Ecodenta
Artikelen, Reviews

Ecodenta Charcoal & Ecodenta Coconut Tandpasta- Review

De tandpasta’s en tandpoeders met charcoal erin zijn helemaal hip tegenwoordig. Ik heb jaren geleden wel eens mijn tanden proberen te poetsen met een stokje houtskool. Ik had ergens gelezen dat je tanden dan super schoon werden. Maar met zo een stukje houtskool poetsen is natuurlijk niet ideaal. Ook is bekend dat kokosolie je gebit ook witter kan maken, en heel goed werkt tegen tandplak en bacteriën. Ecodenta heeft beide in een tandpasta- vorm gegoten en ik vertel jullie hoe mij dat beviel!

Ecodenta tandpasta

Houtskool/ Charcoal

Weer houtskool zullen jullie denken? Ja, weer houtskool. Tegenwoordig heb je ook allerlei huidverzorgingsproducten en maskers waarin houtskool verwerkt is.  Maar ik was zo aangenaam verrast door deze tandpasta, dat ik deze aan jullie wil laten zien.

Ecodenta

Als je aan charcoal denkt, denk je al snel aan toch een ietwat muffe smaak. Ecodenta heeft dat heel goed opgelost, vind ik. De tandpasta is heel fris van smaak en naspoelen, in tegenstelling tot charcoal tandpoeder, gaat een stuk sneller. En je wasbak hoef je niet daarna weer schoon te poetsen.

 

Over Ecodenta Tandpasta Whitening Black

Ecodenta Tandpasta Whitening Black met zwarte houtskool en Teavigo ™ . Dé tandpasta voor mensen die op zoek zijn naar een innovatieve en dagelijkse oplossing voor wittere tanden. De zwarte houtskool zorgt voor een effectief bleek effect van de tanden. Het ingrediënt TeavigoTM beschermt tegen tandsteen, zorgt voor een antibacterieel effect en geeft een langdurig fris gevoel. Deze zwarte tandpasta is de meest verfrissende tandpasta en maakt uw tanden witter door de zwarte houtskool. 

Ecodenta Charcoal

Ingrediënten:

Glycerin*, Aqua*, Hydrated Silica*, Sorbitol*, Sodium Pyrophosphate, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma, Epigallocatechin Gallate*, Xantan Gum*, Mentha Arvensis (Mint) Oil*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Saccharin, Cl 77266 (Carbon Black), Cl 77499.

Aanrader! Lekkere frisse tandpasta, schoon mond- en tandgevoel.

Ecodenta Tandpasta Whitening Black– Adviesprijs 100ml/ €4,99

 

Ecodenta Tandpasta Coconut Anti Plak

Ecodenta Tandpasta Coconut Anti Plak met natuurlijke kokosolie en zinkzout voor dagelijkse verzorging. Een natuurlijke tandpasta zonder fluoride tegen tandplak. De actieve werkzame stof zinkzout heeft een antibacterieel effect en helpt nieuwe vorming van tandplak te voorkomen. Kokosolie helpt de tanden witter te maken en heeft een verfrissend effect.

Ecodenta coconut tandpasta

– Milde kokossmaak en de frisheid van pepermunt
– Zonder fluoride
– Gecertificeerd biologische ingrediënten

Wat een heerlijke tandpasta is dit! Ik heb hem ook aan Tom gegeven om te testen want hij is dol op de smaak van kokosnoot. (ik hou meer van de geur). Deze tandpasta reinigt perfect en de smaak is ook lekker minty met een lichte touch van kokos.

Ecodenta Tandpasta Coconut Anti Plak- 100 ml/ €7,99

 

Conclusie:

Ik vind deze tandpasta’s een van de betere in zijn soort en qua smaak het meest aangenaam. Ook prettig in gebruik, geen geknoei met poeders. Ik zou ze zo om willen ruilen met mijn andere tandpasta’s, dus dat zegt wel wat. Momenteel gebruik ik ook een best dure anti-plaque tandpasta en ik moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld daarin ben. Ik vind de combinatie ook heel goed om mee af te wisselen, de charcoal om wittere tanden te krijgen en de coconut versie die volgens mij je tandplak goed aanpakt.

Ecodenta

Wil je eens wat anders proberen dan kan ik de coconut en charcoal tandpasta van Ecodenta zeker aanraden!

Te koop bij Bol.com, deonlinedrogist, koopjesdrogist.nl , drogist.nl, joliebeauty.com, Gezond en Wel winkels en gezondheidaanhuis.nl .

-Deze producten heb ik ontvanger ter review-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Heel interessant! Ik poets al jaren trouw met Aquafresh maar sta zeker open voor iets nieuws, zeker wanneer het ook maar een beetje naar kokos smaakt ;-). Ben net als Tom gek op de smaak (en geur) van kokos. Vind ’em wel wat prijzig, maar hij lijkt me de moeite waard om te proberen.

Annette
4 jaren geleden

Ik heb deze ook, de zwarte gebruikte ik al maanden en heb ik al regelmatig opgemaakt maar die kokostandpasta is echt de bomb wat mij betreft, vooral bij geirriteerd tandvlees is het een held! Wel prijzig met zijn 8 euro maar ik blijf deze zeker kopen.

VWillemse
VWillemse
4 jaren geleden

Deze twee zijn ook al een poosje mijn favoriete tandpasta’s, de zwarte is meer leuk vanwege de kleur en de kokos variant smaakt en reinigd echt zo fijn.
Het is dat je echt moet bestellen wat ik vaak vergeet, anders had ik waarschijnlijk nooit meer een andere tandpasta gekocht.

chucky1012
4 jaren geleden

Zo apart.
Dit ken ik niet.
Super interessant!