Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum 9 dr. botanicals Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging

Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum

Toen ik las dat Anette van annagesgracefully zo enthousiast was over het Kiwi Superfood Cooling Eye serum van Dr. Botanicals wilde ik het ook hebben (de hebberd!). Toen ik zag dat er ook een serum was die meer gericht was op pigmentvlekken, het Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum, koos ik liever voor deze variant, omdat de huid onder mijn ogen zo donker verkleurd is. Alsof ik maanden geen slaap heb gehad, bij mensen uit India zie je dat ook vaak. Hmmm…apart. Ik vertel jullie wat mijn eerste indruk is en ik hoop dat ik net zo enthousiast ervan word zoals Annette met haar Kiwi Superfood!

Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum 11 dr. botanicals Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum

Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum

Het Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum van Dr. Botanicals is een gladmakende huidverzorging die zorgt voor een egale, stralend mooi gebied rond de ogen. Het mindert op milde wijze fijne lijntjes en rimpels. De formule bevat waardevolle ingrediënten zoals granaatappel en frambozenzaadolie. Granaatappel heeft gladmakende eigenschappen.

Behalve gladmakend belooft het ook verhelderend te werken, liftend en ontgiftend. Er zitten natuurlijke antioxidanten in en is hypoallergeen.

Ingrediënten

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Crambe Abyssinica Seed Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract

Eerste indruk

Jullie zien dat in dit serum heel veel goede ingrediënten voor de huid zitten. Het serum is wel wat vettig maar dat vind ik geen punt, rond mijn oogzone kan ik wel wat “vet” gebruiken. Je hebt maar héél weinig nodig, één druppel uit het pipetje is meer dan voldoende. Het prikt niet in mijn ogen, dat is natuurlijk ook belangrijk. En er zit geen geur aan, ik had eerlijk gezegd een fruitige sensatie verwacht… maar niks van dit alles.

Ik heb de vóór foto’s van de verkleuringen onder mijn oog al gemaakt, dus kan ik dat straks mooi met het eindresultaat vergelijken!

Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum 13 dr. botanicals Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum

Over Dr. Botanicals

Dr. Botanicals is een schoon en natuurlijk huidverzorgingsmerk gecreëerd door Richard Walker. Richard groeide op in een familie van Britse chemici en groeide op met waardering voor de complexe wetenschap van huidverzorging.

Dr. Botanicals maakt gebruik van de kracht van ‘s werelds beste natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten om effectieve, luxueuze en schuldvrije schoonheidsproducten te creëren. Veganistisch en milieuvriendelijk, deze formules werken hand in hand met de natuur om de harmonie in de huid te herstellen. Dr. Botanicals heeft de goedkeuring van de dierenrechtenorganisatie PETA, is niet op dieren getest en 100% plantaardig, en is van mening dat de beste huid begint bij de beste ingrediënten.

Ik heb het serum bij Douglas gekocht en daar kost het: 15ml/€ 15,94 (Bij Bol.com kost dit serum momenteel €21,90, dus het loont de moeite om prijzen te vergelijken.)

Voor mij is het de eerste kennismaking met Dr. Botanicals en die bevalt mij prima. Ben jij bekend met dit merk?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
14 dagen geleden

Ik had inderdaad ook wel een geur verwacht;-) Maar ach, voor een product onder de ogen is het ook eigenlijk helemaal niet belangrijk dat het lekker ruikt, als het maar wat doet! Ik ken het merk geloof ik nog niet.

chucky1012
22 dagen geleden

Interessant.
Ik ken het niet.
Wellicht dat ik het ook zal kopen….
Prachtige foto´s.

Xoxo

Rory
22 dagen geleden

Nog niet eerder van gehoord, maar wel heel goed dat het ook werkt tegen pigmentvlekken. Zeker onder je ogen is dat wel heel vervelend (ben ik met je eens). Ik ben erg benieuwd hoe het je bevalt en naar het resultaat.

Annette
22 dagen geleden

ah wat lief dat je me noemt. Ik heb deze volgens mij ook een keer gehad maar helaas gesneuveld op de badkamervloer – potjandrie – haha ben heel benieuwd of het goed werkt. Ik vind het een fijn merk.

Ilona
Ilona
22 dagen geleden

Update:-) ik heb zojuist de dark spot corrector van Revolution besteld: las ik ook goede berichten over.

Ilona
Ilona
22 dagen geleden

Ja door Annette, ik heb het serum dat zij reviewde gekocht maar nog niet gebruikt. Ben voorzichtig weer begonnen met make-up én verzorgingsproducten voor onder mijn ogen. (mocht een tijdje niet door de staar). Dit klinkt ook erg fijn al heb ik geen pigmentvlekken onder mijn ogen maar ineens eentje op mijn voorhoofd. Ik overweeg nu het serum van Biodermal daar lees ik ook goede berichten over. Mooie foto heb je gemaakt Babs!