Babor Refine Cellular Couperose Serum 3
Artikelen, Babor, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review- Babor Refine Cellular Couperose Serum

Bepaalde emoties zoals verlegenheid of verliefdheid laten ons gezicht op een natuurlijke manier rood worden. Wanneer de huid echter op basis van verwijde bloedvaten voortdurend rood is, spreekt men van couperose. De Präzisionsformule van het DOCTOR BABOR REFINE CELLULAR COUPEROSE SERUM helpt bij die roodkleuringen en doorschijnende adertjes.

 Babor Refine Cellular Couperose Serum

Couperose is een genetisch bepaalde zwakte van het bindweefsel. Ze verwijdt de oppervlakkige, fijne bloedvaten. En juist die worden dan roodachtig en zichtbaar door de tere, lichte huid.

Het serum van DOCTOR BABOR is hiervoor het ideale redmiddel. Het versterkt en stabiliseert de capillairwanden met 2% van een antiroodkleuringscomplex uit tijgergras. Tegelijkertijd beschermt het complex de vaten door haar hoge werking tegen antioxidanten en vermindert roodheid. Paardenkastanje ondersteunt de microcirculatie en versterkt bovendien het bindweefsel als een mini-workout.

Babor Refine Cellular Couperose Serum 1

De zeer nauwkeurige stoffen werken bijzonder effectief samen als een snel in de huid doordringend serum. En alarmfase rood behoort tot het verleden.

Wat vind ik ervan?

Ik was blij dat ik dit serum mocht testen, want de rode vlekjes in mijn gezicht lijken steeds meer toe te nemen. Te pittige gerechten, mijn leeftijd? Het kan ook komen door de wisselingen met alle huidverzorgingsproducten die ik test, dat is heel goed mogelijk.

De Refine Cellular Couperose Serum zit in een stevige glazen ronde pot inclusief pipet. Het serum lijkt in eerste instantie op een olie, maar is niet zo vet als een echte olie. Dit serum ruikt aangenaam en trekt redelijk snel in de huid.

Babor Refine Cellular Couperose Serum

Het duurt even voordat de olie opgenomen is en het voelt in het begin ietwat plakkerig aan. Eenmaal ingetrokken is het plakkerige gevoel weer verdwenen. Good!

Couperose

Ik heb last van couperose op mijn wangen, bij mijn neusvleugels en op mijn voorhoofd heb ik wat rode vlekjes. Geen idee waar die vlekjes vandaan komen maar ik denk dat het wat anders is dan couperose. Geen zichtbare adertjes daar voor zover ik het kan beoordelen.

collage voor en babor

Deze foto’s heb ik een keer gemaakt toen ik een product van Paula’s Choice getest had en tegelijkertijd gebruikte ik het serum van Babor. Het valt mij op dat de roodheid op mijn wangen iets minder is. Niet verdwenen, maar iets minder rood.

De Babor Refine Cellular Couperose Serum bevalt mij prima en ik blijf ermee doorsmeren. Het is enorm zuinig in gebruik en ik denk dat ik over een paar maanden het flesje pas op is.

50ml/€60

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Verschil is goed te zien, jouw huid is duidelijk minder rood. Ik ken Babor van naam, maar heb er nog nooit iets van gebruikt. Hoor er eigenlijk alleen maar goede dingen over. Misschien moet ik het toch ook eens proberen!

Joanne
4 jaren geleden

Het is inderdaad minder rood. Fijn dat het werkt!

Kayla
4 jaren geleden

Je iet het verschil best goed, wat fijn! Ik ben benieuwd naar dit product want Babor is een erg fijn merk.

Annette
4 jaren geleden

Goed resultaat hoor op de foto, babor is meestal heel fijn, 1x een enorm stink-ampul gehad (vislucht) maar over het algemeen lekker.

Jolanda
4 jaren geleden

Babor is inderdaad een heel fijn merk. Fijn dat het voor jou werkt en je goed verschil ziet!

chucky1012
4 jaren geleden

Klinkt erg goed!
Wat het verschil nadat je deze serum had gebruikt.

Gonny
Gonny
4 jaren geleden

Goede morgen Babs…
Dat ziet er een stuk rustiger uit. Mooi product!

Fijne dinsdag

Hennie
4 jaren geleden

Babor is zo fijn! Ik heb geen last van couperose maar mijn moeder had dat altijd wel vroeger. Ze smeerde zich suf met groen spul. Ik kan de vermindering ook goed zien en ben benieuwd wat het resultaat is als het flesje op is!