Design Word Clock met LED verlichting 9 verlichting Design Word Clock met LED verlichting
Artikelen, Gadgets, Lifestyle, Reviews

Design Word Clock met LED verlichting

Strakke design objecten… ik zou mijn hele huis wel ermee willen vullen. zoals deze Led Word Clock. Die vind ik heel wijs. Als ik naar foto’s kijk van interieurs vind ik een landelijke, romantische stijl met veel bloemenprinten en bonte kleuren altijd super gezellig ogen, maar ik zou dan een kakelbont gekkenhuis krijgen, want ik vind het lastig om meerdere prints te combineren. Met kleding heb ik hetzelfde probleem. een strak model zoals deze klok kan niet fout staan in een huis met een allegaartje aan meubels.. of juist wel?

LED Word Clock

Ik heb een lampen -én een klokkentic. Ik heb alle klokken in huis geteld, Wij hebben er 6, waaronder eentje in de douche/toilet. Ik kijk eigenlijk heel vaak op een klok. Nu zit ik achter de laptop en rechtsonder kan ik zo de tijd aflezen, maar ik kijk toch altijd naar links, daar hangt, inderdaad, een klok aan de muur.

 

Coolgift

Ik mocht van Coolgift iets leuks uitzoeken. Ik twijfelde tussen de Mr. Bean Teddy Bear (so cute!) , een kattendeurbel (ook zo leuk!) en de LED Word Clock. (niet te verwarren met World Clock). Omdat ik een verzoek bij de woningbouwvereniging had ingediend voor het plaatsen van een kattenluik wist ik niet of ik een kattendeurbel nog “nodig” zou hebben.. Nu blijkt dat wij geen luik mogen plaatsen…pfff..

 

Over de Design Word Clock met LED verlichting

Klok lezen wordt wel heel letterlijk met deze design Word Clock met LED verlichting. Vergeet wijzers en cijfers, deze klok geeft de tijd weer in vlekkeloos Engels. Door bepaalde woorden selectief te laten oplichten, wordt er om de 5 minuten een nieuw zinnetje gevormd. Van 4:05 tot 4:09 uur licht bijvoorbeeld de zin “It is five past four” op. Om 4:10 uur verandert dat in “It is ten past four”.

Het is in ieder geval een origineel, leuk en modern alternatief voor de standaard klok zoals we die gewoon zijn. De extra parate kennis van het Engels komt er – na verloop van tijd – gratis bij!

  • LED Word Clock
  • Woord-matrix geeft de juiste tijd weer door selectief op te lichten
  • Heldere witte LED weergave
  • Werkt met intervallen van 5 minuten
  • Makkelijk in te stellen met knoppen aan de zijkant
  • Te gebruiken als wand- of staande klok (met uitklapbare staander)
  • Inclusief AC adapter voor netstroom
  • Engelse handleiding
  • Gewicht: ca. 500 gram
  • Kleur: grijs/antraciet
Afmetingen: 20cm(L) × 20cm(B) × 4cm(H)

Deze klok is echt heel bijzonder. Het is zo leuk om de letters te zien verspringen plus het is ook een verlichtingspunt. Dus 2 van mijn favoriete woonaccessoires in één object!

 

LED Word Clock

 

 

Wat wel even lastig was, was dat er een Engelse stekker aan zat. Oeps! Ik heb Coolgift gemaild en zij stuurde een reisstekker op, maar die paste ook niet. Maar ik vind het geen probleem. zij vertelden dat dit nooit gebeurd was, althans, zij hadden het niet meegemaakt dat iemand dat terugkoppelde naar hun.

Even verder denken wat te doen. Jeroen (ja, daar komen mannen dan weer op) pakte een adapter and there was light! Problem solved!

LED Word Clock

 

Ik wil hem het liefst ophangen. Dat kan, aan de achterkant zit een uitsparing. Maar wij moeten nog iets bedenken hoe dat te doen met die betonnen muren in dit huis… verhuizen dan maar?

Deze LED Word Klok is een echte eyecatcher. En ja, hij staat prima in mijn nederige stulpje. De klok is gemaakt van stevig plexiglas, ik dacht eerst dat hij van glas was. Je ziet nauwelijks verschil.  En hij staat heel classy op onze glazen tafel  (ik ben nu heel blij dat het plexiglas is, mijn lieve kittens gooien nog wel eens wat om, de rakkers)

De prijs van deze klok is €79,95

Check de webshop Coolgift voor meer grappige of mooie design spullen!

Hoeveel klokken heb jij in huis?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
YuSt
5 jaren geleden

Oh wauw dit zou ook iets voor mij kunnen zijn! Echt mega gaaf!

Vanessa
5 jaren geleden

Ziet er superleuk uit. Coolgift heeft echt leuke spullen!

Annette
5 jaren geleden

Wat een leukerd, Ik heb 1 klok hangen, een eenvoudige zo’n geborsteld staal variant van de Blokker of zo voor een paar euro. Ik kijk vaak op het klokje van de oven of die van de tv-ontvanger 🙂

Jonna@Burgertrutjes
5 jaren geleden

Wat een leuke items verkopen ze in deze webshop. Was nog niet bekend met deze site.

hilde
5 jaren geleden

Oh dit vinden mijn dochters natuurlijk super gaaf!

Jolanda
5 jaren geleden

Leuke gadget! Heel aparte klok!

chucky1012
5 jaren geleden

Wat grappig en zo apart 😉