel. Misschien toch wel de moeite waard, al kost het mij soms best wat moeite een goede te bedenken. Goed dat je jouw ervaring op de IC destijds hebt gedeeld en dat anderen daar nog steeds veel… Lees verder »

bychristiana
1 jaar geleden

Er zitten inderdaad wat oudere artikelen tussen, want sommige kan ik me helemaal niet herinneren. Ik vind jouw Keek op de week altijd heel leuk, en een artikel dat me ook altijd is bijgebleven is dat artikel over de Zalonbox, omdat ik dat concept zo leuk vond (ik moest alleen even terugzoeken, want ik was de naam ervan wel vergeten!)

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Toch wel het artikel dat je zo ziek was. Verder het artikel over de ondertoon van je huid (ben er overigens nog steeds niet helemaal uit 🙂 Waar ik dan nú benieuwd naar ben: WIe is dat lieve rode poezebeest?

chucky1012
1 jaar geleden

Heel erg interessant want ik dacht echt dat het artikelen van tien jij zo ziek was het meest gelezen art likel was….

Een heel gelukkig Nieuwjaar Xoxo