De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen! 9 Rouge Signature lipsticks van L'Oréal Paris De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen!
Artikelen, L'Oreal, Lipstick, Make-up, Merken, Reviews

De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen!

Rouge Signature lipsticks van L’Oréal Paris

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze lipsticks van L’Oréal gekocht heb. Volgens mij was dat tijdens de hittegolf, zomer 2020. Ik stuitte op allemaal video’s waar de dames waarschijnlijk de hele collectie van L’Oréal hadden ontvangen, want iedere kleur lipstick lieten zij zien en werd besproken Toen ik zag hoe mooi deze Rouge Signature lipsticks van L’Oréal Paris waren kocht ik direct 3 stuks. De hebberd… (Ach, ze waren flink afgeprijsd ;))

De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen! 11 Rouge Signature lipsticks van L'Oréal Paris De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen!

Nog meer lipsticks?

Schandalig eigenlijk, barst ik al van de lipsticks, kocht ik toch weer nieuwe. Maar ik had er een goede reden voor (vind ik zelf, je moet een excuus hebben, toch?). Lipsticks vind ik eerlijk gezegd vaak niet fijn zitten maar ik vind ze zo leuk staan. Het maakt je make-upje helemaal af. En soms draag ik alleen wat mascara en een lipstick, dat vind ik ook heel mooi staan.

Nu zocht ik al een tijdje een goede lipstick die lang blijft zitten en ook comfortabel aanvoelt op je lippen. Vaak zijn dat soort lipsticks zo droog op je lippen, geen prettig gevoel. Of ze gaan barsten. Deze exemplaren van Rouge Signature brengen gemakkelijk op, je voelt nauwelijks dat je lipstick draagt en overleven een kopje koffie, thee, wijntje of borrel.

De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen! 13 Rouge Signature lipsticks van L'Oréal Paris De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen!
bijna al mijn lipsticks…

Over Rouge Signature

Creëer een statement liplook met uw Rouge Signature kleur van L’Oréal Paris:

  • Langhoudende matte impact, ultralichte sensatie
  • Jouw kleur statement met signature lippen
  • Precisie applicator om de lippen gemakkelijk te vormen en te omlijnen

De Rouge Signature van L’Oréal Paris is de nieuwe innovatie op het gebied van matte lipsticks. De lichtgewicht matte lip ink combineert intense kleurpigmenten voor een heldere kleursensatie met het gevoel alsof je geen lipstick draagt. Je kunt dus zonder compromissen het comfort van een crème lipstick combineren met de intense kleurimpact van een vloeibare lipstick. De Rouge Signature formule bevat matterende bestandsdelen voor een prachtige zachte, matte finish. Daarnaast is de puntige applicator gemakkelijk in gebruik waardoor je jouw lippen gemakkelijk accentueert.

De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen! 15 Rouge Signature lipsticks van L'Oréal Paris De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen!

De applicator werkt inderdaad heel fijn, je kan de lipstick heel precies aanbrengen en dat heb ik wel nodig met (die niet fijne) lijntjes die je steevast krijgt als je de 60 gepasseerd bent. Hij glijdt als een professionele kunstschaatser over je lippen. Daarna voelt het niet droog aan en blijft een paar uur zitten. Daar waar lipstick hoort te zitten en niet ergens in mijn spijsverteringskanaal. (Omdat ik lipproducten altijd lijk te consumeren…)

De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen! 17 Rouge Signature lipsticks van L'Oréal Paris De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen!
I Don’t
De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen! 19 Rouge Signature lipsticks van L'Oréal Paris De Mooiste Lipsticks die Goed blijven zitten én Comfortabel aanvoelen!
I Choose

I Don’t, I Choose, I Represent

Ik had de kleuren I Don’t (113), I Choose (121) en I Represent (114) gekozen.

I Don’t is een klassieke rode tint, I Represent neigt meer naar de paarse kant en I Choose is de meest zachte kleur (nude), heel draagbaar voor de doordeweekse dagen!

Hieronder zien jullie de felle rode tint van I Don’t.

In totaal zijn er 19 kleuren te koop bij Douglas en 24 bij Bol.com.

I Represent…  De middelste foto laat het best zien dat hij meer naar paars neigt.

Bij Bol.com staat er overigens L’Oréal Rouge Signature Matte Metallic Lipstick, bij Douglas gewoon L’Oréal Rouge Signature lipstick en de prijzen variëren ook enorm. Ik kocht ze toen voor €7,50 per stuk. Het loont de moeite om prijzen te vergelijken, die verschillen behoorlijk!

En de heel mooie nude tint I Choose!

Heel blij met deze “ontdekking”! (Ik moet mij wel inhouden want ik zou alle kleuren wel willen aanschaffen!)

Welke kleur vind jij het mooist?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

I choose is mooi! Ik vind het zo ingewikkeld met lippenstiften dat er echt een houdbaarheidsdatum aan zit. Toen ik een keer een lippenstift met bultjes die groenig waren (ieeeeew, maar is echt gebeurd) had ontdekt werd dit echt wel een dingetje. Maar onthoud maar eens wat je wanneer open hebt gemaakt.

Rory
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Officieel kun je ze best kort bewaren. Het is de moeite van het googlen waard. Bij mascara’s let ik nog meer op. 6 maanden is echt maximaal (ooit een oogontsteking gehad)…

Daphne - verdraaidmooi
1 jaar geleden

Wauw alle kleuren staan je prachtig! Ik neig altijd enorm naar rood, dus die zou ik kiezen.

Deb
1 jaar geleden

Voor mezelf vind ik I represent het mooiste. Ik vind ze jou eigenlijk alledrie goed staan. De onderste match ook verrassend goed met je shirt.

bychristiana
1 jaar geleden

Ik vind de kleur I don’t erg mooi! Ik draag ook graag rode lipstick, maar nu met de mondkapjes draag ik eigenlijk nauwelijks lipstick (en al helemaal geen rood in verband met het afgeven).

Annette
1 jaar geleden

Ze staan je mooi. Ik houd zelf erg van creme lipsticks en dan gewoon het liefst een stick, ouderwets typje wat dat betreft haha

chucky1012
1 jaar geleden

Wauw de eerste kleur die jij op hebt staat je prachtig….
Fijn zulke aanbiedingen….
Fijne review…
Hihihi….

Xoxo